Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eskiden olsa pek ırgalamıyordu ama şu an her şey ederinin minimum 2-3 kat üzerinde olduğu için ufacık bir şey alırken bile parayı düşünmek zorundayım hatta zorundayız..
Kesinlikle hesap kitap yapmadan alışveriş yapmam:) Beğendiğim şeyi hemen almam bi düşünürüm (bazen düşünme süresinde stoğu bitiyor) Alışveriş konusunda dikkat ettiğim bir diğer şey ise birbirinin muadili olan ürünleri almıyorum çünkü diğeri kesinlikle dolap bekliyor.
Ahh nerde o günler. insan düşünüyor tabiki.
Ancak kontrolsüz alışveriş yapmadığım için sıkıntıya düşmüyorum. Mağzaya girince kendimi kaybedip kasaya gittiğimde şok geçirenlerden değilim.
Cevap
15Cevap
Ya aman aman para denkleştirmiyorum ama... yinede insan bi düşünüyor. Değer mi değmez mi diye
Dünyanın en zengini bile parayı düşünüyor birbirimizi kandırmayalım hayatın gerçeği bu
Ben o kısmı geçtim, cebimdeki üç kuruş paraya göre alıyorum zevklerim, tarzım tamamen çevrimdışı. Tek önemli olan fiyatının uygun olması.
Parayı düşünmeden alışveriş yapacak güce sahibim ama bir şey ler e çok büyük rakamları vermeyi sevmem enayi değilim
burada katilim yüzdesi % 95 30 yas alti, yani ya okuyor, ya yeni ise baslamai ve su anda parayi düsünmeden harcayabilenlerin orani %45 lerde geziyor.
Ama ekonomi kötümü desek, ev aciz diyen oran bir anda %95 olur😁 Ne ückagitci bir milletiz
Zengin olan düşünmez ama artık o kadar çok zam içinde yüzüyor ki insanlar düşünmemek imkansız
Yapabiliyorum. Paranın gram kıymeti yok ne güzel yarını düşünmüyorum.
Hayır ya maalesef şu an o kadar zengin olamadım :D
Ben çok rahat yapabiliyorum çünkü vakıfbank milplus kartım sağ olsun. puan toplayabildiğim her yerde anında alışveriş yaparken buluyorum kendimi bu artık bende bağımlılık yaptı maalesef ki.
O günler eskide kaldı
Öncelerden yapardım önüme gelen herşeyi alırdım şimdi ise ihtiyacim olan şeyleri alıyorum üstelik fiyatına bakarak
Hep öyle yaptım ama artık yapmayacağım
Parayı düşünmeyecek durumda değilim.
Parayı düşünmediğim tek bir anım yok 🤦🏻♀️
Maalesef o kadar param yok
Şu zamanda onu yapabilen zengindir zaten
Evet paraya önem vermiyorum hiç
Ahah keşke öyle mümkün olsa
Tam tersi hep aklımda
Parama göre alışveriş yaparım
Krediye yüklenmem
Mecbur parayı düşüneceğiz
evet yapabiliyorum