Alışveriş & Hediyeler Alışveriş yapan sevgilinizi en fazla kaç dakika beklemeye tahammül edersiniz? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Erkekler alışveriş yapan hatunlarını beklerken erken yaşlanıyormuş doğru mu bu? 🤔Madem hayata dargındın niye doğdun dayı 😃 Alışveriş yapan sevgilinizi en fazla kaç dakika beklemeye tahammül edersiniz? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Davina87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Alışveriş konusunda erkek gibiyimdir. Zaten beğendiğim şey gözüme anında çarpar. Carpmadıysa hemen girmemle çıkmam bir olur. Hal böyleyken bi sevgilim ya da eşimi beklemeye tahammül edemem. Zaten neden bekliyim ki girer ben hallederim hemen. 1 0 Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Çok cabuk sıkılırım ben hemen begenip alirım alacaksam da o yüzden max 15 dakika beklerim. 1 0 Yorumla
Dördüncümurat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl 5 dakikadan sonra kolundan tuttuğum gibi çıkartırım 0 0 Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl beklemem ben kendi ciksin alisverisine😅 2 0 Yorumla
cherryyblossomm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl beklemem birlikte alışveriş yaparız 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 986 cevap paylaştı. 10 dk falan 1 0 Yorumla
Gülsümyüzünhepgülsün Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benimki rekor 32 dk nxjz artık beklemiyor 😁 1 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç bekleyemem 1 1 Yorumla Dördüncümurat +1 yıl Bekleyen biz oluyoruz 🤨🤨 Yorumla