Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKüslüğün sonlanması kolay tabii, hediyeler de en büyük yardımcılar. Ama kiminle ve neden küstüğüne de bağlı. Mesela sevgilini aldattıysan kapısında 40 yıl köle ol yine affetmez..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDargın biriyle barışmak için hediye güzel yöntemdir ama dargınlığın sebebi önemlidir. Çok büyük bir mevzudan dolayı dargınlık yaşadıysa hediye barışmak için yetersiz kalır, hediye yerine samimi bir özür ve hatanın tekrar etmeyeceğine dair söz verilmesi gerekir ama tabi karlı tarafın bunu kabul edip etmemesi kendi takdirine kalmış. Hediyeyle barışma mümkün gözüküyorsa el emeği bir hediye alınabilir, emek verilerek yapılan her iş en kıymetli iştir diye düşünüyorum. El emeği olmuyorsa dargın olduğumuz kişinin ihtiyacına göre bir hediye hazırlanabililir veya alınabilir.
10 Yorumla
Saçma bana göre ya :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
3Cevap
+1 yılBi keresinde "üzgünüm" yazdırmıştım. Ü harfleri için kalıp yokmuş. Yaptırana kadar Çiçek sepeti ile karakolluk oluyordum 🤦♂️
10 YorumlaDargın olmanın altında yatan sebep büyük ise çok fazla etkili olmaz hediye ama gine de karşı tarafın ister istemez kalbine dokunmuş olursunuz.
10 Yorumla
+1 yılDarginligin sebebi önemli olsa da hediyeler ise yaramaz
10 Yorumla
+1 yılBence evet bana alınsın isterim ben şahsen o anlık mutlu olurum ve sinirim geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece küçük bir kırgınlıksa ortada çok önemli bir durum yoksa küçük içten samimi sarılış bile yetebilir insana sevdiği insanı affetmesi için.
10 YorumlaDargınlığın sebebine bağlı olarak değişir.
10 Yorumla
+1 yılAffedilemeycek biseyse etkili olamaz
10 Yorumla
+1 yılGerek yok bu kadarına
00 YorumlaDeğildir bana göre.
10 YorumlaIşe yarayabilir.
10 Yorumla
+1 yılişe yarayabilir 🎀
10 YorumlaBelki biraz kalbini yumuşatmaya yeterli olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence etkili oluyor
10 Yorumla
+1 yılDeğildir
00 Yorumla
+1 yılEvet 🙂
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Dargın biriyle barışmak için hediye almak etkili bir yöntem midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat