Alışveriş çılgınlığı sırasında birbiriyle yüz liralık çanta için kavga edenler kameralara yansıdı.
https://www.ensonhaber.com/ic-haber/indirimli-urun-icin-kavga-ettiler

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şehir dışına çıkacaktım valiz almam gerekiyordu ve uyguna bulmuştum yarım saatte sırada beklemiştim almak için. Kadının teki de elimden çekiştirdi falan. Kavga etmedim ama biraz çirkeflik yaptım sanırım. Sonuç olarak aldım valizler benimdir 😂😂💪🏼
Hayır.. Nedeni ne gelince.. Zaten bir indirim söz konusu değil.. Ürün ilk önce olması gereken fiyatın çok üstünde bir rakama çıkartılıyor. Daha sonra indirdik adı altında olması gereger aynı fiyata satılıyor.. Yani ortada bir indirim söz konusu değil zaten.. Amaç tüketicinin gözünü boyamak sadece. Ha peki siz almıyor musunuz bu durum da derseniz alıyoruz elbette bunu bildiğimiz halde yine de gözümüze cazip gelip alıyoruz fakat kavga edecek kadar bilinçsiz bir tüketici değiliz. Biz kavga etmeden alıyoruz 😅😅
Yani nasıl da buldun kaç sene önceki soruyu 😃❤
Ergenmiyiz kavga edelim😂😂😂
Teşekkür ederim🤗
Ürüne göre değişir kardeşim, misal PS5'i adam açılışa özel 1000 adet PS5'in tanesi 100tl derse. Şu izlediğin 300 Spartalı filmini yeniden çekerim, alayı da öyle yapar. Sen bakma şimdi burda bol keseden atıyorlar. Bu gözler bim'e xbox geldiği zamanlarda neler gördü neler..
Cevap
37Cevap
Ben kendimi düşürmem bunun için ama başıma geldi. Bavul alacaktım beğenmiştim ucuzdu da, adamla aramızda 1 dakika kala kapmış kendisi. Ben kapıdan daha yeni girdim. Kasiyere sordum "bavul nerede?" Diye. "Aldı, çıkıyor kapıdan." dedi. Ben de güldüm, "sağlık olsun." Dedim. Dünyanın sonu değil ya!
Yok daha neler, mümkün olduğunca insanlar ile tartışmadan kaçınırken böylesine utanç verici bir duruma malzeme olmazdım.
Biri gelip elimden bir şeyi almaya kalkarsa kavga ederim. İndirimli ürün olmasına gerek yok böyle davranışlara tahammül edemiyorum.
hayır. genelde online alışverişi tercih eden biriyim ve çok dolu mağazaları tercih etmiyorum alışverişe çıktığımda da
Hiçbir ürün için kavga edip insanların kalbini kırmam. Yeter ki karşımdaki konuşmasını bilsin. Eşyaya o kadar değer vermem.
Ürün için kavga etmem. Yani bir saçmalık yapmazsa karşımdaki sen al bile derim. Herhangi bir şey E o kadar değer verecek kadar boş bir dünyam yok 😒
Ürüne bağlı. Eğer çok beğendiysem ve alabiliyorsam ederim. Hiçte umrumda olmaz ortam da, karşımdaki de.
~beğendiysem ne yapar eder alırım 🌷
Çantayı elime almışım ve inceliyorum diyelim. Biri gelip elimden almaya çalışırsa kavga ederim. Bunu dışında kavga edecek bir durum yok.
Kızlar bunu çok yapıyor ya indirimlisi için değil sadece bir üründen 1 tane kaldığında bile yarışıp almaya çalışıyorlar. Her zaman saçma bulmuşumdur
Ya yok artik🤦♀️o kadar seviyesizleşmeye gerek var mı bi esya için Allaşkina
Cinganlık bu bildiğin😄indirimi batsın asla kaliteyi düşürmem
Kendini bilmez kadinalrnalr eder. Bişey dicektim de neyssse
Okadarda olmaz heralde nekadar indirmişlerse artık 😅
Asla kesinlikle isim olmaz, kalitesizlik kokuyor... basit insanların işi.
Kendimi bir ürün için asla düşürmem değil kavga laf dalaşına bile girmem
Yok canım ya o kadarda değil, sadece elinden çeker alırım ilk ben gördüm derim
Yok ya ne kavga edicem baska yerde 5tl fazla veririm en fazla gerek yok boyle şeylere.
Bende böyle çantalar alıyorum ama kavga etmiyorum 😂
Hiçbir şey için kavga etmem. Ne gerek var ürün için böyle yapmaya.
yok len henüz o kadar kafayı yemedim tamam depresyona girdim ama o kadarda mazhar osmanlık olmadım
Alsın münasip bir tarafına soksun derim, kavga edemem doğrusu. 😏
Bir şey soracağım siz balık etli biri misiniz acaba?
Ne gerek var kavgaya. Kim aldıysa onundur. Rezil olmanın anlamı yok.
Kızlar anca bu soruya cevap veririler biz erkekler böyle mal şeyler için kavga etmeyiz
Genellikle internetten indirimleri takip ettiğim için o hengameye girmem internetten temiz temiz alırım eve kadar gelir.
Saçmalık. alt tarafı bir eşya için kimseyle kavga etmem
Ben indirimli ürün alırken indirim oranını personele bahşiş olarak bırakıyorum.
Yok bee indirim olunca kalabalığa girmek bile gelmiyor içimden
Asla ne kadarda indirimli olursa olsun hatta beleste verebilirler bunun için diyologa bile girmem
Yoo niye edelim bizim nasibimizde varsa zaten biz alırız yoksa başkası alır.
Etmem tabiki bir çanta için kalp kırmaya kavga etmeye değermi cahillik bildiğin!
Ay bi an aklıma a-101 de konserve kapağı için üst üste çıkıp kavga eden teyzeler geldi XD
Bir ürün için kendimi ucuz bir insan yapamam. O yüzden etmem.
Evet gerekirse magazayi ringe çeviririm ortaligin amnqorum
Çok beğendiyseniz siz alın diye kucağına veriyorum öyle diyim
Görgü seviyem buna müsaade etmiyor.
Assla lafımı sokar asaletimle uzaklaşırım.
Kavga etmem ürün için falan. Saçmalamışlar iyice.
Hayır, görgüsüz değilim
Okadar kafayi yemedim
Yapar bu millet yapar...
Mandalina için ederim
Asla yapmadım yapmam da 😂
Göz boyasını sıkarım 😂😂
Hayır asla etmem umursamam bile
Online da bunlara yer yok.
Şahsıma net saygisizlik yapanı görmezden gelmem.
Tabi ki kavga etmem, hoş olmaz..
Mahalle kadınları kavga eder
Bu sadece fakirlerin sorunu adamım.
bir ürün için kavga edecek kadar delirmedim
Hic tarzim degil bu gibi tartismalar
İndirim olan yere gitmem ki
hayır görmemiş bir insan değilim
ayni mağazanın baska subesine giderim
seviyesizlik yapmayalım ya :)
Bende etmem 😂
Hayır tabiki
Hiç hoş bir davranış değil.