Yurtiçi kargo, standart teslimatların yanı sıra VIP teslimatlarda da kargoyu en hızlı şekilde ulaştırabilen firmalar arasında ilk sırada yer almaktadır. Standart teslimatlarda mesafeye göre 3 iş gününe kadar kargoyu alıcıya ulaştırmaktadır. Şubeden şubeye, kapıdan kapıya, kapıdan şubeye ve şubeden kapıya teslimat seçenekleri sunmaktadır. Aynı zamanda 24 saat içerisinde kargosunun teslim edilmesini isteyenlere bu hizmeti VIP 24 adı altında sunmaktadır. VIP Çeyrek Gün ve VIP Şehir İçi hizmetleri ile de aynı gün içerisinde ve daha kısa sürede alıcıya kargo ulaştırılabilmektedir. Geçerli hatlar üzerinde bu hizmetler pazartesiden cumaya 09:00 ile 18:00 arası verilmektedir. İstisnai durumların veya özel sürelerin oluşması halinde, Yurtiçi Kargo’dan öncesinde bilgi alınmalıdır.
Bana göre en iyi ve hızlı kargo şirketi UPS her zaman. Daha disiplinli daha düzgün iş yaptıklarını düşünüyorum şahsen. Fiyatlar biraz daha yüksek oluyor ama sonuna kadar da hak ediyorlar. Bunun dışında MNG kargoyu da beğeniyorum. Onlarda işinin ehli bir kargo firması.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı.
Bu biraz tamamen kargo şirketine değil. Satıcının kargolamasına, teslim alan şubenin inisiyatifine, Şirketin size teslim edeceği son şubeye bağlı bir durum.