Diğer İzmir Konak tarafında mentollü sigara satan yerler var mı? Papunza Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Konak'ta mentollü sigara satılan bir yer var mı bildiğiniz? Güncellemeler+1 yıl Konak olmasada olur. İzmir Konak tarafında mentollü sigara satan yerler var mı? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AslındaKimimBen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Karşıyaka'da var diye biliyorum, arkadaşımda gördüm daha geçenlerde. Konak'ta da içeriye doğru yürü, köprü var ya pierin orada. Onun tarafındaki büfelere bir sor. 0 0 Yorumla
izmirbayraklı35 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nargile satan ara sokaktaki küçük dükkanlarda her türlü kaçak sigarayı bulabilirsin 1 1 Yorumla Papunza +1 yıl Peki fiyatları hakkında bi bilginiz var mı acaba Yorumla
id-trancer Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl kemeraltında bulursun 0 2 Yorumla Papunza +1 yıl Bildiğin bi yer var mı Yorumla id-trancer +1 yıl unuttum oraları Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karşıyaka'da var diye biliyorum, arkadaşımda gördüm daha geçenlerde. Konak'ta da içeriye doğru yürü, köprü var ya pierin orada. Onun tarafındaki büfelere bir sor.
Nargile satan ara sokaktaki küçük dükkanlarda her türlü kaçak sigarayı bulabilirsin
Peki fiyatları hakkında bi bilginiz var mı acaba
Ara sokaklardaki tütüncü ve nargilecilerde bulabilirsin.
Hiç bilmiyorum ki
kemeraltında bulursun
Bildiğin bi yer var mı
unuttum oraları