Alışveriş & Hediyeler Alışveriş yaparken kaliteye mi yoksa markaya mı para ödüyorsunuz? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kalite mi marka mı senin için daha önemli? Kalite Marka Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Alışveriş yaparken kaliteye mi yoksa markaya mı para ödüyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Alışveriş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Kumasini eller yeri iyiymiş dersem markasına bakmadan alırım. 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kaliteli olması benim için baya önemli ya marka takıntım yok. 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Herkes markaya dikkat ediyor. Sırf bunun için ikinci el alıp giyen tanıdıklarım var 0 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Genelde dengeyi gözetmeye çalışırım ama marka daha öne çıkıyor bazen 0 0 Yorumla
Byz_04 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl aslında ben ikisinide takmam estetik bir görüntüsü olduğunu düşündüğüm her şeyi alırım kız kardeşimin ise tamamen bir marka takıntısı var ve rahatça söyleyebilirimki iğrenç giyiniyor oysaki ben giyim tarzımla sürekli övülürüm 0 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Marka takintim yoktur o yuzden kalite diyorum 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 698 cevap paylaştı. kaliteli olması önemlidir. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Markaya. 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 673 cevap paylaştı. begenmeme ödüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kumasini eller yeri iyiymiş dersem markasına bakmadan alırım.
Kaliteli olması benim için baya önemli ya marka takıntım yok.
Herkes markaya dikkat ediyor. Sırf bunun için ikinci el alıp giyen tanıdıklarım var
Genelde dengeyi gözetmeye çalışırım ama marka daha öne çıkıyor bazen
aslında ben ikisinide takmam estetik bir görüntüsü olduğunu düşündüğüm her şeyi alırım kız kardeşimin ise tamamen bir marka takıntısı var ve rahatça söyleyebilirimki iğrenç giyiniyor oysaki ben giyim tarzımla sürekli övülürüm
Marka takintim yoktur o yuzden kalite diyorum
Kalitesi daha önemlidir
Kalitesi ve kullanışlılığına göre.
kaliteli olması önemlidir.
valla ne begenirsem ona yani
Markaya.
begenmeme ödüyorum