Meraba arkadaşlar internet üzerinden iPhone 7 Plus almak istiyorum çünkü 600 TL gibi fiyat farkı var. Aranızda hiç internetten telefon alan veya tanıdıkları alan var mı? Bilgi verir misiniz nasıl oluyor, sağlam çıkıyor mu? İnternetten telefon almak güvenli mi?İnternetten telefon alınır mı?
Büyük sitelerden alınırsa internetten telefon almak güvenilirdir. Çok bilinmeyen siteleri tercih etmeni tavsiye etmem.
İnternetten telefon almak istiyorsan Vatan, Mediamarkt, Teknosa gibi büyük teknoloji firmalarının sitelerini tercih etmeni öneririm. Hepsiburada, N11, Trendyol gibi siteler de büyük fakat orada alacağın mağazalara dikkat etmelisin. Mağazanın puanı nasıl, müşteri yorumları nasıl bunlara bakmadan alma.
İnternetten telefon almak
Alacağın telefon mutlaka Türkiye garantili olsun sonra telefona bir şey olursa başın ağrımasın. 3-5 kuruş ucuz olsun derken telefonu riske atma. En iyi seçenek yukarıda belirttiğim gibi büyük teknoloji mağazalarının internet siteleri.
discovery elite 32gb 2 tane almıstım, biri netten biri telefoncudan. cok fark var. nettekiler ithalatcı firma garantisi altında oluyormus. farkı bilmiyordum o zamanlar-ogrendim.
Vallah bende aynı telefonu. almak istiyorum ama çekiniyorum ya sen alsan bana da haber ver ne yapacam benimde kafa karışık biraz güvenim yok ya sonuçta 4000 tl verecem
En İyi Cevaplar