oyuncak odasında raflar yetmemeye başladı 😅 Birkaç kere baktım raf alayım diye onlar da biraz kısa geldi 🤷🏼♀️ Öyle birkaç tane yan yana koymak mı daha mantıklı olur yoksa bir marangozlar konuşup raf yaptırmak mı bilemedik 😂 Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün biri geldi ölçü falan aldı sonra aradı yapamayacağız maalesef dedi. 🥲🤦🏼♀️ Bundan korkuyordum. 🥲
Alışveriş & Hediyeler konusunda 317 cevap paylaştı.
Alırsan standart ölçü olur duvarı rafa uydurmak zorunda kalırsın yaptirirsan rafını duvara göre yani istediğin gibi yaptirirsin ama alırsan fiyatı uygun olur yaptirirsan iki katı gibi ödersin demedi deme
Ya ben raf gibi istiyorum boş duvara ama rafım uçları yuvarlak olsun ve sadece tahta olmasın kenarlarında oyuncakları tutacak Demir veya tahta olsun istiyorum 😂
Bir hatadan fazla sürmez ne bu mutfak dolabı mı yapcak mecburen 2 defa gelip gidecek sonuçta babasının hayrına gelip gitmiyor ben nerelere gittim keşif için her gittiğim iş olmadı yana hepsi olacak diye bir kaide de yok
Ya biz taşınmadan önce bir duvara dolap raf gibi bir şey yaptırmıştık kaç kişi girdi çıktı haddi hesabı yoktu o yüzden tekrar aynısı olursa yaşadığım evde sinirlenirim diye biraz temkinliyim
Ya çok detaylı bir şey istemiyorum aslında sadece yalnız tahta olmasın kenarlarında tutacak bir şey olsun istiyorum bir de çocuklar kafasını çarpmasın diye tahtanın kenarları yuvarlak olsun istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alırsan standart ölçü olur duvarı rafa uydurmak zorunda kalırsın yaptirirsan rafını duvara göre yani istediğin gibi yaptirirsin ama alırsan fiyatı uygun olur yaptirirsan iki katı gibi ödersin demedi deme
Bunu soracaktım. 😅
Ya fiyatı gram umrumda değil sadece eve usta girince ve uzun süre kalınca tepem atıyor 😬
Sen dolap şeklinde mi yaptıracaksın yoksa sadece raf olup duvara mı astiracaksin
Ya ben raf gibi istiyorum boş duvara ama rafım uçları yuvarlak olsun ve sadece tahta olmasın kenarlarında oyuncakları tutacak Demir veya tahta olsun istiyorum 😂
Fotoğraf atamıyormuşum buradan yoksa atardım
Onun montajı bir saat bile sürmez ayriyeten ben mobilyacıyım
Peki dediğim şeyi biliyor musunuz? 🥲
Sağı solu ferforje demir üstü mdf işte
Hayır öyle değil tam 😅
O çiçek falan koymak için kullanılanlardan istemiyorum
Resim olsa olurdu bir şekilde
Ya atamıyormuşum buradan üzgünüm 🥲
O zaman en güzeli çağır bi mobilyacı resimi göster aynısını yapsın
Ya işte hem iki kere gidip gelecekler ondan emin olamıyorum hem de ne kadar sürer emin olamıyorum çünkü 1 haftada yetişmezse sıkıntı benim için 🤷🏼♀️
Bir hatadan fazla sürmez ne bu mutfak dolabı mı yapcak mecburen 2 defa gelip gidecek sonuçta babasının hayrına gelip gitmiyor ben nerelere gittim keşif için her gittiğim iş olmadı yana hepsi olacak diye bir kaide de yok
Ya biz taşınmadan önce bir duvara dolap raf gibi bir şey yaptırmıştık kaç kişi girdi çıktı haddi hesabı yoktu o yüzden tekrar aynısı olursa yaşadığım evde sinirlenirim diye biraz temkinliyim
Yok beya o Kadar da değil relaks ol biraz sıkıntı yapma
Bence yaptırmak daha mantıklı istediğin şekilde ve biçimde yaptırırsın ve renginide seçebilirsin
Peki yapımı zor olur mu?
Niye zor olsun sanki sen mi yapıcan
Yok uzun sürer mi anlamında sordum 😅
İstediğin ürüne bağlı canım detay çok istersen biraz sürebilir ☺️
Ya çok detaylı bir şey istemiyorum aslında sadece yalnız tahta olmasın kenarlarında tutacak bir şey olsun istiyorum bir de çocuklar kafasını çarpmasın diye tahtanın kenarları yuvarlak olsun istiyorum.
Fazla sürmez iyi bir usta bunu bir kaç günde halleder ☺️👍🏼
Ya yapma süresi değil de aslında sorun evde çok kalmasın istiyorum. 🙈
Kim evde kalmasın?
Takmaya geldiklerindeki ustalar
Neden kalmasınlar ki?
Ya eğer çok kalırlarsa çocukları başka bir yere bırakmam gerekir 🥲
Neden öyle düşünüyorsun ki
Bir de evde biri kalsın istemiyorum pek
Canım evde kim niye kalsın ki adamlar yatıya gelmeyecekler en babası 1 saatte montaj yapıp giderler
Ok
Sen neyden korkuyon bu kadar
Yalnız kalmak istemiyorsan eşin başlarında dursun
yaptırmak daha iyi odanın yapısına uygun çok güzel şeyler yaparlar
Ya ben de öyle düşündüm ama eve usta çağırılmalı mı pandemide yoksa çağırılmamalı mı kararsız kaldım
Bence almak daha mantıklı ya
Almak mantıklı :)