Trendyol üzerinden bizzat veya bir tanıdığı olabilir satış yapan var mı? Bilirkişi olursa çok iyi olur.. Yardımcı olursanız sevinirim. ♥️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Trendyol, hepsiburada gibi sitelerde satış yaptım. Günlük 100-120 civarında kargo çıkarıyordum ama kapattım. Asıl işim olan Amazon ile devam ediyorum. Soruların varsa sor cevaplamaya çalışırım
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben şartları merak ediyorum aslında. Başvuru süreci, ne yapmalıyım, sonrasında vergilendirme, komisyon bunları merak ediyorum.
- +1 yıl
Öncelikle bir şahıs şirketi kurarak başlayabilirsin. Bunu muhasebeci eşliğinde yapman daha sağlıklı olur zaten bir muhasebecin olması şart. Daha sonra başvuru yapıyorsun ve hesabın bir kaç güne açılıyor. Vergilendirme konularını muhasebecin sana anlatır. Aylık muhasebe giderin 200-250 tl civarında olacaktır.
Pazaryerleri komisyonları ise kategoriye göre değişir ortalama %15-18 gibi düşünebilirsin - Soran+1 yıl
Muhasebe işi kolay, teşekkür ederim. Peki trendyoldan vazgeçme sebebiniz nedir?
- +1 yıl
Asıl işime odaklanma konusunda zorluk yaşadım. Amazon işlerim çok aksamıştı. O yüzden çekildim Türkiye pazarından. İşi yapabilirsen aylık 10-15 bin tl çok rahat kazanabilirsin Türkiye’de
- Soran+1 yıl
Hedefim daha fazla kişiye ulaşmak zaten çok teşekkür ederim, farklı bir durum aklıma gelirse rahatsız ederim. Şimdiden kusura bakma 🙏🏻☺️
- +1 yıl
Hiç önemli değil, başarılar 🙂
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim. 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Maalesef yok
10 Yorumla- +1 yıl
Firmalar çalışmıyor mu orada
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır sadece firmalar yok bildiğim kadarıyla.
- +1 yıl
Noldu
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilgi sahibi misin?
- +1 yıl
Şirketim var orada evet
- Soran+1 yıl
Başvuru sürecini merak ediyorum ne yapmalıyım? Araştırdım ancak her sitede farklı bir şey diyor..
- +1 yıl
Vergi numarası al öncelikle kaçak satıcı olmamak için sonra rahatça başvurunu yap
- Soran+1 yıl
Çok sağ ol ya Allah razı olsun. 😂
- +1 yıl
Vergi numarası olmadan giremezsin zaten anca dolap
- Soran+1 yıl
O kadarını biliyordum😅
- +1 yıl
Hı tamam bakalım
- Soran+1 yıl
🙏🏻🙏🏻
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz