Maddi duruma bağlı. Yani yüksek gelire sahipseniz 10 bin tl veya daha üst ücretlerde televizyon almak sorun olmaz. İsteğe bağlı bir seçim olur. Orta gelirli bir aile için türkiye şartlarında bu fiyat biraz fazla. Düşük gelirli bir aileye göre değil zaten ama yani demek istediğim bütçenize göre hareket edin. Ama her şeyin en lüKSü olacak veya dört dörtlük olacak diye bir şey yok. Minimalist bir yaşam sürdürmekte sizlerin elinde. Çok kalitesiz bir şey alın demiyorum elbette. İşe yarar, kullanışlı, görüntü kalitesi olan bir televizyon olsun ama dediğim gibi genel bir değerlendirme yapmanızıda tavsiye ederim. Keyifli alışverişler. 🛍🌺
İşte bu yüzden evlenmeden önce aileden bağımsız yaşamak çok önemli. Aile ile yaşamak her anlamda daha kolay ama aynı şehide yaşayacak olsan bile evi ayırmak lazım.
Anam bunu istiyor erkeklerini direkt eliyorsun insan sarrafi oluyorsun her şeyi kendin hallettigin için. Anne baban da böyle sarlatanlik yapmıyor. Çünkü zaten mevcut düzenin onlardan bağımsız
Eğer evlenmek istiyorsan alacaksın üzgünüm. Bu konuya engel olamayacak kadar ana kuzusu bı adamla yola baş koymuşsun zaten.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilim ben alırım sen aldın dersin dedi o da ailesi ile uğraşıyor
Erkek tarafı şunu istedi, Kız tarafı bunu istedi, Midem bulanıyor böyle iğrenç gelenek göreneklerden. İki seven insan elinden geleni yapar, yapamadıklarını adam ve insan olan her iki tarafın gücü yettiğince yakınları yapar. Dayatma nedir anlamıyorum? Daha evlenmeden çıkar ilişkisi, kavga, gürültü ile dört duvar arasına sokuyorsunuz evlenen insanları.
Bu ne yahuuu... İnsanlar evlenmeyi illaki 150.000-200.000 TL'lik harcama olarak görüyor. Halbuki bu tamamen insanlara bağlı. İki gönül bir olsun yeter...