+1 yılBen orta gelirli aileden gelmeyim hiç iPhone istemedim hiç de demedim çünkü iphonena garezim var niye adı lazım değil de gördüm soğudum herkes de gördüm soğudum herkes iphone alacak diye kayde yok ilginçtir benim aldığım telefon huawei kızı kar ettirdim foto çekildik siyah kalmıştı tek baya bir mutlu oldu ki anlatamam herkese dedi nereye gidelim yemeğe paranın hepsi ona kaldı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl7 senedir Apple kullanıyorum, şu an 7plus kullanıyorum öncesinde ise iPhone 6 vardı.
bu bozulur bir şey olursa da 8plus almayı düşünüyorum.
stabilize olması sebebi ile tercih ediyorum ben ve anormal bir fark yok zaten. Siz de 11 yerine X alabilirsiniz, ya da 8 plus alabilirsiniz.
Çok da gerekli değil 11 eğer ki maddi imkanınız yok ise, borca girip telefon almak bu dönemde bence biraz lükse kaçıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ben 12 aldim ilk ciktiginda tam bir sene falan olacak gecen sene bu zamanlarda iste o da mecburiyetten 7 vardi o da kullanilmayacak hale gelmisti ekrani falan basmiyordu kendi kendine basiyordu uygulamalara girip cikiyordur zirt pirt falan oyle aldim. Bu arada yurtdisindayim...
110 Yorumla
Soran+1 yılYurtdışında almak kolay burada çok pahalı 10k 5 6 aylk maaş nerdeyses
Soran+1 yılyurt dışı ikinci el felan alaym dedim onlarda da sıkıntı oluyormuş sanrm çekindim alamadım gerçi onada param yok cmzmd
Cevap sahibi+1 yılBende onu anlamiyom zaten milletin aylik maasindan kac kat telefon satiyorlar. Tamam benim ki de 7K tuttu ilk ciktiginda iste ama yine liraya gore daha ucuz ve ben Allahtan pesin aldim yoksa taksitle olsa 8 9 u bulurdu, ogrenciyim bu arada bide calisiyom yani sira, gerci o zamanlari ise girmemistim henuz ama vardi iste biraz...
Cevap sahibi+1 yılikinci yorumunu simdi gordum demin yoktu nedense... Valla o kadarini bilemicem ama telefonu da ikinci el olarak da yurtdisindan alma ya, alicaksan sifir al hem yurtdisi hem ikinci el sikintili olabilir bence. Yalan falan atarlar nasil verecen geri ama ne azindan sifir olursa sifir soncuta bozuk mozuk yeri yok
Soran+1 yılTabi orası da doğru güvenip riske giremedim giremem de zaten ilerde alrz bizde inşallah sonumuz hayır olsun
Cevap sahibi+1 yılŞu an hangi telefon kullaniyon ki. iPhonecumuyuz.
Calismiyorsundur sende dimi. Valla turkiyede ogrenci parasi veriyorlar mi bilmiyom ama burada ogrencilere destek de oldugu icin +18 ogrencilere harclik gibi destek yapiyor devlet, yani onunla bile birikim yapabilirsin calismadan
Soran+1 yılYa ben hep android kullandım iphone özendim ama olmadı. burada öyle bir şey yok ne desteği verdikleri krediyi fazlası ile geri alıyorlar mezun olduktan 3 yıl sonra
Cevap sahibi+1 yılRezalet kskdkd valla burada hani devlet diyor ki bu gencler sorumluluk aliyor okumaya karar veriyor biz de devlet olarak bir destek verelim veriyorlar ogrenci parasi olarak. Ben mesela ogrenci evinde kaliyom dogal olarak ev kiram var her ay ona gore de ogrenci paran da yukseliyor, ailesiyle kalanlar var bide kendi evinde, onlara yaklasik iki katindan biraz daha fazla veriyorlar masraflarini cikarabilmeleri icin
Soran+1 yılNe güzel hangi ülke burada öyle şeyler yok
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma bunu soyleyemem.
Iste Turkiye sahip cikmiyor ogrencilerine ya
Hazıran gibi sıfır 7200 TL idi + 300 TL hızlı şarj başlığı 7500 e bıtırmiştim fakat sımdı fiyatlar almış basını gıtmıs eğer bütçe uygun degılse 2020 ıphone SE veya x dusunebılırsın ki x güzel cıhaz
27 Yorumla
Soran+1 yılX bakıyorum zaten artık 11 imkansz oldu
Soran+1 yılİkinci ellerine baktm böyle ekranların kenarlarında siyah leke mi denir büyük siyak nokta gibi bişey var o sanrm dediğin
Soran+1 yıl8 pluslarda hoşuma gidiyor onlarda çok güzel ama ekran kasası mi denir çentiksiz eski kasa
Soran+1 yılSe de çok küçük ya benlik değil anladım dediğini banada x in o kenarları basit geldi baştan savma yaptılar iPhone'den beklencek bir şey kasanın kenarlarının soyulmasi o yüzden 11 seviyorum onun kenarları daha güzel
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyeler için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Taksitle aldık. Hamd olsun bankalarla aramız iyi, kredi kartlarımızın limitiyle zorlasak arabayı bile taksitle alırız..
11 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciye kim kredi versin karnımızı zor doyururyoruz😂
+1 yılBanka kredisi ile aldım ben iPhone se 2020
Dün. Baktım 6.500₺ miş ederi 😂
Bu ülkede yaşıyorsan telefona banka kredisi ile alırsın
Yurt dışında olsaydın 4 gün bi işte çalışsan kazanırdın telefon parasına cünkü orada vergi bu kadar yüksek değil00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. iPhone kullanmayı sevmiyorum ben. Diğer telefonlara göre geri kalıyor. Huawein alt markası olan Honor Türkiye'ye giriş yapacak mesela. Google onda var ve şirket tüm teknolojiyi bu markada da kullanacak.
18 Yorumla- +1 yıl
Kardeş bı yıl sonra aynı iki telefonu kıyasla stabilizasyon önemli Android'de Yok o
- +1 yıl
iPhone ve karşısında diyeceğin herhangi bir android
- +1 yıl
@isabellita Telefonu neye göre tercih ettiğine göre değişir.
- +1 yıl
Bilmiyorum benim gözlemim o şekilde bı yıl sonra aynı performans istiyorsan iphone
- +1 yıl
@isabellita Performans bakımından Huawei olurdu. Google olmaması kötü. Ekran yenileme hızı, kamerası ve kalitesi en çok dayanan telefon.
- +1 yıl
Kanka onu diyorum işte herşeyiyle ilk başta o daha iyi olur ama ikisini de bir yıl kullanınca anlarsın iPhone farkını
- +1 yıl
@isabellita Yok o yüzden Huawei dedim. :D Aynı fiyata Huawei daha iyi. Kullandığımdan ötürü biliyorum. Ama güvenlik gibi bakımlarda iPhone
+1 yıl
Geçen sene almıştım 7300tl ye
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık 10 bin
- +1 yıl
Vaybe ben iyi almışım o zaman, Dolar böyle giderse 10u da geçer
Fiyatları arttı zaten boş ver bende almadım 6 kullanıyorum hala 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya 7 den 10 a çıktı
Soran+1 yılDaha da uzaklaşıyorum 😂😂
+1 yılHayalini bile kurmadım. Kurmam da zaten. Hatta param olsa da Iphone almazdım herhalde. Samsung ya da Xiaomi'nin üst segment telefonlarını düşünürdüm
10 Yorumla
+1 yılhayal kurmuyorum :D almak istediğimde biriktiriyorum tam alacağım parası yükseliyor o yüzden hayal bile kurmuyorum
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. iPhone 11’im var kız verim sana🥲🥲
12 Yorumla
Soran+1 yılAyy teşekkür ederim düşünmen yetti🌼💗
+1 yılCık iphonedan uzak duruyorum. Gereksiz marka parası veriliyor
20 YorumlaAlanin anasi babasi zengin bize maalesef öyle jest yapan yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlan nasıl alıyor sahiden ben bugün kışlık bi kaç şey alayım diye alışverişe gittim bir sweate 160 TL verdim başka da bir şey anlamadım şu an için yanıyor 1 ay bütçemi idare etmem lazım of of
10 Yorumla
+1 yılOysa elindeki telefon da bu siteye girmeye yetiyordu
10 Yorumla
+1 yılTek değilsindir merak etme ama bu gidişte alamayacak sın :D
10 Yorumla
+1 yılVarda noldu gereksiz hevesin 1 hafta bile sürmüyor alışıyon sıradan geliyor bidaha
10 YorumlaXiaomi varken neden iphone para veriyorsunuz
28 Yorumla
Soran+1 yılXiaomi kullanıyorum zaten ondan sanrm😂😂
Soran+1 yılAndroid den sıkıldım ben o yüzden iphone istiyorum
Soran+1 yılBuda bir zevk meselesi 😂
Soran+1 yılOnunda çözümü vardr illaki😂😂
Soran+1 yılSpotify den dinliyorum ztn ya
alt modeliyle mutluyum umarım bozulmaz yoksa çin marka dandik üretimlere dönmek zorunda kalıcaz
00 YorumlaBen iphone 7 ye kadar gelebildim, bakalım yavaş yavaş ulaşıcam 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen de 13 proyu kuruyorum...
12 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı olsun
- +1 yıl
Sağol...
+1 yıl12 promax aldım geçen sene
11 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı olsun ya darısı bize😂 biz sadece hayal kuralım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 554 cevap paylaştı. Bir insan neden iPhone 11 hayali kurar :/ öyle bir hayalim yok.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi bende onu soruyordum kendime. alan nasıl alıyor?
00 Yorumla
+1 yılIphone değil şu samsungdan bir kurtulsam iyi olacak shsh
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yurt dışından getirtiyorum, senin için de getirteyim 2bin tl?
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen ilk çıktığında almıştım 11 pro max
10 Yorumla tabiki yalnız değilsin bende varım :D :) :/ :/
10 YorumlaÇöktüm 5 kuruş vermeden aldım
10 Yorumla
+1 yılTek derdin bu olsun...
10 Yorumla
+1 yılİkinci el alıyor larr
10 Yorumla
+1 yılpara ile o da turkuyede yok
11 Yorumla- +1 yıl
Turkiyede
+1 yılYaklaşmayı geçtim uzaklaşıyoruz
10 Yorumla
+1 yılTek değilsn bende varım
10 YorumlaTL bu haldeyken artık hiç alınmaz.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılBir telefona o kadar para vermem
10 Yorumla
+1 yılBelediye dağıtıyor saniodum
10 Yorumla
+1 yılIphone bir türlü sevemedim.
10 Yorumla
+1 yılBen 1 ay önce aldım kız
22 Yorumla
Soran+1 yılDarısı bize güle güle kullan 🌼
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yıliphone 11 hayalim yok. İphone sevmiyorum.
10 Yorumla 13 aldım 2 hafta önce
10 Yorumla
+1 yılEğer maddi anlamda sizi zorlayacaksa ve ihtiyacınız yoksa biraz daha para biriktirin derim
00 Yorumla
+1 yılulke o kadar kotu durumda ki insanlar telefon hayali kuruyor akpyi destekleyenler vatan haini resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSatın alcam ben yakında
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalmadım hayalini de kurmadım elimdeki yetiyo bana
10 Yorumla
+1 yılyanlız degilsin bende
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdebiyat yapmıyorum da ülkenin ve insanların hali ortada senin derdine bak
00 Yorumla
+1 yılBen se aldım 5000 parayı basan alıyor
00 YorumlaBasit bir telefon ne diye hayalin olur ki
00 Yorumla
+1 yılİphone 7 bile alamıyorum :)
00 YorumlaHayale bak
30 Yorumla
+1 yılÇok pahalı ya acayip hemde
10 Yorumla
+1 yılDeğilsindir
10 Yorumla
+1 yılSenden çok vardır
10 YorumlaArtık hiç alamassin
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 418 cevap paylaştı. bu gidişte dumanla haberleşcez😂😂
00 YorumlaÇokta önemli bir hedef değil
02 Yorumla
Soran+1 yılHedef değil ya istiyorum sadece heves diyelim :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir telefonun hayalini kuracak kadar delirmedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElimde iPhone var :) şanslıgillerdenim
00 Yorumla
+1 yılTek hayalin iPhone 11 sahibi olmak mı?
113 Yorumla- +1 yıl
E başka telefon al şart mı 11
- +1 yıl
Ayağını yorganına göre uzat
- +1 yıl
Apple ABD menseili bı firma bunu biliyorsundur bence bilader :) bırak da onlarda ucuz olsun dimi?
- +1 yıl
Hemen kaç yurtdışına
- +1 yıl
O zaman devamkee
Soran+1 yılSaçma..
- +1 yıl
@mithatozcan senin kafanı yasamak isterdim. ozamman neden apple almanyada ucuz hacı apple almanya menseilmi?
- +1 yıl
Euro kazanıyorsunuz çünkü orada süper zeka. ABD kendi vatandaşına vergi koymuyor.
- +1 yıl
@mithatozcan sen soruma cewap wer tr bitmiş desene olum
+1 yılBütçen nedir
112 Yorumla
Soran+1 yılBütçe olsa ortada keşke öğrenciyiz öğrenci hayali bunlar
- +1 yıl
Burs alıyor musun e ticaret yapar mısın
Soran+1 yılBursum yok e-ticaret nasıl yapılıyor hiç anlamıyorum bir gelirim olsun istiyorum ama ne part time iş var ne evden bi iş bulabildim..
- +1 yıl
Hangi şehir bölüm be
Soran+1 yılSivas Tıbbi dökümantasyon
Soran+1 yılBirde çocuk gelişim bitirdim
- +1 yıl
Anladım ig söyler misin
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Hızlı ol anlatıcam
Soran+1 yılSiz söyler misiniz yazaym size
- +1 yıl
K_isiselgelisim
- +1 yıl
Kontrol et
+1 yılHediye ediyim
111 Yorumla
Soran+1 yılNerde😂
- +1 yıl
Telwfoncuda calisiyorim
- +1 yıl
Madem hediye veriyon dagitsana ulkeye biraz milletin yuzu gulsun kdfskdfgk
Soran+1 yılBenimde telefonlara çok merakım var aslında telefon tamircisi olmak isterdim😥
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşüncen için de bu devirde kim kime 10 bin liralık telefon hediye eder tanımiyorsun bile
- +1 yıl
Ederim
Soran+1 yılEtsen bile ben kabul edemem ki sen zor duruma düşersin hâyal olarak kalsn daha iyi 🌼
- +1 yıl
Bana yazsana
Soran+1 yılBen yazamıyorum sanrm xper mi ne düşük müş anlamıyorum pek
- +1 yıl
Sevdalandim_ben. n
- +1 yıl
Instagramdan yaz
Bende 13 var :D
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?