Kahveyi hiç sevmem. Kokusu bile midemi bulandırır ve çoğu zaman kusarım. Kocam bunu bile bile 1.500 TL kahve makinası almış artık yaparsın diyor. Bunun amacı ne?
Kahveden nefret ettiğimi bilen kocam hediye kahve makinesi almış. Bu adamın amacı ne?
Yani sonuçta sen sevmiyorsun diye başkaları içmez diye bir şey yok kötü anlamda ya da sana muhalefet olmak anlamında değil eve misafir gelir, ihtiyaç olduğu için almak istemiş olabilir. Bence biraz sahibinden. com reklamını özenerek bu soruyu sormuşsun.
Gelen misafir lere yap kahve ne olcak ne kadar nankör paragöz insan lar sınız. Ne yapsa yaranamaz koca. Hep altın takı bozdurunca paraya çevrilecek hediye derdiniz
Sana değil zaten kendisine almış. Senin ona kahve yapman için 😁😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Niye biz kızlar herşeyi fesatlığa yorarız ki. Sen biri gelince biri kahve isterse eziyet çekme de 5r dakka makina yapsın diye seni düşünmüş de olabilir. Hemen kötülüğe çalıışsın kafanız.
Hediye yi sana değil kendine almış sen yorulma diye 😂ne düşünceli insanlar var şu dünyada kıymetini bil 😂 (Kusura bakma güldüm ama gülünmeyecek gibi de değil)😂😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani sonuçta sen sevmiyorsun diye başkaları içmez diye bir şey yok kötü anlamda ya da sana muhalefet olmak anlamında değil eve misafir gelir, ihtiyaç olduğu için almak istemiş olabilir. Bence biraz sahibinden. com reklamını özenerek bu soruyu sormuşsun.
Gelen misafir lere yap kahve ne olcak ne kadar nankör paragöz insan lar sınız. Ne yapsa yaranamaz koca. Hep altın takı bozdurunca paraya çevrilecek hediye derdiniz
Sen sevmiyorsun diye onun da sevmeyecegi anlamına gelmiyor
Sana değil zaten kendisine almış.
Senin ona kahve yapman için 😁😁
Niye biz kızlar herşeyi fesatlığa yorarız ki. Sen biri gelince biri kahve isterse eziyet çekme de 5r dakka makina yapsın diye seni düşünmüş de olabilir. Hemen kötülüğe çalıışsın kafanız.
Seninle karşılıklı kahve içmek istiyor. Heveslendirmek için bu hediyeyi tercih etmiş olabilir.
Kahve sevilmez mi ya, kocan kendi için almıştır merak etme 😂😂😂
Bu konulu bir reklam dönüyor şu ara televizyonda 🤣🤣 neyse sat sende ne istiyorsan onu al
😂😂😂😂😂😂😂😂bana verir misin kahveyi çok severim😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kafası karışmıştır ne alacağını bilememiştir sinirlenme
Bile bile bide SANA hediye aliyosa seni gicik etmek istiyodur.
yap dediğine göre ya kendi seviyor ya da yapmaya üşendiğini düşünüyordu
Hediye yi sana değil kendine almış sen yorulma diye 😂ne düşünceli insanlar var şu dünyada kıymetini bil 😂
(Kusura bakma güldüm ama gülünmeyecek gibi de değil)😂😅
bana ver, ben çok severim kahveyi..
sana alması kafa karıştırıcı olmuş. bir yorum yapamam.
Güzel kardeşim bunu burada sormak yerine hayat eşinize sorsanız sizi en güzel anlayacak o vardır almasın da bir neden
Sana gıçıklık yapiyo sende inadaına yap kayfeni iç derim gözleri önunde hemde ona kapak olur
Bu reklam değil mü lan
Kendisi için almıştır 😃
Kendisi için almıştır
altına su dök çalıştır yansın :)
Gitmi demek istiyor acaba
Sen yap bn içeyim diye..
Eşine sorsan öğrenirdin halbuki cevabını
Kesin bi yerden bulmuştur kendi almamıştır
doğum günü öncesi sevgilisinden mi ayrıldı acaba
önemsemiyor isteklerini..
Sevgilisine almıştır o da istemeyince sana
Tam bir boşanma sebebi yorum 🙄😂
İroni yaptım zaten
Ama takıntılı bir insansa emin ol akşam olay çıkar
Adam kendine almıştır o kahve sevmiyorsa başkalarıda içmeyecek diye bir kural yok
Aynen
Kahveye alış diyor
Rekelami anlatma ya
Kahve iyidir
kendine almış onu
Boşan.