Alışveriş & Hediyeler konusunda 966 cevap paylaştı.
Kadıköy merkezinde giriş dairede oturdugum için eve getirmeme durumları olmadi. Lakin hepsiburada dan eşimin köyüne bir bulaşık mk sipariş ettiğimde köye kadar çıkarmayıp, anayolun geçtiği 10 km uzaktaki ilçe merkezinde yol üstünde teslimatı yapmışlardı. Sonrasında taksi tutup o makineyi köye kadar çıkarma işi bana kalmıştı. Tabi o ana kadar da bu kargo ile ciddi sorunlar yaşadım. Hem çok geç geldi hem de başka bir sürü olumsuz detay. Hepsiburada sitesi hiç pozitif bir yaklaşım sergilemedi. Açıkça mağduriyet yaşattı.
Doğrusu eve kadar çıkarmaları. Fakat şöyle durum da var. Firmalar az çalışan çok iş bekliyorlar. 1 kişi nasıl emniyetli şekilde buzdolabı çıkarsın? Bu firmaların suçu adam arabayı sürüyor üstüne kargoyu indiriyor yukarı çıkarıyor vs. 1 kişi sadece aracı sürer en az 2 kişi de taşıma için bulunur 1 araçta 1 çalışan değil en az 3 çalışan olmalı doğrusu budur. Bazıları hafifi de çıkarmıyor ama firmalar kendilerine çeki düzen vermeli.
Twitter da her ay bu konu da kavga çıkarıyorum. Firmaları şikayetten bıktım. Bugün gelen paketim eve geldi. Kargo firmaları işini düzgün yapmıyor. Yapmak istemiyor..
Ben henüz eve kadar çıkarmayan bir kargo şirketi görmedim. Genelde hepsi kapıya kadar getiriyorlar. Bir ara yüksek katlı bir dairede oturuyorduk o zaman biraz söyleniyorlardı asansör olmadığı için ama adamlar haklı olduklarından dolayı pek ses edemiyordum.