Bir erkeğin yeterli olup olmadığını aldığı hediyelerle kıyaslamak ne kadar sığ bir düşünce bana göre. Taşı sıkıp suyunu çıkartan ama kazanamadığı için pahalı hediyeler alamayan erkek bana göre adamın önde gidenidir. Çünkü alın teri döküyordur. Çalışıyordur ve namusu ile para kazanıyordur. Bundan ötesi bana göre boş laf.
Ne alaka kardeşim? O zaman sen gidip parayla evlen. Her istediğini alır hem. Gerçekten çok merak ediyorum. Birini severken önce cüzdanına mı bakıyorsunuz, kalbine mi? Buradan bakınca direkt parasını seviyor gibi görünüyorsunuz da... Bir insan seni seviyorsa zaten en değerli hazinesini vermiştir: kalbini. Sana daha ne verirse, alırsa alsın sevgisinden daha kıymetli olamaz
Hediye almakla heleki pahalı hediye almakla bir ilişkide yetip yetmemenin ne alakası yok. Böyle düşünen insanlar varsa hiç aşık olmamışlar demektir. Bir erkek yeterliliğini o kadına verdiği saygı ve sevgiyle göstermelidir aldığı hediyeler ile değil. En önemli şey maneviyat.
Merhaba, cidden bir erkeğin yetersiz olup olmadığını anlamanın pahalı hediyeler ile ölçüldüğünü düşünüyor iseniz paranın kölesi olmuş ve onu sevmiyorsunuz demektir. Zaten sevgilikte hediyeleri doğru bulmuyorum ben özellikle de pahalı hediyeleri. Tamam küçük küçük şeyler alınabilir ama mesela atıyorum ki sevgiliye telefon almak mantıksız. Araba isteyenler oluyor onları hiç düşünemiyorum. Ayrılsanız ne olacak düşünün yani. Evliyken de doğru değil sonuçta sen onunla pahalı hediye için mi evlendin yoksa sevdiğin için mi?
pahalı kavramı zaten çok göreceli. neye kime göre pahalı? size göre pahalı çoğu şey bana göre değil mesela. senin sevgilin sana niketan bi eşofman takımı alsa muhtemelen senin için über bi hediyeyken benim için çok sıradan ve ucuz gelir.
bu yüzden fiyatla değerlendirmek çok yanlış! bu arada herkese tavsiyem sevgilinize bunları almayın lütfen ya: fotoğraf baskılı yap boz, fotoğraf baskılı bardaklar t shirtler, çerçeve resimlik, saçma sapan beraber olduğunuz fotoğraflarla ilgili resimler…
alacağınız şey siz gitseniz bile karşı tarafın saklayabileceği şeyler olsun.
Almak zorunda değil. Sevgilim pahalı bir hediye almaya kalksa engel olurum. Birinden böyle bir şey beklemek bana göre çok yanlış aynı şekilde karşımda ki insanında benden böyle bir şey beklerse de yanlış.
Valla ben bir buket çiçekle bile mutlu olan insanım 😂 ama eski erkek arkadaşım 1 yıllık ilişkimiz içerisinde bırak bana çiçek almayı bir kere bile yemeğe götürmemişti sırf bu yüzden ayrıldık. Maddi boyutu pek önemli değil yeter ki düşünsün aldığı bir çift çoraba bile kabulüm 👌
Benim eşim değilse bana pahalı hediye almasın düşünmesi tabiki güzel ama bir gül bir kaktüs te yeter hatta insanı daha mutlu eder maddi seyler beni geriyor
bir insanın yeterli olup olmadığını aldığı hediyeyle değerlendireceksek bu kafayla biraz zor yaşarız açıkçası. önemli olan onu düşünmesi, samimi olması
Soruya dikkatli bakarak ülkemizdeki kadınların, erkeklere bakış açısını anlayabilirsiniz... Evet, söylenildiği gibi kadınların çoğunun kafası böyle şeylere çalışıyor.
mantıklı düşünürsek biri sana hediye alacak ise o hediye senin sevdiğin bir şey olmalıdır senin sevdiğin şeyler sadece pahalı şeylerden oluşuyor ve o adamda durumu olduğu halde almıyorsa ya seni sevmiyor düşünmüyordur ya da barzodur sen istemeden almıyordur ikiside yakın şeyler gerçi. okuduğunuz için teşekkür ederim.
Eskortluk yapsana sonuçta para için bir erkekle olacaksan boşuna çöp çatal oynama Etinle çok daha fazla kazanırsın Ve insanlara karşı Daha Dürüst olmuş olursun😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim sevgilim 10tl lik bile hediye almıyor alsa ona bile şükredicem😂😂