Alışveriş & Hediyeler Arkadaşlar bu ayakkabıyı nasıl silebilirim ipleri sökülüyor? Bihayrannn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıl çıkar bu leke çok sürtmeden bir şeyle Güncellemeler+1 yıl Yurtta kalıyorum makineye atamam Arkadaşlar bu ayakkabıyı nasıl silebilirim ipleri sökülüyor? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
65412 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl ayakkabını al çamaşır makinasına kıyafetlerinle beraber at düşük sıcaklıkta çalıştır ter temiz oluyor ben öyle yapıyorum ayakkabı daha dağılmadı :D 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Karbonat ve diş fırçası yardımıyla çıkabilir. 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Karbonat ile ovalayabilirsin... diş fırçası ile 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 422 cevap paylaştı. Karbonat ve diş fırçasıyla olabilir 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Sirke ile hanımefendi 0 0 Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Makineye at 0 1 Yorumla Bihayrannn +1 yıl Yurtta kalıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ayakkabını al çamaşır makinasına kıyafetlerinle beraber at düşük sıcaklıkta çalıştır ter temiz oluyor ben öyle yapıyorum ayakkabı daha dağılmadı :D
Karbonat ve diş fırçası yardımıyla çıkabilir.
Karbonat ile ovalayabilirsin... diş fırçası ile
Karbonat ile ovalayabilirsin
Karbonat ve diş fırçasıyla olabilir
Sirke ile hanımefendi
Makineye at
Yurtta kalıyorum
ver ben makineya atar yıkar verırım sana...
Çıkmaz o leke
Islak mendil