Ayakkabıların güncel fiyatları gerçekten dudak uçlatıyor artık ama yine de ikinci el ayakkabı alamam sanırım. Ayak hijyeni hassas bir konu sonuçta ve başkasının giydiği bir ayakkabıyı giymek istemem açıkçası. Birkaç farklı ayakkabı almak yerine bir tane ayakkabı alırım ama bana ait olur.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı.
Ayy hayatta ikinci el ayakkabı giyemem. Pislik, ter, hastalık dolu bir şey. Annemin ayakkabısını bile giyemem. Bir de tertemiz kadındır yani.. kii kalacak başka bir insanınkini hiç giyemem
En kötü ayakkabı 350 400 lira eğer durum elvermiyosa düzgün temiz görünen alınır fileli poşete konularak hafif derecede ayarlanıp deforme olmadan makinede yıkanıp kullanılabilir 700 liradan aşağı mont 250 lira pantolon tişört kazak vs hepsi uç fiyatlara ulaştı maalesef herkes yetişemiyebiliyor o yüzden mecburiyet ile alınabiliyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı.
Yani bu ekonomide millet hep daha uygun olana yönelmeye çalışıyor ama bence midesizliktir. Madem orjinal sıfır Nike alamıyorsun o zaman Nike alma da Kinetix al bu sene de Kinetix giy ölmezsin derim ben olsam. Kesinlikle ekonomiyi savunmuyorum. Burada söyle ek istediğim ayakkabının ikinci eli yerine daha düşük markanın daha iyi olacağı. Çünkü senden önce giyenin nasıl giydiğini bilemezsin. Belki de ayağında mantar vardı ve sana da bulaşabilir. Her şeyden önce sağlık açısından iyi değil.
yıpranmamıs temızse neden olmasın onu yıka ıcıne pudra dök ıkı uc gun gıyme havalansın. sonra kullan. neden mıdesızlık olsun arkadaslarınızla kıyafet degıstırmıyor mu bayanlar? yanı sakınca yok. mecbur kalırsa ınsan cıg et bıle yıyor. valla gucenmem hıc bu konuda..
yıpranmamışsa az kullanılmışsa alınır bence. makinede yıkarsın olur biter. geçen sene puma aldım 650 tl adidas aldım 450 tl bu sene converse aldım 540 tl. 2. el alsak bunun yarı fiyatına hatta aşağısına alabilirsin. şimdi daha uçuk fiyatlar... dahada zor alırım birkaç sene giyerim artık...
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Kullanılmış ev eşyası gibi şeyler alınabilir. Ama bir kişinin kullanmış olduğu bir giyim eşyası alınmaz. Hele ki söz konusu ayakkabı olursa hiç almamak gerekiyor. Çünkü mantar problemi yaşamak gibi bir sorunla karşılaşmak mümkündür. 800 liraya alınan bir ayakkabı 9-10 taksitle satılıyor. Yani ikinci el ayakkabı almak yerine 300 liraya orijinal adidas alıp peşin fiyatına 9 taksitle ödeme yapılabilir.
Ya işin Aslı alınmaz varsa ımkan kampanyaları fılan takıp et sıfır almaya çalış ama yoksa ımkanlar el vermıyorsa al yanı gıy neden yanlış olsun? Sımdılık ıdare et Allah ılerıde daha guzellerını nasıp etsın
Midesizlikten ziyade biraz sağlıksız bir durum. Alacağınız kişinin ayağında herhangi bir sağlık sorunu varsa aynı şekilde size de geçiyor kimse böyle bir problem yaşamak istemez.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 358 cevap paylaştı.
neden girsin ki türkiyedeyiz durumu iyi olan az kullanılmış bi şeyi alıp temizleyip taban şeyini de değiştirin kullanın yani hem ucuz hemde iyi olur bence çok kötü olanı alıp giyecek haliniz yoktur
Ikinci el hicbir şey kullanmam. Kullanmak bana göre değil ama satıyorum yalan yok. Özellikle ayakkabı için söyleyebilirim ki ikinci el asla tercih edilmemeli.
Her insanin bütçesine uygun ayakkabı var illaki pahali alana kadar bütçesine uygun alsin bugune kadar 2. el esya almadim 100 liralik kazak alacama marka almam sıfır alirim
Yani ayakkabı pek hijyenik değil açıkçası ben giymem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Al kullan yıkarsın bir şey olmaz çok eski degilse al kullan Riski var oda giyen kişi de tırnak mantarı falan varsa 100/95 sanada geçer. Ayakta tırnak mantarı başkasının giydiği ayakkabıdan bulaşır ya da terlikten. Durumun iyi degilse ayakkabı da iyi durumdaysa al kullan kimseyi ilgilendirmez
Ayağın mantar olur babamın anlatına göre askerdeyken üst devrelerin postalı alt devrelere veriliyorlarmış babamın ayağa mantar içinde doktora falan gitti baya uğraştı geçti sakın böyle şeye kalkışma
Ikinci el almak için sebebler parayla almak var midesizlik birde durumu olmayıp başkasını ayakkabı vermiş sana olur giy demesi farklı kısaca parayla olan ile parasız farkı var..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok şükür para problemi yaşamıyorum o yüzden istediğim şeyi alabiliyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne alaka yaa midesizlikle ne alakası var alınabilir.
O halde cümleni düzgünleştir. 2. El eşyalar imkanım varsa tercihim değildir yazarsınız. Ayrıca yaşlı felan da değilim ona da alınmam. Biraz düzgün cümleler kurmayı öğrenince siz de olgunlaşırsınız merak etmeyin.