Kendisi Isparta'da okuyacak. Malum orası kış ayların soğukta oluyor. Bu arada kendisi 19 yaşında bir kız. Ne alsam bilemedim.
Maddi değeri yüksek veya ihtiyacı olan/olacak şeyler almalısın 🙄
Bot, mont, kazak, kalın pijama takımı, pandufta tatli ama basit olur🤔
Yurtta özel eşyalarını koyacağını kilitlenebilir bir kutu.
Kolye, bilezik alabilirsin ancak maddi olarak değeri olan. Zor durumda bozdurup harcayabilecegi.
Kişisel bakım seti olabilir.
Bir kutu dolusu ağrı kesici 🤦 bana biri hediye alacak olsa kesin bunu isterdim😂
bence direkt para göndersen o ihtiyaclarını alsa daha iyi olur gibi
Cevap
4Cevap
Benim kuzenimde ispartada okuyacak.✌🏼
Bir kac tane sweatshirt alabilirsin. Bere, atki ve eldiven kombini yapip gonderebilirsin. Sicak su torbasi, bakim urunleri alabilirsin. Hos bir kazak alabilirsin. Sirt cantasi alabilirsin. Kitap okumayi seviyor ise kitap alabilirsin. Ozel hediyelikler oluyor sicak tutan tulum tarzi kiyafetler onlardan alabilirsin. Giyilebilir battaniyelerden alabilirsin. Kislik pijama, altina terlik, bir kac cilt maskesinden olusan bir hediye paketi yapabilirsin. Kiz oldugu icin secenek cok aslinda.
Eğer imkanın varsa yani vaktin...
Birlikte alışverişe çıkar onun beğenisine bırakırım...
Vaktin yok ise:
Bunlar geliyor aklıma
Soğuk olduğunu düşünürsek mont ve bot al. Maddi durumunu bilmediğim için aklımdan geçen her şeyi yazmadım. ☺️
O zaman dediğimi yap mont ve bot al eğer 1000 TL üzeri kalırsa harçlık ver 😎
Yurtta mı kalacak evde mi? Yurttaysa kıyafet almak daha mantıklı evdeyse ev eşyası, dekorasyon veya kışlık yiyecek iyi olur.
UFO :)
Termal içlik (yeni nesil giymez gerçi 😂)
Battaniye
Kettel
Termos bardak
Kendisine giyim üzere bir hediye alın. Fişi de gönderin olmazsa değişsin.
Çaktırmadan kendisine sor ve en uygun işine yarayaçak hediyeyi al
İsim ya da foto baskılı kupa, kalın çorap, atkı bere eldiven, kazak, oduncu gömleği, ev botu veya panduf, polar sabahlık, pijama takımı, mont olur. Seçenek çok 🙂
Bir iki tane Sweat ve mont alabilirsiniz.
Sıcak tutucak bir sal 😇
araba alsan bence iyi
Kaban olabilir
Ev alabilersin🤨😂
Kaban alabilirsin.
Okul al :D
Mont..
Kitappppppp
En İyi Cevaplar