Sekiz senelik ilişkim bitti ona verdiğim paranın sadece ve sadece bir kısmını aldım sekiz sene boyunca aklıniza gelebilecek ne varsa yeme içme barınma seyahat büyük çoğunluğunu karşıladim Allah var oda arada elini cebine atıyodu ama ben daha fazla erkek olduğum için yanımdaki kadına elini cebine attırmam neyse arada paraya ihtiyacı oluyodu çalışmadığı için sevdilim diyip para veriyodum nerdeyse büyük bir meblağ verdim 2012 de o zamanın parası 1.000 TL verdim küçük bir örnek olsun diye diyorum neyse konuya geleyim o Zaman da dolar nerdeyse iki TL falandı belki daha az ben döviz alabilirdim ama almadım ona verdim sonra bu sekiz sene içinde defalarca para vermiştim kendiside senden borç alıyorum geri vericem diyip duruyodu sonra bir gün kendisi benden ayrılmak istedi ve ayrıldık ama bir gün olsun yanlış anlamasin diye ona yazmadım aramadım hemen parasını istiyor demesin diye hastalanmışti bende dayanamayip yazmıştım nasıl oldun iyi misin falan diye buda hemen benden borcunu mu istiyosun hastayım rahatsızım diye falan saçmaladı Allah var parayı istemek için aramamistim öyle diyince zoruma gitmişti iyileşince gidip bir arkadaşından borç almış bana paranın devede kulak olan kısmını verdi 500 TL verdi verirken ben arkadaşimdan bu parayı aldım ama ona nasıl vericem borcumu diye o zaman bu sözüde duyunca dünya başıma yıkıldı dedim istemiyorum götür arkadaşına geri verde borcun olmasın arkadaşına o gün ölmek istedim ben ona sekiz sene içinde 30.000 TL verdim ama kalkıp beşyüz TL yi nasıl vericem borç aldım demesi benden aldığı toplam 30.000 TL'yi borçtan saymamasi beni bitirdi sonra dedim ki o para onun olsun farzedeyim ki eskorta gidip para ile verdim. diye kendi kendime söylendim o gündür bu gündür yaklaşık üç yıldır kimse yok hayatımda sen diyosun telefon ben 2012 de dolar almış olsaydım şimdi paramin bilmem kaç katı Zengin olacaktım boş ver gitsin bırak telefonu onun olsun eğer o böyle bir yüzsüzlük ettiyse onun olsun peşini bırak benden sana tavsiye şunu düşün eskorta gittim verdim ya da düşürdüm kaybettim fazlada takılma bence
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Uzun uzun içinizi dönmüşsün elinize sağlık ancak şöyle bir sorun var kendisi iyi bir şekilde o telefonu kullanıyor benim zoruma gidiyor
- Soran+1 yıl
Artık olan oldu ben gidip polise verdim
- Soran+1 yıl
Yakalandığı zaman şikayetci olacağım
- Soran+1 yıl
Benim telefonu almam kendisinin ise kabul etmesi başlı başına hata ancak kendisinin telefonu kullanması normal benim istemem yanlış bir şey degil
- Soran+1 yıl
Ben öyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benim de sevgilim kendine12 pro alırken banada alacağını söylemişti ben bana almamasını söyledim benim telefonum var idare ediyor beni. He bozulur falan o zaman kendime gider alırım param var sonuçta. Bu arada iyi yapmışsın ihbar edip alırken alıyor verirken neden vermiyor saçmalık.
00 Yorumla
O kadar şey aldıysan telefon tablet değil sevilmemek koymuş olmalı sana. Yalnız güzel yolmuş seni. Ama bir defa bile sevilmemene üzüldüm. Gerçi kız senden hoşlanıyorum demiş. Belki hakikaten hoşlanıyordu. Belki sen bir anda sevilmeyi kaldıramadın.
036 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama neden hoşlanıyorum benim sevdiğimi biliyordu ancak Arkadaşlıktan öte diyordu ama aldığım ürünleri kabul ediyordu bir yandan kendisine bir ara yine demiştim bu sefer zamanla elbet olacak demişti bende otururdum durumu anlattım hangi arkadaş sana bunları alır böyle değer verir seninle bu şekil sürdüremem devam etmek istemiyorum dedim 1 gün sonra senden hoşlanıyorum dedi
- Soran+1 yıl
Bana hiç inandırıcı gelmedi sevgisi saygısı ben onun gözünde sadece egosunu tatmin ettiren biriydim
- +1 yıl
Bir şey diyeceğim zaten kızlar onlara değer veren erkeklere aşık olur yani kız gayet doğru söylemiş. Erkekler tatlı, onlara iyi davranan ama yeri geldiğinde rest çeken ve güzel kızları seviyorlar kızlar da onları seven, onlar için her şeyi yapabilecek erkeği severler. Sen bu kıza onun için her şeyi yapabileceğini göstermişsin. Kız da demiş zaten. Doğru söylemiş yani. Evet hediyelerde aşırıya kaçtığın doğru ama kız sana bana bunu al demedi ya? Bir gün sonra söylemesinde ne gibi bir sorun var onu da anlamadım. İsterse 1 hafta düşünür bunu sorun etmedin bence sen. Seni sevmesi sana inandırıcı gelmedi çünkü seni kim neden sevsin ki değil mi? Biri seni sevse sevse paran için sever? Kendin hakkında böyle düşündüğün için kızla sevgili olma ihtimalini de yakmışsın geçmiş olsun.
- Soran+1 yıl
Sizin kendi yorumunuz böyle olabilir yanlış anlamayın ama beni 6 ay arkadaş görüp seninle olmak istemiyorum dedikten 1 gün sonra senden hoşlanıyorum denilmez 1 hafya olsa neyse 1 gün herkes benim gibi düşünür ayrıca çoğu kişiye böyle şeyler alırsan hediye falan karşı tarafın kabul etmesi bile yanlış tamam ben aldim hatam var böyle kişileri kimse kaybetmek istemez kullanırlar
- Soran+1 yıl
Alakası yok böyle olsaydı herkese öyle düşünürdüm bunu sadece kıza karşı düşünüyorum
- Soran+1 yıl
Öyle yapacağım ama daha demedim polise gittiğimi dersem eğer telefonu saklar bir şeyler yapar uğraşamam polis evine kadar gidecek ailesi nasil biri olduğunu öğrensin istiyorum
- Soran+1 yıl
Offf ne alaka ya ailesinden izinsiz şeyler yapti sonuçta ailesini telefonu ben aldım demişti
- Soran+1 yıl
O kadar kargo geldi evine kızın
- Soran+1 yıl
Sormuşlar buna nasil alıyorsun diye ben kendim aldim diyordu
- Soran+1 yıl
Size kız çok mu iyi geldi mükemmel mi yaptıkları durumu anlattım ben kimseyi kötüye çıkarmıyorum
- Soran+1 yıl
Ben kendime bu kafayla zarar vermem gayet sağlıklı bir şekilde hareket ediyorum
- +1 yıl
Bak telefonunu kurtarma peşinde olsan bu niyetle polisi evine yollasan hiç sıkıntı yok ama sen bir kaç şeyi daha düşünüp hareket ediyorsun gerçi iyi de olmak zorunda değilsin belki ben olsam tehdit ederdim her istediğimi yaptırırdım kıza bi kendimi sorgulayınca düşündüm kimse melek değil.
- Soran+1 yıl
Tehdit etmedim doğru olanı yaptım vermedi bende gittim polise çalıntı ihbarında bulundum ve diğer hedileri polis telefonu alıp korkacağı için geri verecek vermezsede telefonu kurtardım sonuçta önüne bakarım ve bu bana ders olsun tecrübe edinmiş oldum
- Soran+1 yıl
Birini illaki seveceğim önünde uzun bir hayat var asla ve asla böyle şeyler yapmak zageb
- Soran+1 yıl
Zaten
- Soran+1 yıl
Niye öyle yaptın bilmem ne falan diyecektir bunları göze alacak şekilde Yarin kiza durumu iletirim senden telefonu istedim ancak vermedin böyle böyle yaptım
- Soran+1 yıl
Bu dediklerinizi tabi ki söyleyeceğim zaten seni karakola şikayette bulundum dediğim an beni aramak isteyecek baya konuşacağım
- Soran+1 yıl
Tamam öyle yaparım beni bu sefer defalarca arayacak
- Soran+1 yıl
Ben konuşmak için yazacağım durumu izah ettiğimde sesini yüksetecek bana bende sizin dediklerinizi söyleyeceğim çocukca bağırma ve bir sonuca başlayacağım en sonunda
- Soran+1 yıl
Asla öyle bir şey olmaz
- Soran+1 yıl
Hayırlısı olsun gelişmeleri buradan yazarım size
- Soran+1 yıl
Yani surekli Hediyelerden mi bahseder zaten sevmiyor ben öyle hissettim olduğu sürece
- Soran+1 yıl
Aynen öyle haklısınız
- Soran+1 yıl
Ama bugün icin sağ olun baya yazdınız yarıldımci oldunuz

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Selamlar,
Aslında en iyisini yapmışsın elinde eğer faturan varsa ve ödeme yaptığına dair kanıtın var polis kesin peşine düşer. Fakat kız arkadaşına bir şey olmaz yine. Olan o telefonu alan garibana olacak büyük ihtimalle. Neren bilsin çalıntı telefon satın aldığını. Bir sürü başı belaya girecek. Umarım pireye kızıp yorgan yapmadın. Çünkü kız arkadaşın inkar edebilir ben öyle bir telefon hiç almadım ve öyle bir telefon hiç satmadım diye. Umarım amacına ulaşırsın ve telefonuna bir şekilde kavuşursun.00 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgilim de bana altın yüzük almıştı ve ayrılınca geri istedi ben de ona o kadar pahalı hediyeler almıştım ki ben de madem yüzüğü geri istiyorsun öyleyse sana aldığım herşeyi geri ver 1000 tl borcunuda öde demiştim bana paranın köpeğisin demişti. Kendi hediyeyi isterken bi sıkıntı yoktu ama amaç verdiklerimi almak değil aldığı şeyin o kadar da değerli olmadığını göstermekti yani aldığınız şeyi geri alacaksanız hiç almayın çok düşük bir hareket durumun iyi değil madem hiç almasaydın zaten içinden gelerek almamış mıydın o zaman belli değilmiydi durumun? Ne olursa olsun yapmamalıydın sen bir erkeksin. Yorumlarda gerçek yüzü ortaya çıktı demişsin sen bu kıza pahalı bir hediye alacak kadar değer veriyoduysan bir olayı abartıp buralara meze yapma
92 Yorumla- +1 yıl
Helaaal.
- +1 yıl
😂😂
Pahalı hediyeler alırsanız, sonunda geri isteme ihtiyacı da hissedersiniz. Bu yüzden maddi değeri yüksek olan hediyeleri kabul etmiyorum. Madem hediye diye aldın, geri istemeyeceksin. Karakola gidip çalıntı ihbarı yapman hoş olmamış. Eski sevgilinin telefonu geri vermemekte ısrarcı olması da ayrı bir gurursuzluk.
86 Yorumla- +1 yıl
Gurursuzluk falan değil. Kendinle çelişme.
- +1 yıl
@QueenOfTheFate Nasıl değil? Ben olsam suratına fırlatmıştım telefonu.
- +1 yıl
Hem çocuğu ayrı eleştiriyorsun verdiği hediyeyi istiyor diye hem de kıza gurursuz diyorsun. Almış telefonu, kendisine hediye, kurmuş tüm sistemi, içinde bilgiler var bir dolu, alışmış telefonun kendi sistemine, ne diye versin? Yapacak bir şey yok, ben kızı gurursuz bulmadım. Bu oğlan çocuğuna az bile bu yaptığı.
- +1 yıl
@QueenOfTheFate Çocuğun telefonu geri istemesi yanlış zaten. Bu ayrı. Kıza hak vermediğim nokta madem istiyor, ne diye onun verdiği hediyeye muhtaçmışsın gibi davranıyorsun. Fırlat telefonu suratına. Bilgilerini de eski telefonuna aktarır artık, zor bir şey mi?
- +1 yıl
Sonuç olarak iki tarafı da eleştirmek şu an objektif bir durum değil. Malın yazdığı yazıyı görüyorsun, çalıntı diye ihbar etmiş. Kız o telefonu başkasına vermedi. Kızı hırsız diye ihbar etmiş yani. Bu salağı savunmaya gerek yok. Verilen hediyeler istenmez.
- +1 yıl
@QueenOfTheFate Benim savunduğum şey çocuğun davranışı değil zaten. Neyse, uzlaşamıyoruz. Düşüncenize saygı duyarım.
- +1 yıl
Yanlış bir Tavır Serğilemişsin
Kaliteli belki bir kişiliğe sahiptin şimdi hepsi yerle bir edip param parça yaptın.
Kaldıki Hediye Almışsın, gönlünden kopmuş değer vermişsin.
Seni Mutlu ederken sorgulamıyordun hiç birşeyi şimdimi sorğular oldun, Yanlış Adam50 Yorumla Bu olayın benzerini haberlerde görmüştüm hediye verdikten sonra mahkeme geri alınmasını kabul etmiyormuş bir dahakine hediye alırken iki kere düşünürsün
34 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim hediye verdiğimin kanıtıni kız sunamayacak
- Soran+1 yıl
Fatura yok hiç bir şeyi yok
- Soran+1 yıl
Evet kanıtım var fatura kendi adima telefonu çaldı vermiyorsa çaldığı ile eşdeğer
Kusura bakma ama gerçeği söyleyeceğim. Yanlış yapmışsın. Hediye olarak almışsın, sonrasında istemek aklının ucundan dahi geçmemeliydi. Diyelim ki seni kullandı, o durumda dahi yapmamak lazım, öfkeye hakim olmalı.
40 Yorumla- +1 yıl
Oha ya gülerek okudum kadınlardan korkulur diye biliyordum erkeklerden de korkulurmuş şu konular da 😂
20 Yorumla Resmen aptalsın madem hediye diye verdin neden geri istiyorsun sevgiliyken iyiydi aferin sevgiline iyi yapmis satarak ayrıca sevgiliyken isteseydin ondan ya ne kadar karaktersizsiniz almasaydim ayrıca elinde bı kanıt yok ihbarda. Vazgeç
20 Yorumla- +1 yıl
Abi garip ya, yani bak çok samimi söylüyorum sevgilim " olsa keşke " bana bir hediye alsa şahsen mahcup olurum, ama eğer ki ayrılınca gerivisterse tabii veririm neden vermeyim. Yani bunun düşüncesi bile utandırıyor insanı neden geri vermiyorki
06 Yorumla- +1 yıl
Geri vermek zorunda mi. Verilen mal geri alinmaz
- Soran+1 yıl
Onun kuralını kim koydu istemek normal birsey
- +1 yıl
Geri alicaksan hediye vermiceksin böyle mal gibi kalirsin ortada
- +1 yıl
Zamanında seni sevmiş, değer vermiş kendini zorlayarak çok sevineceğin bir hediye almış farzedelim. İnsanlar ayrılıyor çünkü ya anlaşamıyor ya da biri aldatıyor. Beni aldatan kişiden ona aldığım pahalı bir hediyeyi niye isteyim? İstemeyecek kadar değer veriyorsam neden ayrılayım?
- +1 yıl
Kısacası isterse veririm yani normal
- +1 yıl
Sen "insiyatif olarak" verirsin ama vermek zorunda da degilsin bu kadar basit
- +1 yıl
Böyle küçük hesapların peşine düşmek sizi ancak daha da küçültür... ben birine bir hediye almışsam bunu o insanın yüzündeki o 10 saniyelik gülümsemesini görmek icin yapmışımdır. Sonra isterse onu çöpe atsın umrumda olmaz.
20 Yorumla Ayfon cok pahali abi cogu askeri ucretli insan alamio bunu kiz arkadas namina kullanmis iyi niyetini bakti veriyo isine gelmis ne olursa olsun telefonu al gerisi cokta önemli degil
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Vermiyor çok uğraştım bende bugün polise gittim
- Soran+1 yıl
Fatura kendi adıma
- Soran+1 yıl
Telefun bana ait
- Soran+1 yıl
Ödeme dekontu var var kredi kartından almıştım
Verilen hediye geri alınmaz bana göre, doğru bulmadım açıkçası. Madem geri alacaksın vermeseydin komik duruma düşmüşsün.
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok hediyeler aldım kendisi kabul ederken iyi ancak ben isteyince neden kötü oluyorum
- +1 yıl
İşte bu yüzden sevgilim olunca pahalı hediye kabul etmiyorum😂 Aslında hediyeleri istemek saçma, sonuçta ona almışsın.
39 Yorumla- Soran+1 yıl
Zaten kabul edilmemesi gerekiyor
- +1 yıl
Lan madem öyle neden aldın
- Soran+1 yıl
İste ben bilmiyorum bu işleri duygusal yatırim yaptim lükse kaçtım
- +1 yıl
Peki
- Soran+1 yıl
Kimse kimseden pahalı hediyeleri kabul etmemesi gerekiyor
- +1 yıl
Ayrıca seven insan en ufak bir şeye bile mutlu olur
- Soran+1 yıl
Evet bu böyle değil maalesef para deyince konuşmak icin bahaneler arıyor yeter ki para kelimesini duysun
- +1 yıl
Eski sevgilim bana dondurma çubuğundan kitap ayracı yapıp vermişti havalara uçmuştum :/
- +1 yıl
Örnek mesela
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hem vermişsin hem de geri alıyorsun.
Bazı insanlar ayrılınca kendileri verir hediyeleri ama vermeyen kişiye de böyle yapmak doğru değil.
Bundan sonra hediye alırken iyi düşün.34 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle yapacağım zaten bana ders olsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet ama şunu sorayım aranızda cinsellik oluyor muydu?
- Soran+1 yıl
Hiç olmadı
- Cevap sahibi+1 yıl
Anladım.
O zaman siz de bundan sonra ilişkilerinizde öyle hediyeler alırsınız ki sonra geri istenip de verilmeyince bu tarz şeylerle uğraşmayacak.
- +1 yıl
😅😅😅 helal. Haklisin ama.. vermesi gerekti... sonuçta bitmiş. Cok güldüm 🤣
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Tabi ki vermesi gerekiyor
- +1 yıl
Verilen hediye geri alınmaz sacma ve onursuzca bir hareket. Bisey dr olmaz
30 Yorumla - +1 yıl
Bana alınan hediyeleri geri verme / isteme hep saçma gelmiştir.
Ayrılık sonrası onu hatırlatacak bisey görmek istemeyen çöpe atar diye düşünüyorum00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Lisede kız bişey konuşacaz diye İzmir karabağlardan karşıyakaya geldi yanıma neyse ayrıldı benimle giderken ayrılmaya taa buraya geldim yol paramı ver dedi verdim napalım
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Vermemek lazım
Puhahahahahaah manyak heriff ne ettin sen ahahahahakskshs
014 Yorumla- Soran+1 yıl
Neee
- Soran+1 yıl
Haklıyım tabi
- Soran+1 yıl
Bugun gittim
- Soran+1 yıl
Karakola polisler ise sim kart tekrar takılırsa yer tespiti yapacağız dediler
- Soran+1 yıl
Bende öyle düşünüyorum telefonu satmadi bu konuştuğumuz zamanlar eski telefon ile gelirdi yanima
- Soran+1 yıl
Telefonu sattim süsü vermesi için
- Soran+1 yıl
Bence de satmadı ya bana telefonu sattığını parayı babasının aldığını söyledi
- Soran+1 yıl
Yalan söylüyor
- Soran+1 yıl
Aynen
- Soran+1 yıl
Sağ olun
- +1 yıl
lan fjkscjkcjjx hediye ettiğin şeyi bu kadar çirkin bir şekilde istemen çok yanlış
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Çirkin değil ayrıldık ver dedim çünkü gerçek yüzü ortaya çıktı
- +1 yıl
helal olsun sjsjsj böyle para yiyenlere az bile. Bu taktiği bilseydim benim tablet eski sevgilimde kaldi aynısı yapardım.
39 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka. Tableti hediye mi verdin ne demek eski sevgilimde kaldı.
- +1 yıl
Çok alaka sjj Kullanmak için ödünç aldı geri vermedi. Istememe rağmen :))
- +1 yıl
Seninki farkli bir durum adi ustunde ödünç hediye değil.
- +1 yıl
Hediye de benzer bi durum. Belki taksit oduyordur hala bilemeyiz
- +1 yıl
Oduncle hediye ayni sey degil birini geri almak kosuluyla verirsin digerini degil bu kadar mal olmayin ya neyle aldiysa aldi o onu ilgilendirir rizasi var sonucta
- +1 yıl
Abartmasan. Mal olan biri varsa sen olmalısın. Fikrini sormadan balıklama atlaman absürt sjsjs
- +1 yıl
Sen git önce iki şeyin ayırdına var. Hediye geri alınmaz nokta. Sen odunc aldigin seyi geri isteyebilirdin
- +1 yıl
Ödünç verdiğin *
- +1 yıl
tamam abla akşam gidip araştırırim
- +1 yıl
Yanliz yüzsüz olmayin ya hediye hiç istenir mi utanç verici cidden kiz da saçmalık birsey yapmış
10 Yorumla Hediye olan bir şey geri istemek😅 bilemedim garip geldi baya garip hem de
20 YorumlaSevince nasıl oluyorsunuz anlamıyorum ki.. otur ağla şimdi. d
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Niye hediyeye kadar düşüyosun ki ayrılınca? Almasaydın madem
127 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayrılmak ben istedim
- Soran+1 yıl
Üstelik kız sevgilim değildi
- Soran+1 yıl
Arkadaşımdı, beni öyle gördü
- Soran+1 yıl
Ürünleri isteyince senden hoşlanıyorum dedi
- Cevap sahibi+1 yıl
Ayrılıyosun ama sevgilin değildi?
- Soran+1 yıl
Değildi arkadaş kalmak istemedim
- Soran+1 yıl
Bende dedim madem öyle sana hangi arkadaş telefon alir üstelik sevdiğimi biliyordu
- Cevap sahibi+1 yıl
O niye kabul etti? Sen niye sevgilin değilse hediye aldın, üstelik pahalı birşeyler? İlişkiniz çok ilginç. Onun hediyeyi kabul etmesi de, senin polise şikayet etmen de çok kötü bi durum kusura bakma. Resmen sevgilim olmuyosan hediyeleri ver demişsin
- Soran+1 yıl
Yalnız kıza öyle demedim
- Cevap sahibi+1 yıl
Kendi isteğinle verdiğin için hediyeyi geri alamazsın. Dinimizde bile bu böyledir yani. İsteyerek yedirip, içirdiğin bi insana sonradan ayrıldın diye yedirdiklerini haram edemezsin. Gönül rızanla veriyorsun çünkü.
- Soran+1 yıl
Kendi isteğimle almış olabilirim ama kendisinin o kadar pahalı hediyeyi kabul ettikten sonra ben durumu izah ettim sana kim bunları alir eder seninle arkadaş olmak istemiyorum dedim asla ürünleri geri istemedim ertesi günü ise senden hoşlanıyorum dedi bana çünkü benden yararlanıyodu
- Soran+1 yıl
Bende orada sinirlenip telefonu ve sana aldığım tum ürünleri ver dedim
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen ona hediye aldın diye seni istemek zorunda değil. Sorun bu. Kabul etmemesi lazım ama sende almışsın. Kamera kayıtları vs incelenir. Hediye verdiğin ortaya çıkar. Basit bi işlem bu karakollar için. Yok yere devletin çalışanını meşgul ediyosunuz bide 😬 bi çocukla tanıştırmıştı arkadaşlarım. İlk tanışmaya bi poşet yiyecekle gelmişti. Bişey yiyemedim, bir iki bisküvi yedim o kadar. Sonra ısınamadım ama istemedim çocuğu. Bana haram etti herşeyi. Kendimi çok kötü hissettim. İki bisküvinin lafını yaptı yani. Sonra araştırdım. İsteğiyle yedirdiği için haram edemezmiş sonradan. Seninki de o hesap. boş ver kurtulmuşsun öyle bi insandan. Bu daha değerli olmuş senin açından
- Soran+1 yıl
Benim pek dinlere inancım yok ama sizlere saygım sonsuz bu arada kamera kayıtları incelense bile 3 ayda bir siliniyor benim hediye ne zaman nerede verdiğim ortaya çıkmaz. Birde benim bir bakış açım var beni üzeni bende üzerim ne kadar doğru düşünüyorum orası tartışılır sırf kıza ilgi gösterdim diye bana senden hoşlanıyorum diye yalan söyleyemez biliyor musun ben o kelimeyi doyduktan sonra mutluluktan havalara uçtum ama çok kısa surdu yazık bana
- Soran+1 yıl
Bu arada ona çok hediyeler aldım zen den kolye iphone 11 geri vermek istemediği Ürün Dyson Airwrap , airpods, samsung tablet
- Soran+1 yıl
Bunlar hep arkadaşlık zamanları alırdım kabul ederdi benim sevdiğimide bilirdi zamanla olur derdi
- Cevap sahibi+1 yıl
Kullanmış seni :/ sen niye o kadar pahalı hediyeler aldın ki?
- Soran+1 yıl
Değer veriyordum kıza seviyordum öyle hissettim çok yanlış yapmışim kıza dedim sen beni kullandın çok kavga ettik ama tabi ki neden kabul etsin ki kullandığını inkar ediyordu
- Soran+1 yıl
Alacağım umarim verirse, verirse konuşuruz
- Soran+1 yıl
Yazarım size
- Cevap sahibi+1 yıl
İnşallah verir. Sizde bi daha böyle hediyeler almayın kimselere. Çok geçmiş olsun, umarım hemen toparlanırsınız
- Soran+1 yıl
Çok sağ olun uğraştım vermedi bende polise gidip şikayetci oldum
- Soran+1 yıl
Telefon kendi adima
- Soran+1 yıl
Çalıntı ihbarında bulundum
- Soran+1 yıl
Doğru mu yaptım bilmiyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Bana kalırsa doğruyu yapmamışsınız. Ben inançlı olduğum için Allah'a tevekkül ettim. Sizde karmaya inanabilirsiniz. Karmanızı mutlaka öder. Durumunuz iyi anladığım kadarıyla. Eğer ihtiyacınız yoksa, o eşyaların peşine düşmek sizi daha çok üzer. Öc almak isterken en çok kendinizi yıpratıyorsunuz bence
- Soran+1 yıl
Durumun o kadar iyi değil inanin
Ahaha ulen ne güldüm ya iyi eğlendim bugün, iyi yapmışsın hacu.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sağ olun
- +1 yıl
karizma çizilmiş baya ve saçma bişi olmuş senin isteyerek verdiğin belliyse çalmış olmuyor hatta iftira attın diye sen suçlu çıkarsın
13 Yorumla- Soran+1 yıl
İftara atmadım telefon benim madem vermiyor bende öyle yaparım ha kız bence bana dua etsin bazi erkek olsa gider kizi tehdit eder surekli dediklerini yaptırdı ben yine iyi çıktım olması gerekeni yaptım
- +1 yıl
geri alacaksan vermiceksin hediye geri alınmaz
- +1 yıl
Bi de tehdit etmemişmiş iyi cikmismis hadi ordan * et terbiyesiz köpek
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Baya kendini ezmişsin ya. Bırak kaşının gözünün sadakası olsun. Uğraşma boş işlerle.
00 Yorumla - +1 yıl
Geri istemeyeceğiniz miktar da borç verin ve hediye alın beyler bayanlar 😀
20 Yorumla Bu igrenclik hediye istenmez
32 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden istenmez
- +1 yıl
Hediyeyi geri istemek kadar utanç verici bi şey olamaz ya
10 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrıldınız diye çirkinleşmeniz gerekmiyor..
30 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Allah böyle insanlardan korusun amin
50 Yorumla - +1 yıl
He, aferin, iyi bok yaptın.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır iyi bok yapmadım gayet haklıyım
- +1 yıl
He he.
- +1 yıl
Verilen mal geri alınmaz
10 Yorumla Sayende sap ömür boyu kalmaya karar verdim
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
sizin gibiler sevgili yapmasın ya
333 Yorumla- Soran+1 yıl
Nedenmis
- Soran+1 yıl
Kiz görüldüğü gibi değil
- Cevap sahibi+1 yıl
tamam trol
- Soran+1 yıl
Trol mu hahahaha
- Soran+1 yıl
Gel özele
- Soran+1 yıl
Kanıt atayım
- Cevap sahibi+1 yıl
nasıl
- Soran+1 yıl
Bekle link atacağım
- Cevap sahibi+1 yıl
eee
- Soran+1 yıl
Şifre 11
- Soran+1 yıl
Bu telefonun faturasına ait görüntü
- Cevap sahibi+1 yıl
zenginsin yani
- Soran+1 yıl
Orta gelir diyebiliriz
- Cevap sahibi+1 yıl
birazda şeylik var o zaman enayilik
- Soran+1 yıl
Fazla sevmek deger vermek maalesef
- Cevap sahibi+1 yıl
dedin mi geri vermezsen polise gitcem diye
- Soran+1 yıl
Dedim tabi ertesi günü sattim demişti
- Soran+1 yıl
Ama yalan söylüyor satmadı telefonu bence
- Cevap sahibi+1 yıl
ne uyanık kızmış sen bunu nasıl sevdin
- Soran+1 yıl
Evet ya neresini sevdim bilmiyorum şu an nefretim ve öfkem kotu durumda ona karşı 2 gün önce tum foto ve videoları sildim
- Cevap sahibi+1 yıl
yazıklar olsun valla böyle bir kıza
- Soran+1 yıl
Evet bana diyebilirdi seni istemiyorum arkadaşim kalacaksın gözümde diyemedi kullandi sureiki beni
- Cevap sahibi+1 yıl
Yaş kaç kardeşim
- Soran+1 yıl
21 yaş
- Cevap sahibi+1 yıl
anladım inşallah geri alırsın
- Cevap sahibi+1 yıl
sen bu yaşta nasıl buldun bu parayı
- Soran+1 yıl
Bilgisayar programcılığı isinde iyiyim çünkü
- Cevap sahibi+1 yıl
ailenden almiyon yani
- Soran+1 yıl
Hayır almıyorum sadede yeme içme
- Soran+1 yıl
Hazırlanır
- Cevap sahibi+1 yıl
anladım iyiymiş
- Soran+1 yıl
Aynen sağ olun
- +1 yıl
Saçmalık da zirve yapmışsın
00 Yorumla - +1 yıl
Neden pahalı hediye alıyorsun ki
00 Yorumla Çok ucuz bir hareket. Almasaydın?
00 YorumlaVermek zorunda bencede
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 978 cevap paylaştı. Saçma sapan küçük düşürücü hareketler
00 Yorumla- +1 yıl
Kaliteni yerle bir etme yolunda emin adımlarlasın
42 Yorumla- Soran+1 yıl
Kalite ile alakası yok bu işlerin
- +1 yıl
He abi sen öyle san kızın gözünde bitmişsin hem alıyo hem istiyo diyip gülmüştür kendimden biliyorum ki söylüyorum sen hala ne konuşuyosun
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. ya hediye almayın ya geri istemeyin
00 Yorumla- +1 yıl
pahalı şeyler neden alıyorsunuz ki?
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmiyorum o zamanlar öyle hissettim aslında pahalı alayim daha iyi gibi bir düşüncemde yoktu sadece ihtiyacı olan şeyler alıyordum
- +1 yıl
hediye ettiysen veya onun için aldıysan geri istemen çok saçma bence.
- Soran+1 yıl
Kendisi istiyordu ben kırmadan onun dediklerini yaptım kendisi aldığım çoğu seyi kabul etti bende geri istedim. Vermeyince böyle yaptım
- +1 yıl
kendisi istediyse geçmiş olsun.
- Soran+1 yıl
Çoğunu geri alacağım
Almasaydın mk oğlu kim seni s*kti dedi al diye
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Oda kabul etmesiydi
- Soran+1 yıl
Yapacak bir şey yok o telefonu soke soke alacağım
- Soran+1 yıl
Hayırdır ya
İyi yapmışsin😂