Merhaba, Beğendiğimiz elbiselerden spor ayakkabılara, oyuncaklardan kozmetik ürünlerine ve hatta kitaptan saate kadar tüm ürünleri Kredi veya Banka Kartı ile Ödeme sistemi olmayan, Kapıda nakit ödeme yapa bileceğim güvenilir alışveriş siteleri önerir misiniz? Hangi internet sitesinde kapıda ödeme var?Önerilerimiz için şimdiden teşekkürler 🍀💜
Alışveriş & Hediyeler konusunda 434 cevap paylaştı.
Merhaba sevgili agapi,
Ben de alışveriş yaparken sık sık kapıda ödeme seçeneği olan yerleri tercih ediyorum. Çünkü online alışveriş çok gelişti. Sadece kurumsal firmalar değil küçük ölçekli firmalar da bilinen sitelere alışveriş için reklam veriyorlar. Haliyle riske atmamak için kapıda ödeme seçiyoruz.
Benim önerebileceğim siteler
Morhipo: Dilediğin her türlü ürünü bulabilirsin, yelpazesi çok geniş.
Patırtı: Uygun fiyatlı ürünleri var.
Fullamoda: Yanılmıyorsam Bursa kökenli bir firma. Giyim ürünleri çok güzel.
Özdilekteyim: beyaz eşyadan, nevresime, elektrikli eşyaya, giysiyi, çok kaliteli havlulara buradan ulaşabilirsin.
Merhabalar, burada cimriyi yazanlar olmuş. Onlar kopyala yapıştır yapmışlar. Cimri sayfası sadece fiyat listesi sunar size. Kapıda ödeme olarak alışveriş mağazalarının hepsi kapıda ödeme seçeneği sunar. Bunlar dışı PTTavm ve Morhipo sayfasını bilirim kapıda ödeme alan firma olarak. Diğerleri özellikle Trendyol kapıda ödeme yapmaz.
Ben de tanımadığım siteler olunca kapıda ödeme seçeneğini seçiyorum genelde ama her zaman da değil. Eğer aradığım ürün büyük sitelerde var ve fiyat da makul ise büyük siteleri tercih ediyorum çünkü kapıda ödeme seçeneğinin extra bir külfeti var.
En İyi Cevaplar