Alışveriş & Hediyeler Size böyle bir hediye alsaydım eğer, kabul eder miydiniz? Değişik hediyelere açık mısınız? kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yumurta ayırıcı. Size böyle bir şey hediye edilse kabul eder misiniz? Size böyle bir hediye alsaydım eğer, kabul eder miydiniz? Değişik hediyelere açık mısınız? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Hediye kabul edilir. Ancak hoşuma gitmezdi bu. Kırmazdım da 2 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hmm Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Şaka yapmıştım zaten 🤣😀 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Hediyeyi kabul etmemek kabalık olur en kötü aksesuar süs eşyası olarak kullanırdım. 1 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Tabii ki😀 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl :):) Yorumla
Halil_İboo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Seni kırmamak için alırım ama gerçekten böyle şeyleri hiç sevmem 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Anladım Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Çok ilginç, ilginç hediyeleri severim. Kabulümdür 😄 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Cidden mi Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Verdik gitti 🤣🤣🤣 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 317 cevap paylaştı. Al len bana ben kabul ederim adresi vercem kargola ama sözünü tut 1 20 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Nereden bulayım🤣🤣 Yorumla poyrazaci +1 yıl Bana ne nereden bulduysan bu resmi kendini de bulursun bana ne bul işte Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bulamam diyorum Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sen bul diyorsun Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Öf öff😀🤣 Yorumla poyrazaci +1 yıl Ben istiyorum öfleyip püfleme hiç bul benim yumurta ayrıcımı 😅😅😅 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haydaaa Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Çattık Yorumla poyrazaci +1 yıl Bana ne koymasaydın oraya bana na bana ne ben istiyorum bana ne 🤣🤣🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İyi tamam Yorumla poyrazaci +1 yıl Heh oldu bekliyorum Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Peki😀 Yorumla poyrazaci +1 yıl Kandırmak yok he 😅😅 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bilemem🤣🤣 Yorumla poyrazaci +1 yıl Söz verdin bak 🤨🤨🤨 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Tamam😀😀 Yorumla poyrazaci +1 yıl Peki yazdın tamam da yazdın arkası gelsin nerede hani 😂😂😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hahah seneye Yorumla poyrazaci +1 yıl Tamam seneye ne kaldı şunun şurasında bekleriz artık çarşamba çarşafa dolandı 🤣🤣🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haha aynen Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yumurta ayırıcı mii en ihtiyacım olan şey derdim😂 1 3 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Valla mı Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Herkesin ihtiyacı var buna Yorumla Çileklibirşeyler +1 yıl Evett kabuk düşürüyorum bazen ordan oraya aktarırken😄 Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Geri vermek olmaz ederim 0 4 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hahaha tamam Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Senin olsun Yorumla desparandum +1 yıl Her baktığımda seni hatırlarım saksı olarak kullanmamda sakınca var mı Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hayır tabii ki haha Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İyyy valla döverim seni 😂😂 0 148 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yaa Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Çok güzel dimi Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Yaaa içim gitti resmen 🤣🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Belli haha Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sen biliyorsun bu işi Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hıhı Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Bak sana müzik önereceğim Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl The tango project: por una Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sonra Amelie j'y suis jamais alle Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hep de yabancı😀 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Bak dinle bunları inşallah tango yaparız 🤣😊 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yok yok kalsın😀 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sonuçta iki yanabcıyız buda ayrı müzik bak Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Aynen olaabilir Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl - Sert, haşin, gaddar, fakat bilakis çok kibarım. İyi dans ederim, ısrar ederim. Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ben dans bilmem djldmf Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Bende bilmiyorum kendi dansımıxı yaparız 🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yok yok Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Enişten duymasın😀🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Eniştemi valla artık yazdık gitti oda seyreder artık 🤣🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Ne oldu Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hiç Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ne olacak ki Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sustun Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Öylesine 🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Dans ediyor muyuz Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hayır Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sen bilmiyorsun Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Neyi Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Ben derviş adamım Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İyiymiş Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Memnun oldum🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Adım değil Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ahahhaah Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Pardonn Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yeni fark ettim Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Adın melek mi Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yoo Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kalpsiz Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Ben bir eksperim yetkim sınırlı. Bu yüzden buradan yürüyorum haberin olsun. Derviş adam engel tanımaz Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yürüme bence Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Ooo işi geçtik ben şimdi hızlı tempo tuttıedum yürüme koşmaya evriliyor 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evliyim kb Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Evli mi sen ciddi misin niye evli yazmadın ki Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ne fark eder Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yazmam Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sevgilin olsa sıkıntı yok. Ama evli olunca sıkıntı. Yuva yıkanın yuvası olmaz Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ahaha olabilir Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Bemce evli değilsin beni yakışıklı bulmadın mı Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Nüfus cüzdanı mı göstereyim illa 🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Elimi kolumu açmışım ne olursan gel diyorum Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl He valla göster inanmam 🤣🤣🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Seni beğendim müdür. Kolay vazgeçmem 😉 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Vazgeç bu sevdadan Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Olabilemez Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Yalnız eşi baya yapılı bi adam haberin olsun yürürken Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Asla pes etmem Asla sözümden dönmem Benim derviş yolum bu Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ahahahaha Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Aynen öyle bir tanedir eşim🤣🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır biz devi görünce kaçanlar dan değiliz 😉 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Oo dişli çıktı jdşdm Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Evet dişim var 🤣🤣 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Şakacı asfahsj Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ahhaha cidden mii Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Çok güzel espiri yapıyor Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bayıldım🤣🤣 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Komik adammış bi daha düşün bence 😂 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sen beni tanısan aşık olursun 🤣🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ben şu an düşünme aşamasındayımm🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Aşık oldum şu an ahaha Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır öyleyimdir Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Erken daha şimdi aşık olma ileride aklını yitirirsün yoksa Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Allah Allah Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sen neymişsin jdşdmd Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Tabi dene ve öyle karar ver Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bilemedim Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Şans versem mi Yağmur 🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Bak yanlış yapıyorsun önce gel pişman olursan seni istediğin yere bırakırım Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Yağmur kim yaw Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Burada eşli okey oynamıyoruz at taşı bitir oyunu Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl 🤣💟🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ya ne alaka jdşdmd Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl İstediğin yere bırakırım nedir ya 😂 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Hele yamaca gel öyle konuşalım burada şov yaptırma bana Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır yarı yolda bırakmam yani. En güvendiği yere bırakırım Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl En güvendiği yer benim yanım 😒 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır o zaman tamam senin yanına bırakırım ama ağlamaz yine hayran kalır o derece adamım yani 😉 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haha insanın kendini sevmesi böyle bişi olsa gerek Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Kendini sevmeyen başkasını sevemez Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Özgüven patlaması yaşıyo valla 😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hayran kaldık bi kez daha Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Bütn özlü sözleri saydı allah çarpsın Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır adımız derviştir bizim. Sevdadır aşktır sözüm Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Aşık oluyorum galiba haha Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sen tek kal yeter 🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Gidiyorum Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Kovdu beni Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Daha değil erken önce bir kalbe dokunalım sonra Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır estağfurullah baş tacosın Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yağmur'un olmadığı hiçbir yerde olmam Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Bana gelen yoldan git Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Diğer yol daha iyi djldmd Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Sana gelen yollar kapanmış Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sana gelen yollar taşlıı Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sen geliyorum de yeter ben temizlerim. Ayacıklarına taş değmesin Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Off düştüm Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yağmur kaldır🤣🤣🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Ben kaldırırım sen gel sırtıma 😉 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yağmur'um kaldırır teşekkürler Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Yağmur bak daha gelmedi ben hemen yetiştim Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Ben kaldırırım tabiki Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Gelir o mutlaka Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Demiştim Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Geç geldi ben ayağını sardım kaldırdıö 😉 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl O bana hep erken geldi fjflmf Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Ben seni şimdi bi kaldırırsam dünyayı tersten görürsün 😌 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ahaha Yağmurr😀🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır seni kaldrıdım yağmur can. Sende baş tacıson 😉 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yağmur bu çok kibar ya Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Çokk ya hayran kaldım abaz.. ayy kibarlığına 😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Deme öyle ya shldnd Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl - Sert, haşin, gaddar, fakat bilakis çok kibarım. İyi dans ederim, ısrar ederim. O kadar Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır kıskandı 🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hiç öyle huyları yoktur Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Yazıl kimse böyle yürümeyimce üzüldü garip Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Niye üzülsün ya Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Evliyim ben bana yürüyen yürümüş zaten Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ona yürüyenleri görsen ağzın açık kalır fjldöd Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Hiçte kalmaz. Çünkü ağzım sana açık 😉 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Sinek kaçar 😕 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ahahaha ya sabır Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır melek kaçmış sinek korkar Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yaa iyi misin ya Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Muhabbet ediyoruz burada tiyatro değil mi bunlar 🤣🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sorma çokzel muhabbet Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Yani gururun okşansın maksat yazıktır Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ne alaka ya hdldnd Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Çıldırıcam asghfj Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ben zaten çıldırdım😀 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır yaw bu tam kıskanç 🤣🤣 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Çıldırtırım kalpsiz 🤣🤣 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sensin kıskanç Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl O bir tanedir🤣 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Olamaz mı kıskancım nolmuş 😂 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Valla kıskancım yalan yok seni yağmurdan bile kıskandım Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İnsan kıskanır sevdiğini Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sende beni anla Yorumla
ɹooʎnɹosɹɐๅZıʞ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Korktum ya bu olmaz ama minyonlardan olsa olur 0 6 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Güzel bu Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Başka yok Yorumla ɹooʎnɹosɹɐๅZıʞ +1 yıl Ama korktum. Böyle şeyler var. Ben hediye diyince hep elektronik eşya aldım ya telefon tablet gibi gibi Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Beğenirsen bu🤣 Yorumla ɹooʎnɹosɹɐๅZıʞ +1 yıl Olmaz annem kızar senin olsun. 🥺🥺🥺 damarıma basma bak sen bana piliç hediye et sadece 🤤🤤🤤 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Annen kızmaz beğenir ya Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İştah açıcı, gerçek bir sanat eseri! 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hahaha Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bence de🤣🤣🤣 Yorumla
Kekkei-Genkai Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir daha yumurta yemiyim diye mi 0 6 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hep ye diye Yorumla Kekkei-Genkai +1 yıl Tavuğu yumurtlamaktan soğutur bu meret Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yok be Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Güzelliğine baksana Yorumla Kekkei-Genkai +1 yıl Eeed tam bir şaheser Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hıhım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece gece iyi güldüm sndbxmck 0 3 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Niye kız🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik kim bulduysa djxjdk Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Aynen Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. sacma bulurum ama hosuma gider düşünmesi yeter 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haha aynen ya Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Begenmesem de geri çevirmem ayıp olmasın diye 😊 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Çok iyisin🤣🤣 Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl 😂 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 301 cevap paylaştı. almam demiştin istemiyorum artıkın :D 0 3 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Belki alırım🤣 Yorumla GezegenAdam +1 yıl yemezler canısı :D Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Peki 🙂😀 Yorumla
_Şahsına-Munhasır_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sümük gelir akilima olmaz sbjsjs 0 6 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haha güzel bence Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Nesi kötü Yorumla _Şahsına-Munhasır_ +1 yıl Bunu eve alsam korkarım be Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Çok güzel bence Yorumla _Şahsına-Munhasır_ +1 yıl Tamam sana alırız kanka Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Okey Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Herseye açılım 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İyi Yorumla
-AXU- Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Burnu küçük olsa belki kabuk ederdim 😂🤦♂️ 0 17 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hdlddk burun ne alaka Yorumla -AXU- +1 yıl Kendi burnumda dahil büyük burunları sevmiyorum 😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Olsun Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Büyük burun da güzel Yorumla -AXU- +1 yıl Güzel teselli 😊😂 Yorumla -AXU- +1 yıl Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haha Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Gerçekler Yorumla -AXU- +1 yıl Sen fenomen olmuşsun Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Günaydın Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yıllar oldu🤣 Yorumla -AXU- +1 yıl Master falandın Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evet Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Master olmadan önce fenomendim de aslında Yorumla -AXU- +1 yıl Neyse kafam karışmasın 😂🤭 tebrik ederim Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haha tamam Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Ne hediyesi bu 0 15 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Öylesine Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Sen bana mı Alcan Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Vazgeçtim 🤣 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl bir şey sorcam yağmur tozanlı diye bir kız vardı bu sitede tanıyor musun onu @kalpsiz-melek Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hayır Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Vazgeçti isen alayım mı diye niye soruyorsun tam bir kırıksın akıl hastanesine gitmen lazım Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Neee Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Şaka da mı yapmayalımm Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Sen yapma hoşuma gitmiyorsun Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Peki Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Bu arada senin profil resmini kullanan bir kız var sitede @kalpsiz-melek Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kimm Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Ben söyledim kaldırtım ona resmi Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Merak ettim Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kim ya Yorumla
edalyn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hahahsh çok güzel. 0 3 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İnanmam Yorumla edalyn +1 yıl Aa lütfen inan Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İnandımm Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl evet guzell 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ciddi misin Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Evet kabul ederim 0 5 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hadi canım🤣 Yorumla BankerB +1 yıl Evet kabul ederim lağımda yüzmüş insanım böyle şeyler beni ters olarak etkilemiyor 😏 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yaa Yorumla BankerB +1 yıl Yaaa 😏😁😎 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Deniz mi yoktu neden lağım Yorumla
CanSıkıntısııİşte Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence güzel 0 58 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Dimii Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bence de işini biliyorsun 😀 Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Böyle absürt cins şeyler benim ilgimi çekiyor 😂 değişigim Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Garip Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Belli🤣 Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Bişi sorcam sen yagmurun arkadaşıydın ne oldu yagmura DenizArin varya p Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Oo Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Siteden gitti işte Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Neden ki Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kaç yıl oldu gittiği 😀 yeni mi geldi aklına Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Gittide konuşuyor musunuz öyle merak ettim Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Bulmaya çalıştımda bulamadım😐 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Konuşuyoruz Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hatta sana selamı var şu an 😀 hâlâ gitmedi mi diyor bu çocuk Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Valla mı anladım iyimiş Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yok gelmedi siteye Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bi daha Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl İyi yapmış Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Nasıl selamı var 😀sende selam söyle Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl İnstası bulsam konuşurdum Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Severmiş seni selam söyle filan dedi işte Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Bende severim onu unutmadım 😀 birgün çay kahve ısmarlamkta nasip olur inş Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İnsta kullanmıyor Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sevgilisi müsaade ederse neden olmasın Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Hm sevgilisi var anladım iyi bakalım Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evet var 😀 Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Anladım iyimiş 😀 selam söyle Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Olur a. s Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Eyw 😊 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Bide yakından selam veriyim dedim 😂 kalıcı değilim baştan söylüyorum gidicem birazdan 😂 Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl @İsimsizkullanıcıdır yazayım özele gel 😊 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Buradan iyiydi konuşuyordunuz🤣 Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Ulu orta sevmem ya 😀 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ne olacak sanki cv mi isteyeceksin😀 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bütün özelini dökecek değil djdldm Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Neyse artık görüşrüüz😀🤣 Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Skdkkd ya ne alaka 😂tuhaf oluyor böyle ulu orta konuşunca Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bilmiyorum normal bence Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Didişmeyin bakıyım 😂😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yoo konuşuyoruzz Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl Bana göre değil ama 😐 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Hasretimle uzun süredir ulu orta aşk yaşamıyoduk da özlemişim 😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Canımmm ben de özlemişimm Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Yeni kankalar bulmadın dimi ben burada yokken asfshsj Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Burada bütün KS şahit Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Senden sonra hayata küstüm burada Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hiç kimse sen gibi olamazz🤣 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Olursa zaten öğrenirim dicem ama öğrenemem o yüzden inanıyorum mecbur 😂❤️ Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl İnancın olsun hiç yokk Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bi tek sen, canım arkadaşım😇😀 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Canım benim 😄💋 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bu arkadaş sayesinde de siteye geldin yoksa gelmezdin ama olsun Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kısa süreli de olsa Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Ama niye öyle diyosun ilk sana yorum yaptım 😕 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Orası öyle tabii. Tam da o sorunun üstüne geldin seni düşünerek yazmıştım o cevabı 😘 Yorumla İsimsizkullanıcıdır +1 yıl Valla çok güzel denk geldi bitanesin 😘 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sen de öylesin canım😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hediye kabul edilir. Ancak hoşuma gitmezdi bu. Kırmazdım da
Hmm
Şaka yapmıştım zaten 🤣😀
Hediyeyi kabul etmemek kabalık olur en kötü aksesuar süs eşyası olarak kullanırdım.
Tabii ki😀
:):)
Seni kırmamak için alırım ama gerçekten böyle şeyleri hiç sevmem
Anladım
Teşekkürler
Çok ilginç, ilginç hediyeleri severim. Kabulümdür 😄
Cidden mi
Verdik gitti 🤣🤣🤣
Al len bana ben kabul ederim adresi vercem kargola ama sözünü tut
Nereden bulayım🤣🤣
Bana ne nereden bulduysan bu resmi kendini de bulursun bana ne bul işte
Bulamam diyorum
Sen bul diyorsun
Öf öff😀🤣
Ben istiyorum öfleyip püfleme hiç bul benim yumurta ayrıcımı 😅😅😅
Haydaaa
Çattık
Bana ne koymasaydın oraya bana na bana ne ben istiyorum bana ne 🤣🤣🤣
İyi tamam
Heh oldu bekliyorum
Peki😀
Kandırmak yok he 😅😅
Bilemem🤣🤣
Söz verdin bak 🤨🤨🤨
Tamam😀😀
Peki yazdın tamam da yazdın arkası gelsin nerede hani 😂😂😂
Hahah seneye
Tamam seneye ne kaldı şunun şurasında bekleriz artık çarşamba çarşafa dolandı 🤣🤣🤣
Haha aynen
Yumurta ayırıcı mii en ihtiyacım olan şey derdim😂
Valla mı
Herkesin ihtiyacı var buna
Evett kabuk düşürüyorum bazen ordan oraya aktarırken😄
Geri vermek olmaz ederim
Hahaha tamam
Senin olsun
Her baktığımda seni hatırlarım saksı olarak kullanmamda sakınca var mı
Hayır tabii ki haha
İyyy valla döverim seni 😂😂
Yaa
Çok güzel dimi
Yaaa içim gitti resmen 🤣🤣
Belli haha
Sen biliyorsun bu işi
Hıhı
Bak sana müzik önereceğim
The tango project: por una
Teşekkürler
Sonra Amelie j'y suis jamais alle
Hep de yabancı😀
Bak dinle bunları inşallah tango yaparız 🤣😊
Yok yok kalsın😀
Sonuçta iki yanabcıyız buda ayrı müzik bak
Aynen olaabilir
- Sert, haşin, gaddar, fakat bilakis çok kibarım. İyi dans ederim, ısrar ederim.
Ben dans bilmem djldmf
Bende bilmiyorum kendi dansımıxı yaparız 🤣
Yok yok
Enişten duymasın😀🤣
Eniştemi valla artık yazdık gitti oda seyreder artık 🤣🤣
Ne oldu
Hiç
Ne olacak ki
Sustun
Öylesine 🤣
Dans ediyor muyuz
Hayır
Sen bilmiyorsun
Neyi
Ben derviş adamım
İyiymiş
Memnun oldum🤣
Adım değil
Ahahhaah
Pardonn
Yeni fark ettim
Adın melek mi
Yoo
Kalpsiz
Ben bir eksperim yetkim sınırlı. Bu yüzden buradan yürüyorum haberin olsun. Derviş adam engel tanımaz
Yürüme bence
Ooo işi geçtik ben şimdi hızlı tempo tuttıedum yürüme koşmaya evriliyor 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
Evliyim kb
Evli mi sen ciddi misin niye evli yazmadın ki
Ne fark eder
Yazmam
Sevgilin olsa sıkıntı yok. Ama evli olunca sıkıntı. Yuva yıkanın yuvası olmaz
Ahaha olabilir
Bemce evli değilsin beni yakışıklı bulmadın mı
Nüfus cüzdanı mı göstereyim illa 🤣
Elimi kolumu açmışım ne olursan gel diyorum
He valla göster inanmam 🤣🤣🤣
Seni beğendim müdür. Kolay vazgeçmem 😉
Vazgeç bu sevdadan
Olabilemez
Yalnız eşi baya yapılı bi adam haberin olsun yürürken
Asla pes etmem
Asla sözümden dönmem
Benim derviş yolum bu
Ahahahaha
Aynen öyle bir tanedir eşim🤣🤣
@İsimsizkullanıcıdır biz devi görünce kaçanlar dan değiliz 😉
Oo dişli çıktı jdşdm
Evet dişim var 🤣🤣
Şakacı asfahsj
Ahhaha cidden mii
Çok güzel espiri yapıyor
Bayıldım🤣🤣
Komik adammış bi daha düşün bence 😂
Sen beni tanısan aşık olursun 🤣🤣
Ben şu an düşünme aşamasındayımm🤣
Aşık oldum şu an ahaha
@İsimsizkullanıcıdır öyleyimdir
Erken daha şimdi aşık olma ileride aklını yitirirsün yoksa
Allah Allah
Sen neymişsin jdşdmd
Tabi dene ve öyle karar ver
Bilemedim
Şans versem mi Yağmur 🤣
Bak yanlış yapıyorsun önce gel pişman olursan seni istediğin yere bırakırım
Yağmur kim yaw
Burada eşli okey oynamıyoruz at taşı bitir oyunu
🤣💟🤣
Ya ne alaka jdşdmd
İstediğin yere bırakırım nedir ya 😂
Hele yamaca gel öyle konuşalım burada şov yaptırma bana
@İsimsizkullanıcıdır yarı yolda bırakmam yani. En güvendiği yere bırakırım
En güvendiği yer benim yanım 😒
@İsimsizkullanıcıdır o zaman tamam senin yanına bırakırım ama ağlamaz yine hayran kalır o derece adamım yani 😉
Haha insanın kendini sevmesi böyle bişi olsa gerek
Kendini sevmeyen başkasını sevemez
Özgüven patlaması yaşıyo valla 😂
Hayran kaldık bi kez daha
Bütn özlü sözleri saydı allah çarpsın
@İsimsizkullanıcıdır adımız derviştir bizim. Sevdadır aşktır sözüm
Aşık oluyorum galiba haha
Sen tek kal yeter 🤣
Gidiyorum
Kovdu beni
Daha değil erken önce bir kalbe dokunalım sonra
@İsimsizkullanıcıdır estağfurullah baş tacosın
Yağmur'un olmadığı hiçbir yerde olmam
Bana gelen yoldan git
Diğer yol daha iyi djldmd
Sana gelen yollar kapanmış
Sana gelen yollar taşlıı
Sen geliyorum de yeter ben temizlerim. Ayacıklarına taş değmesin
Off düştüm
Yağmur kaldır🤣🤣🤣
Ben kaldırırım sen gel sırtıma 😉
Yağmur'um kaldırır teşekkürler
Yağmur bak daha gelmedi ben hemen yetiştim
Ben kaldırırım tabiki
Gelir o mutlaka
Demiştim
Geç geldi ben ayağını sardım kaldırdıö 😉
O bana hep erken geldi fjflmf
Ben seni şimdi bi kaldırırsam dünyayı tersten görürsün 😌
Ahaha Yağmurr😀🤣
@İsimsizkullanıcıdır seni kaldrıdım yağmur can. Sende baş tacıson 😉
Yağmur bu çok kibar ya
Çokk ya hayran kaldım abaz.. ayy kibarlığına 😂
Deme öyle ya shldnd
- Sert, haşin, gaddar, fakat bilakis çok kibarım. İyi dans ederim, ısrar ederim. O kadar
@İsimsizkullanıcıdır kıskandı 🤣
Hiç öyle huyları yoktur
Yazıl kimse böyle yürümeyimce üzüldü garip
Niye üzülsün ya
Evliyim ben bana yürüyen yürümüş zaten
Ona yürüyenleri görsen ağzın açık kalır fjldöd
Hiçte kalmaz. Çünkü ağzım sana açık 😉
Sinek kaçar 😕
Ahahaha ya sabır
@İsimsizkullanıcıdır melek kaçmış sinek korkar
Yaa iyi misin ya
Muhabbet ediyoruz burada tiyatro değil mi bunlar 🤣🤣
Sorma çokzel muhabbet
Yani gururun okşansın maksat yazıktır
Ne alaka ya hdldnd
Çıldırıcam asghfj
Ben zaten çıldırdım😀
@İsimsizkullanıcıdır yaw bu tam kıskanç 🤣🤣
Çıldırtırım kalpsiz 🤣🤣
Sensin kıskanç
O bir tanedir🤣
Olamaz mı kıskancım nolmuş 😂
Valla kıskancım yalan yok seni yağmurdan bile kıskandım
İnsan kıskanır sevdiğini
Sende beni anla
Korktum ya bu olmaz ama minyonlardan olsa olur
Güzel bu
Başka yok
Ama korktum. Böyle şeyler var. Ben hediye diyince hep elektronik eşya aldım ya telefon tablet gibi gibi
Beğenirsen bu🤣
Olmaz annem kızar senin olsun. 🥺🥺🥺 damarıma basma bak sen bana piliç hediye et sadece 🤤🤤🤤
Annen kızmaz beğenir ya
İştah açıcı, gerçek bir sanat eseri!
Hahaha
Bence de🤣🤣🤣
Bir daha yumurta yemiyim diye mi
Hep ye diye
Tavuğu yumurtlamaktan soğutur bu meret
Yok be
Güzelliğine baksana
Eeed tam bir şaheser
Hıhım
Gece gece iyi güldüm sndbxmck
Niye kız🤣
Komik kim bulduysa djxjdk
Aynen
sacma bulurum ama hosuma gider düşünmesi yeter
Haha aynen ya
Begenmesem de geri çevirmem ayıp olmasın diye 😊
Çok iyisin🤣🤣
😂
almam demiştin istemiyorum artıkın :D
Belki alırım🤣
yemezler canısı :D
Peki 🙂😀
Sümük gelir akilima olmaz sbjsjs
Haha güzel bence
Nesi kötü
Bunu eve alsam korkarım be
Çok güzel bence
Tamam sana alırız kanka
Okey
Herseye açılım
İyi
Burnu küçük olsa belki kabuk ederdim 😂🤦♂️
Hdlddk burun ne alaka
Kendi burnumda dahil büyük burunları sevmiyorum 😂
Olsun
Büyük burun da güzel
Güzel teselli 😊😂
Haha
Gerçekler
Sen fenomen olmuşsun
Günaydın
Yıllar oldu🤣
Master falandın
Evet
Master olmadan önce fenomendim de aslında
Neyse kafam karışmasın 😂🤭 tebrik ederim
Haha tamam
Teşekkürler
Ne hediyesi bu
Öylesine
Sen bana mı Alcan
Vazgeçtim 🤣
bir şey sorcam yağmur tozanlı diye bir kız vardı bu sitede tanıyor musun onu @kalpsiz-melek
Hayır
Vazgeçti isen alayım mı diye niye soruyorsun tam bir kırıksın akıl hastanesine gitmen lazım
Neee
Şaka da mı yapmayalımm
Sen yapma hoşuma gitmiyorsun
Peki
Bu arada senin profil resmini kullanan bir kız var sitede @kalpsiz-melek
Kimm
Ben söyledim kaldırtım ona resmi
Merak ettim
Kim ya
Hahahsh çok güzel.
İnanmam
Aa lütfen inan
İnandımm
evet guzell
Ciddi misin
Evet kabul ederim
Hadi canım🤣
Evet kabul ederim lağımda yüzmüş insanım böyle şeyler beni ters olarak etkilemiyor 😏
Yaa
Yaaa 😏😁😎
Deniz mi yoktu neden lağım
Bence güzel
Dimii
Bence de işini biliyorsun 😀
Böyle absürt cins şeyler benim ilgimi çekiyor 😂 değişigim
Garip
Belli🤣
Bişi sorcam sen yagmurun arkadaşıydın ne oldu yagmura DenizArin varya p
Oo
Siteden gitti işte
Neden ki
Kaç yıl oldu gittiği 😀 yeni mi geldi aklına
Gittide konuşuyor musunuz öyle merak ettim
Bulmaya çalıştımda bulamadım😐
Konuşuyoruz
Hatta sana selamı var şu an 😀 hâlâ gitmedi mi diyor bu çocuk
Valla mı anladım iyimiş
Yok gelmedi siteye
Bi daha
İyi yapmış
Nasıl selamı var 😀sende selam söyle
İnstası bulsam konuşurdum
Severmiş seni selam söyle filan dedi işte
Bende severim onu unutmadım 😀 birgün çay kahve ısmarlamkta nasip olur inş
İnsta kullanmıyor
Sevgilisi müsaade ederse neden olmasın
Hm sevgilisi var anladım iyi bakalım
Evet var 😀
Anladım iyimiş 😀 selam söyle
Olur a. s
Eyw 😊
Bide yakından selam veriyim dedim 😂 kalıcı değilim baştan söylüyorum gidicem birazdan 😂
@İsimsizkullanıcıdır yazayım özele gel 😊
Buradan iyiydi konuşuyordunuz🤣
Ulu orta sevmem ya 😀
Ne olacak sanki cv mi isteyeceksin😀
Bütün özelini dökecek değil djdldm
Neyse artık görüşrüüz😀🤣
Skdkkd ya ne alaka 😂tuhaf oluyor böyle ulu orta konuşunca
Bilmiyorum normal bence
Didişmeyin bakıyım 😂😂
Yoo konuşuyoruzz
Bana göre değil ama 😐
Hasretimle uzun süredir ulu orta aşk yaşamıyoduk da özlemişim 😄
Canımmm ben de özlemişimm
❤️❤️❤️
Yeni kankalar bulmadın dimi ben burada yokken asfshsj
Burada bütün KS şahit
Senden sonra hayata küstüm burada
Hiç kimse sen gibi olamazz🤣
Olursa zaten öğrenirim dicem ama öğrenemem o yüzden inanıyorum mecbur 😂❤️
İnancın olsun hiç yokk
Bi tek sen, canım arkadaşım😇😀
Canım benim 😄💋
Bu arkadaş sayesinde de siteye geldin yoksa gelmezdin ama olsun
Kısa süreli de olsa
Ama niye öyle diyosun ilk sana yorum yaptım 😕
Orası öyle tabii. Tam da o sorunun üstüne geldin seni düşünerek yazmıştım o cevabı 😘
Valla çok güzel denk geldi bitanesin 😘
Sen de öylesin canım😘