AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Türkiye de market fiyatları böyleydi zaten. Son zamanlarda çok fazla fırladı. Sebebi çok açık aslında ne kadar çok para geliri olursa genel anlamda mesela asgari ücret 1000 TL den 3.500 TL çıkarsa merkez bankası o kadar para basar çok para basıldığı içinde yerli para değer kaybeder yabancı kur değer kazanır buda market fiyatlarını etkiler gelişmiş ülkelerde bu sorun görülmez ama Türkiye hala gelişmekte olan ülke olduğu için bu sistem sadece ekonomik bunalıma sokar başka hiç bir işe yaramaz ama bunu insanlara anlatmak zulümdür anlatamazsın da zaten.
ah bu zamanlarda herkes derdi ekonomi kötü hatırlıyorum lise geçmeden öncede diyorlardı şimdi gerçekten kötü oldu sesleri çıkmıyor götler galeyana getirip getirip durdunuz şimdi gerçekten oldu nerdesiniz aw işleri bitti gittiler tabi UwU
Aslında askeri ücretin artmasıyla değişen hicbisey olmadı jsjsjjs bizimkiler ne zaman fark edecek acaba
Ben şu an bir şeu oldu veya olmadı sorgulaması yapmak için sormadım ki sadece şu an bu fiyatlarda olmasını ister miydiniz dedim
Biliyorum sadece bunu görünce o aklıma geldi
Milletin ufku market etiketlerine indirgendiğinde, durum bu..
Yazıl lan cidden bu şekilde soygun yapmak, bari ahlaksızlığını bu kadar etiketlere yansıtmasalar..
Daha iyi yönetilmesi gerek ülkenin..
Aslında olması gereken fiyat bunlar ama 2009 da asgari ücret 567 lira idi o zaman göre bu fiyatlar gene çok pahalıydı
Tabiki ister kim istemez ki insanların alım gücü yüksek olur
Aynen öyle ama sadece marketle bitmiyor ki kiralar, satılık ev fiyatları, elektronik aletler vs. Diye liste uzayıp gidiyor
%50 aşırı müminler yüzünden bu fiyatlar hayal oldu.
İnanmıyorum ne kadar fark var resmen ozmn bedavaymış
Yine pahalı ama şuanki duruma göre isterdim tabiki.
böyle giderse bugünleri de ileride özlemle ve açlıktan karın gurultusu ile arayacağız..
Aç kalmayız ama karın tokluğuna yaşamaya devam ederiz
Dolar 1.60 civarındayken 18bine sıfır araba 🚗 aldım o sene
Değerleneceğini bilseydim düğünde verilen 1 dolarları saklardım.
Her düğünden bir sürü zarf toplardım
Ozaman neden ucuzdu biliyormusun ve neden dolar 1.60tı?
Neden?
Abd ekonomik krizdeydi keşke tekrar krize girse bu fiyatlara düşse tabi hükümet ozaman altın çağını yaşadı
Abdnin ekonomik krizi ile alakası yok şu an dolar dünyada değer kaybederken türkiyede yükseliyor bunu kendinizde ve başkanınızda arayın aktroller
Tekrar krize girse senin ülkende gene o dolar fırlar bu devran böyle devam ettiği sürece
@KaaNnnn_ Andaval burda siyasimi konuşuyoruz açta 2009 yılında ekonomik kriz geçirmişmi geçirmemiş mi bak bakalım abd haberlerine
senin altında bez varken ben piyasanın içindeydim
Napıyodun getir götür mü yapıyodun piyasada
@KaaNnnn_ he getir götür yapıyordum 3 kuruş aklınla millete akılmı veriyorsun
Aktrollerin zekası benimkinden daha da aşşağıda
@KaaNnnn_ Ak partilimiyim dedim?
@KaaNnnn_ Bak zeka fışkırıyor olayı çözmüşsün
Herşey istemekle olsa ne güzel olurdu öyle değilmi kim istemez ki özellikle yağın bu kadar ucuz olmasını
şu an olması gereken fiyat bunlar
O günler şimdi çok uzakta.
Olsa çok iyi olurdu ama nerde herşey ateş pahası
Ben 3 sene öncesine dönsem tamamdır. 😔😔😔
yine pahali o zamanki asgari ucrete gore
Gene pahalı m. q
2021 fiyatlarına göre kıyaslarsan pahalı olmuyor
Yağma olur :))
Yüksek fiyatlardan bir anda bu fiyatlara geçiş olsaydı yağma olurdu tabii ki ama hep bu şekilde bir fiyat döngüsü olsaydı olmazdı bence
Kademe kademe inerse olur, birden inerse vatandaşa inme gelir
😂😂
Hayaller 2009 bim, hayatlar 2021 migros slkssk
Biraz zor gibi
Biraz mı? Hiç olmaz bu saatten sonra..
Hepsi geçmişte kaldı
5 lt yağ 70 tl
ay kiz nerde
Kim istemez...
İstemezdim