Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler dostlar. Maşallah. 🎁
Hediye etmek üzere aldığınız ürün paketinin içerisine, değişim kartını koyduruyor musunuz?
Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler dostlar. Maşallah. 🎁

Merhaba, evet çok dikkat etmek lazım bu duruma bilinçli bir tüketici olarak. Yani hediye etmek üzere pek bir şey almıyorum doğruyu söylemek gerekirse ancak alacağım zaman buna dikkat ederim. Aynen de senin dediğin gibi bu imkanı bize sunmayan mağazalardan alışveriş yapmamalıyız. Yani o değişim kartına bana göre çoğu zaman ihtiyaç oluyor. Eğer hediye almadığımız kişiyi aşırı yakından tanımıyor isek değişim kartına çok daha fazla ihtiyaç duruyoruz. Bundan dolayı gerek olmaz demeyelim.
Koyduruyorum. Benim beğendiğini begenmek zorunda değil ya da küçük veya büyük gelir değiştirir. Parayla alınıyor sonuçta.
Cevap
1Cevap
Kesinlikle koyduruyorum değişim yapmak isterse rahatlıkla yapsın🤗
Pek dikkat etmem aslinda, artik daha cok edecegim :)
Anneme ipek gömlek hediye geldi. Çok dar. Annemin de çok hoşuna gitti. Değişim kartı da yok. Hediye edene sormak fişini faturasını istemek ayıp. Gittim aynısının uygun bedenini para ödeyerek aldım. Annem mutlu oldu, hediye alanlar da onların hediyesini giydiğini sanıyor. Ama bir ipek gömlek parası boşa gitti. İsraf oldu.
Değişim kartı koydurmuyorum. Çünkü hediye alacağım kişilerin zevklerini bildiğim için onlar da değiştirmeye gerek duymuyorlar.
Evet koydırıyorum, açıkcası ben verdikten sonr ane yaptığı hiç ımurumda değil
Koydurmam degistirmek isterse kişi bana söylesin ben degistirtirim biraz görgüsüzlük gibi olur sanki bilemedim
Genellikle koyduruyorum:-)
Yok ondan değil ben bu konularda biraz dalgınım fazla dikkat etmiyorum yani. Ama artık dikkat ederim :-)
Unuttuğum oluyor artık unutmam o zaman
Koyduruyorum ne olur ne olmaz önlem olsun değil mi?
evet dikkat ederim
Bayadır hediye almıyorum ama alsam koydururum
Hayır koymam
Evet koydururum
Evet dikkat ederim
Evet
Evet
Koydurmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?