birkaç gündür depresyondaydım resmen. Sonbahar kasveti sarmıştı dört bir yanımı. İlacım ise alışveriş oldu. Resmen antidepresan etkisi yarattı. Odama sonbahar etkisi yaratacak aksesuarlar aldım. Özellikle turuncu rengini ön planda tuttum. Resmen modum değişti. Tavsiye ederim size de Bulunduğun ortamı mevsime göre dekore etmek çok iyi geliyor.
Hayır. Her şey o kadar pahalı ki rahatlamak yerine geriliyorum. Bu ne ara bu kadar oldu, bu niye bu kadar, bu şey bu kadar eder mi? Para harcamak, parayı kolay kazananları rahatlatır sadece.
Alışveriş te onu alayım bunu alayım sunuda alayım derken kendini kaptırıp gidiyorsun tabi bir rahatlama bi güzel hissediyorsun ama eve dönünce fazla açıldığını görünce depresyonun geri döner en güzeli doğa ver kendini bı göl ya da deniz kenarına sırtını yasla bı ağaca gözlerini kapa ortamı dinle huzuru hisset bak gör kalıyormu depresyon psikolojik baskı 😉
Tam tersi sinir sistemim daha kötü etkileniyor. Hem istediğim gibi bir şey bulamıyorum hem de fiyatlar almış başını gidiyor. İki kuruş etmeyen kumaşlar en az 100 TL olmuş, ne olacak bu işin sonu gerçekten bilmiyorum.
Hayır tam tersi alışveriş geriyor beni. Bir cafede oturup vakit geçirmek, film izleyip bowling oynamak veya saç rengimle oynayıp değişim yaratmak daha iyi geliyor..
Aklı başında insanlar kitap okur, belgesel izler, spor yapar. Antidepresan budur. Cahil cühela tipler ise alışveriş yapıp bir de marifet gibi bunu anlatır.
Kesinlikle bende de antidepresan etkisi yaratıyor. Bu aralar bana da bir turuncu takı isteği geldi aşırı, neden anlamadim. Sende de oyle galiba, acaba niye?
İyi geliyor kesinlikle. Param yoksa bile o anda gidip mağazada bir sürü kombin yapıp deneyip çıkıyorum, öyle mağaza mağaza gezip kombinler yapıyorum 😁.