Kendimi bildim bileli çalıştım hatta çalıştırıldım. Babam her zaman parayı benden aldı. Evleneli henüz 2 ay oldu ve her dakkika benden para istiyor. Evlenince ne olmuş para verecekmişim öyle diyor. Vermezsem eşimle aramda huzursuzluk çıkartacakmış. Verirsem de eşim duyarsa ne olacak? Bana yardım edin ne yapayım ben?
Evlenmeme rağmen babam market parasını benden istiyor. Aileme hala bakmak zorunda mıyım?
Kimsenin kimseye bakma zorunluluğu yok, zamanında onlar da sana çocuğum 18 olmasına rağmen hala harçlığını benden alıyor diyebilirdi, ya da çocuğum 15 yaşında olmasına rağmen hala bedavadan yemek yiyor da diye bilirdi. Bu tür şeylerde biraz mantıklı düşünmek lazım onlarında seni büyütme zorunluluğu yoktu ama büyüttüler iyi mi yaptılar kötü mü yaptılar bilemem ama bu kadar keskin olma.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Babanda biraz para yiyici yan gelip yatan biri galiba ben senin yerinde olsam vermezdim ama tabi ki kocanla konuş önce babanın dediklerini de para istiyor de vermezsem de senle arami bozup huzursuzluk çıkarmakla tehtid ediyor de kocan da adamsa bu dediklerinden sonra para verdirtmez sana neyse Allah kolaylık versin babanın vasifsizi denk gelmiş umarım kocanın iyisi denk gelmiştir yoksa hayat geçmez şimdiden geçmiş olsun
Ne olursa olsun bundan eşinin haberi olması gerekiyor. Ailene bakma durumuna bişey diyemem o aile içi meseleniz biraz, istemiyorsan bakma ama onlar seni dünyaya getirip büyüten insanlar. Durumları yoksa destek olmak gerekir bence ama detayını bilemiyorum tabii. Babanın söylediği tehditvari sözler pek de iyi niyetli değil
Eğer eşine güveniyorsan maaşını eşine ver ve baban eşinden istesin ;) sende eşine söyle paranı babana vermesin.. Böylece önce eşinle babanın arası bozulsun ilerde eşin sana yamuk yaparsa babanın evine dönmek zorunda kalırsan babana şöyle dersin :) baba eşim sana benim paramı vermediği için ayrıldım geldim dersin ;) böyle babaya böyle muamele yapılır.
@Canerik17 Kardeş işin içine hak hukuk girince işler değişir. Bunun şeytanlıkla ne alakası var? Aksine bence adaletten yana olduğum için adaletin Tr versiyonuyum =)
len sen kız babasısın arkasında olacagına nasıl bu cumleyı kullanabılırsın .
bacım mutlu ısen evlılıgınde esınede guvenıyorsan aılenden uzak dur basıca corap orer bunlar .
Allah yardımcın olsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Verme anasını satayım ben yıllarca verdim ne oldu bir kere vermedim kötü oldum ev Bark sahibi ettim her kesin yapmayacağını ben yaptım. kendi büyüklerime ben büyük oldum. artık böyle alıştırdım dün bir şey istediler çok önemli bir işim vardı gitmedim bana trip yapıyorlar. En kötü evlat oldum.
Eşinle konuşup durum hakkında bilgilendir. Vereceksen de bilgisi dahilinde olması gerekir. Ayrıca ailen sana yetişkin insan oluncaya dek yıllarca bakmadılar mı? Onlara az da olsa destek olman bence anormal değil.
Bence verme ne yapacaksa yapsın böyle bi saçmalık olamaz tamam bende yıllarca verdim ama biyerde dur demek lazım veremem param yok de kestir at napacaksa yapsın ve hiö bileyde yapamaz
Bence eşine huzurunuzu bozmadan sen söyle. Artık yeni bir ailen var. Birlikte geçinmek zorundasınız. Bunu baban idrak edemiyor mu? Hadi bir iki olmaz parası verirsin. Neyse de sürekli olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin ailen artık kocanın evi anne babanı ikinci plana at yoksa üzülürsün