Gençler mdf veya sunta değilde ağaç ya da ahşap olsa bu ranza ve bunu kazıkçı olmayan bir marangoz yapsa kaça patlar he bu arada bildiğiniz güzel marangoz varsa alırım öneri
Alışveriş & Hediyeler konusunda 901 cevap paylaştı.
Marangozlar almış başını gitmiş. Uydurduktan bir dümdüz dolaba 5 yıl önce 2000 TL almışlardı. Bu baya işçilik gerektiriyor abla diyerek fazla para söyleyeceklerdir illa ki. Pazarlık yapmayı unutmayın. Pazarlıkla bir kaç TL düşerler. Ama tahmini 8.000-10.000 TL arası isteyeceklerdir diye düşünüyorum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biri 16 bin dedi diğeri 10 bin çok değişik fiyat veriyorlar
Verdikleri fiyata göre malzemenin ismini sordum ve internetten fiyatına baktım ortalama onların kullandıkları malzeme tahminimce 7-8 bin tutuyor belki daha ucuza alıyorlardır bilmem ama işçilik çok koyuyorlar bence
En son marangoza gittiğimizde ofis için masa sormuştuk 2000 civarında fiyat çekmişti. Var sen düşün 😀😀 Nette illaki vardır ucuz yollu bulacağın mobilyacı, veya bulunduğun yerdeki mobilyacıları bir dolaş
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu tarz modelleri pinteres den bulabiliyorum onlarda yabancıların paylaşımı türkiyedeki modeller kötü
Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı.
Yapan marangoza göre değişir. En iyidi gidip fiyat sorman olacak.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sordum aslında 2 kişiye wpden ama çok farklı fiyat verdiler sanki biri kazıkçı diğeride ucuz malzeme kullanıyor gibi burada belki marangoz vardır diye bi sorayım dedim
En İyi Cevaplar