Selamlar. Erkek arkadaşımla uzun süredir bi birlikteliğimiz var. Bu ay abisinin doğum günüymüş. Abisiyle son zamanlarda sık sık bir araya geldiğimiz için bende hediye alıp yollamak istiyorum. Sizce ne almalıyım? Abisi merka takıntısı olan birisi...
Düşüncen aslında çok hoş. Böyle nazik bir davranışta bulunman bence aile gözünde pozitif algılanacaktır. Marka takıntısı varsa ve senin de bütçen uygunsa bence orjinal ve kaliteli bir parfüm alabilirsin. Bunun dışında aklıma saat geldi şık bir kol saati neden olmasın?
ya da ben sana güzel bir web sitesi önereceğim bunlara bir bak. Burada herkes için birbirinden şık hediye alternatifleri var. Bence hoşuna gidecek bir fikir edilebilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Şimdiden keyifli alışverişler.
Parfum alabilirsin eger maddi sorun falan soz konusu degilse saat alabilirsin. Kitap okumayi seven biriyse kitap alabilirsin veya takim tutuyorsa tuttugu takimin formasini alabilirsin.
Senin alman doğru değil sanki bizim kültürler kaldırmaz. Alınsa da karşı taraf farklı anlıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Senin alman saçma, abi sana yakın biri değildir. Eğer bir kutlama falan varsa giderken sevgilinle birlikte bir şey alıp birlikte katılırsınız. Yoksa doğum gününü kutladığın mesaj yeter.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
abisi ne alaka anlamadım. alırsanız sevgilinle ortak alın tek başına uygun olmaz