Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.
Bazen çok pahalı marka olan ürünler başka hiçbir üstünlük ve fayda içermiyor. Sadece marka olmak belirleyici değil. Hiç ummadığı yerden çok kaliteli bir alışveriş yapabilir insan. Fiyat ve markadan önce kalite gelir diyorum...🦄🍀❤️
Ever marka takıntım var.😏 Sanki bildiğim marka dışında bir şey giyince kendimi ucuz kıyafetlerin içine girmiş gibi hissediyorum. Giyindigim markaların indirim günlerini takip ederek fiyatlarında uygunluğu yakalamaya çalışıyorum. Örneğin her sezon bitiminde markalar ciddi indirimlere giriyor bu indirimi yakalayabilirsen 500 e alacağın bir montu 100 , 200 e kapatabiliyorsun. Markalar konusunda bu dönem kendimi törpülediğimi de farkettim.
Eskiden illa o marka olacak diyerek alışveriş yaparken şimdi daha uygun fiyatlı markalara yöneldim. Belki de bu şekilde marka takıntımı yenebilirim.
Genelde fiyat performans ürünlerini tercih ediyorum. Ürünü almadan önce muhakkak araştırırım ve kullanıcı yorumlarına bakarım. Ona göre tercih ederim. Fakat genelde kaliteli ürünlerde hep marka oluyor bu bir gerçek yalan yok. Misal bir Adidas ayakkabı aldığım zaman bunu yıllarca giyebilirim.
Yok daha ucuza kaçıp başka ayakkabı alırsam da muhtemelen birkaç ay içinde tahrip olacak yenisini almak zorunda olacağım. Böylelikle ucuza aldım ve kar ettim diye düşünürken aslında daha zarara girmiş olacağım.