Alırım
Almam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şu anda telefon ihtiyacım yok ama acil ihtiyaç olursa güvendiğim bilindik bir siteden alışverişimi yapmayı denerim. Sık telefon değiştiren biri değilim şimdiki telefonumu alalı da yıllar oldu, geri dönüşü olmayan bozulmalar meydana gelmedikçe telefonumu değiştirmeyi düşünmem. Trendyol ve Hepsiburada siteleri bu konuda oldukça popüler, çok rağbet görüyor. Alacak olanlara bu siteye bakmalarını tavsiye ederim sadece alacakları telefonla ilgili yapılan yorumlara iyi baksınlar ona göre kaliteli olanları tercih etsinler.
Merhaba, neden olmasın ki alırım tabi. Zaten güvenilir bir siteden alışveriş yapıyor isen ne alırsan al sıkıntı çıkmaz sıkıntı çıksa bile kısa süre içerisinde halledilir. Merak etmeyin güvenilir bir siteden alırsanız salatalığı kütür kütür yemek zorunda kalmazsınız. 😂 Yani mağazadan almak hiç mantıklı değil bana göre. Mağazalarda aşırı pahalı oluyor ancak internette fiyatı bir tık daha uygun. Bu zamana kadar ailemle telefonlarımızı hep internetten aldıkşu ana kadar sıkıntı çıkmadı.
Ben online olarak telefon almaya sıcak bakmıyorum. Aldığımız yer güvenilir olsa bile kargoda ürünün başına ne geleceği belli değil bu yüzden stresli bir süreç. Ama geçen yeğenim aldı ve sorunsuz geldi telefon. Yani riskli ama her zaman sorun olacak diye bir şey yok.
Cevap
10Cevap
Selamlar :) Son zamanlarda tüm teknolojik ürünlerimi online üzerinden satın alıyorum. Online almamın da tek sebebi mağaza fiyatları ile arasında en az 1000 lira oynuyor. Hepsiburada bu konuda en sevdiğim. Daha sonra ise Trendyol ve N11 :) Satıcıya çok dikkat ediyorum. Satıcının yorumlarına da aynı şekilde dikkat ediyorum. Yorumlara göre alışveriş yapmayı oldukça seviyorum. Yorumuna bakarak aldığım hiçbir şey de sorun yaşamadım. :)
Zaten online alırım, mağazadan gibi alıp 300-500 fazla verecek kadar aptal değilim.
Alırım, aldım da. MediaMarkt'tan almıştım.
Alırken bayağı tereddüt etmiştim, herhangi bir sorun çıkar mı diye...
Çok şükür ki sorun yaşamadım.
Evet, şimdiki telefonumu öyle aldım. Ama TurkcellPasaj'dan. Açıkçası ty ile diğer sitelere pek güvenmedim.
Hep öyle aldım zaten... En uygun fiyatlar hep online satış yapan sitelerde var.
alırım tabi, ben genelde kullanıcı yorumları ve araştırmalara göre telefonları alıyorum.
aldım zaten şu an kullandığımı online aldım
İnternet üzerinden aldım
Uygun fiyat ve taksit
Elektronik eşyalarda görmeden almam.
Hayır..
Herseyi elden satın alırım.
hayır almam
Alırım. Aldımm
Sanmıyorum
mac aldım online
Almam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?