Aklıma geldi de ben siyah maske sevmiyorum hiç nedense. Ya mavi, ya beyaz seviyorum. Bir de ipli olacak, şimdi kalın şekillerde olanlardan çıkmış acıtmıyor onlar ama takamıyorum bir türlü :D Hangi renk maskeyi satın alıyorsunuz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı.
Karışık desenli ya da figürlü maskeleri tercih etmiyorum. Ayrıca maske zaten yüzü ve mimikleri engelleyen bir şey. Üstüne birde desenli, figürlü maske takınca o karizmatik duruş tamamen yok oluyor. Renk renk maskeleri de tercih etmiyorum.
Genelde tercihim Beyaz, siyah, mavi maskelerden yana. Her maskeyi de kullanamıyorum. Direkt marketlerden maske alamıyorum. Hele ki aldığım maske paketinin içinden böcek çıktığından beri aldığım yerler direkt üretici firma oluyor. İnternet sitesinden alıyorum.
Kenarlarındaki ipleri ince değil biraz kalın seviyorum. İnceyse pamuklu olmasına dikkat ediyorum uzun süreli kullanımda kulağımda ağrı yapmaması için.
Ama ben yapmadan zaten sistem en iyi görüş seçmiş. Bari ben de eşantiyon olarak digrr sorularıma yaptığın yorumlardan en iyi görüş seçeyim sozumuzde duralım
Merhaba, ben de sizin aksinize siyah renkte olan maskeleri aşırı seviyorum bayılıyorum onlara aşığım hatta. Mübalağa sanatımı bitirdikten sonra aşırı açık yeşil ve beyaz maskeleri de kullanıyorum arada ancak en sevdiğim siyah olanlar. Zaten genellikle siyah giyiniyorum ondan dolayı daha çok tercih ediyorum. İpine gelecek olursak kalın iplileri tercih ediyorum cidden rahat ve acıtmıyor. Diğer türlüsü aşırı acıtıyor ve yara yapıyor. Şekilli maskeler bana cidden saçma geliyor tabii ki çocukları kandırmak için güzel yetişkinlerde hoş değil.
Yıkanabilir çiçek desenli bir maskem var ne giysem onu takıyorum renkleri o kadar güzel ki hiç absürt bir görüntü oluşturmuyor. Haricen siyah tercih ediyorum.