Alışveriş & Hediyeler 11.11 indiriminden yararlanacak mısınız? KardanKadın Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor N11'in 11.11 büyük indirimlerinden yararlanacak mısınız? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 11.11 indiriminden yararlanacak mısınız? Cevapla İndirim Soruları İndirme Soruları N11 Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. N11 den alışveriş yapmıyorum. Genelde trendyol tercih ediyorum. Ancak Şu an ihtiyacım yok.. alışveriş yapmam 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Hayır yararlanmicam çünkü yararlancak bir mantık bir kar yok ortada 1 0 Yorumla
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl n11 hiç kullanmıyorum o yüzden indirimden yararlanacağımı sanmıyorum. 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yararlanacağım tarzda bir indirim olacağına inanmıyorum. 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl n11 her zaman müşterinin tarafında olur her üründe olumsuz yorumlar oluyor dikkat ettiyseniz hepsiburda flan siliyor öyle yorumları gerekçe olarak müşteri ürünü kötülüyormuş 0 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bunu bilmiyordum öyle miymiş Yorumla
Codesign Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır, önce bindiriyorlar, sonra indiriyorlarmış gibi yapıyorlar. 0 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bu doğru bak Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçekten indirim olmuyor ki bekliyoruz bakalım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayırr 0 0 Yorumla
Köle-Adamm Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl bakarız tabii ne var ne yok diye 0 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok şey oluyor indirimde Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 422 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
CanSıkıntısııİşte Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İndirim falan yok kazık hepsi 0 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok nadir de olsa indirim oluyor Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Özellikle sizin bakım ürünlerinde Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl @Bahtıgüzel00 ben görmedim dmmf Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hepsiburada ve trend de var. Traş ürünlerine bak. Bizim de makyaj üdü şeyine gelmiş. Zaten gratiste indirim vardı Yorumla CanSıkıntısııİşte +1 yıl @Bahtıgüzel00 kulaklık lazımdı mesela ama pahalı hals Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İncele yahu ve gece 11 den sonra bak indirimlere tekrar. Yorumla
_Şahsına-Munhasır_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hayır gerek yok 0 5 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aa neden Yorumla _Şahsına-Munhasır_ +1 yıl Kanka çeki akşam sen kazanmazsan gözüme gözükme dhjsjs Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden ya yok umudum yok ilk dört gün aktif değildim Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazı problemlerden dolayı çok aktif değildim Yorumla _Şahsına-Munhasır_ +1 yıl Bunuda alcan bence 😂 Yorumla
Madnesslzep Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Alayı para tuzağı. 0 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet kısmen doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
N11 den alışveriş yapmıyorum. Genelde trendyol tercih ediyorum. Ancak Şu an ihtiyacım yok.. alışveriş yapmam
Hayır yararlanmicam çünkü yararlancak bir mantık bir kar yok ortada
n11 hiç kullanmıyorum o yüzden indirimden yararlanacağımı sanmıyorum.
Yararlanacağım tarzda bir indirim olacağına inanmıyorum.
n11 her zaman müşterinin tarafında olur her üründe olumsuz yorumlar oluyor dikkat ettiyseniz hepsiburda flan siliyor öyle yorumları gerekçe olarak müşteri ürünü kötülüyormuş
Bunu bilmiyordum öyle miymiş
Hayır, önce bindiriyorlar, sonra indiriyorlarmış gibi yapıyorlar.
Bu doğru bak
Gerçekten indirim olmuyor ki bekliyoruz bakalım
Hayır. Asla güvenmediğim bir site kendisi.
Sanırım evet
Hayırr
bakarız tabii ne var ne yok diye
Çok şey oluyor indirimde
Hayır
Hayır
İndirim falan yok kazık hepsi
Çok nadir de olsa indirim oluyor
Özellikle sizin bakım ürünlerinde
@Bahtıgüzel00 ben görmedim dmmf
Hepsiburada ve trend de var. Traş ürünlerine bak. Bizim de makyaj üdü şeyine gelmiş. Zaten gratiste indirim vardı
@Bahtıgüzel00 kulaklık lazımdı mesela ama pahalı hals
İncele yahu ve gece 11 den sonra bak indirimlere tekrar.
Hayır
Hayır gerek yok
Aa neden
Kanka çeki akşam sen kazanmazsan gözüme gözükme dhjsjs
Neden ya yok umudum yok ilk dört gün aktif değildim
Bazı problemlerden dolayı çok aktif değildim
Bunuda alcan bence 😂
Alayı para tuzağı.
Evet kısmen doğru