Şehir dışına çıkacaktım valiz almam gerekiyordu ve uyguna bulmuştum yarım saatte sırada beklemiştim almak için. Kadının teki de elimden çekiştirdi falan. Kavga etmedim ama biraz çirkeflik yaptım sanırım. Sonuç olarak aldım valizler benimdir 😂😂💪🏼
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Hayır.. Nedeni ne gelince.. Zaten bir indirim söz konusu değil.. Ürün ilk önce olması gereken fiyatın çok üstünde bir rakama çıkartılıyor. Daha sonra indirdik adı altında olması gereger aynı fiyata satılıyor.. Yani ortada bir indirim söz konusu değil zaten.. Amaç tüketicinin gözünü boyamak sadece. Ha peki siz almıyor musunuz bu durum da derseniz alıyoruz elbette bunu bildiğimiz halde yine de gözümüze cazip gelip alıyoruz fakat kavga edecek kadar bilinçsiz bir tüketici değiliz. Biz kavga etmeden alıyoruz 😅😅
Ürüne göre değişir kardeşim, misal PS5'i adam açılışa özel 1000 adet PS5'in tanesi 100tl derse. Şu izlediğin 300 Spartalı filmini yeniden çekerim, alayı da öyle yapar. Sen bakma şimdi burda bol keseden atıyorlar. Bu gözler bim'e xbox geldiği zamanlarda neler gördü neler..
Ben kendimi düşürmem bunun için ama başıma geldi. Bavul alacaktım beğenmiştim ucuzdu da, adamla aramızda 1 dakika kala kapmış kendisi. Ben kapıdan daha yeni girdim. Kasiyere sordum "bavul nerede?" Diye. "Aldı, çıkıyor kapıdan." dedi. Ben de güldüm, "sağlık olsun." Dedim. Dünyanın sonu değil ya!