Dünya hassas kalplerin cehennemidir be, bir şey almadan çıkarsam sanki hırsızmışım gibi düşünüyorum ve en azından lazım olmasa bile gofret vs bir şey alıyorum. :D Sizde de öyle mi yoksa direkt çıkıyor musunuz?
Marketten bir şey almadan çıkarken geriliyor musunuz?
Eskiden bende bir gerilirdim kendi kendime sorarım acaba hırsızlık yaptı mı acaba diye düşünen var mıdır diye. Şimdilerde o kadar çok önemsemiyorum. Valla içeri giriyorum istediğim kadar turlayıp çekip gidiyorum daha sonra. Hiç umurumda bile olmuyor diyebilirim.
Ben bu konuda çözümü buldum ya :) Almayacağım zaman hiç girmiyorum. Baktım bulamadım kasaya soruyorum şu kalmadı mı diye oda yok derse peki iyi günler diyip çıkıyorum :) Diğer türlü dediğin gibi sanki hırsızlık havası yaratıyormuşum gibi hissediyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selamlar,
Eskiden bende bir gerilirdim kendi kendime sorarım acaba hırsızlık yaptı mı acaba diye düşünen var mıdır diye. Şimdilerde o kadar çok önemsemiyorum. Valla içeri giriyorum istediğim kadar turlayıp çekip gidiyorum daha sonra. Hiç umurumda bile olmuyor diyebilirim.
Ben bu konuda çözümü buldum ya :)
Almayacağım zaman hiç girmiyorum.
Baktım bulamadım kasaya soruyorum şu kalmadı mı diye oda yok derse peki iyi günler diyip çıkıyorum :)
Diğer türlü dediğin gibi sanki hırsızlık havası yaratıyormuşum gibi hissediyorum :)
Evet o gerilme bende oluyor ya sanki bir şeyi çaldığımı düşüneceklerini hissediyorum.
yoo gerilmiyorum ben niye gerileyim herşeye zam üstüne zam yapan patronlar müdürler parti başkanları gerilsin
Fazla abartıyorsun. Markete girip illaki bir şey alacaksın diye bir şey yok. Normal insanlık hali. Beğenmeyebilirsin. Çok normal.
Hiç sevmiyorum o durumu genelde çikolata alıp çıkıyorum
Hahah hep yüksek sesle söylene söylene çıkarım "Allahım burada da yok nerden bulucam ben bunu".
Biraz yavaşlıyorum elimi kolumu sallıyorum bakin bir şey çalmadım dercesine
bazi yerlerde almam ama bugun mesela seker aldim hic yoktan 😁
Yoo hiç gerilmiyorum, hatalıysam arasınlar.. 😛 Keyifli geceler..
Yoo gerilmiyorum cikarken kasiyerlere selam veriyorum birazda sohbet edip cikiyorum 😄
Yoo çıkarım.. alarm öter varsa zaten. O kadar kasmam
Gerilmiyorum dolarınız varsa versenize bana biraz malum 9.54 oldu işe yarar.
Evet yA ellerim bomboş bakın hiçbir şey çalmadım edasıyla çıkıyorum.
yoo qayet normal bir şey bu
Eşin almadan çıktığında ne yapıyordu, bu yoruma eşini yazmamışsın şaşırdım xdd
pardon?
Kendimi hırsız gibi hissediyorum
En azından bir çikolata alıyorum
Bişey çalmamışsam gerilmiyorum 😄
Ben online alıyorum genellikle.
Kötü hissediyorum
Nayır
Çok geriliyorum :D
Yo gerilmiyom
Hiç gerilmem