Alışveriş & Hediyeler Pazardan 200 TL çanta alınır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Küçük boy bir sırt çantası almalı mıyım sizceNeden 200 tl onu da anlamadım Pazardan 200 TL çanta alınır mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bir çantaya 200 tl verme hem de pazardan. Mağazalara bakarsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden pazar malı çok mu kötü oluyor Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl Genelde kalitesiz oluyor ve değişim falan yapicak olsun sorun olur. Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Neden sırt çantası ve neden pazardan vede neden 200 tl acabaki 0 0 Yorumla
BilinmeyenKiz5454 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben mağazadan 50 tl ye aldım sırt çantası ve küçük boy 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl o nasıl pazarmış yav. pazar dediğinde 70tl üzeri çanta olmaz. 0 0 Yorumla
ÖptümGeçtiMi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Pazardan derken? Markasız felan mı çantada 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 537 cevap paylaştı. pahalı daha uyguna bulabilirsin. 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl O fiyata orijinal daha iyi bir şey alırsın. 0 0 Yorumla
CapitaiinDeBarracuda Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl git az daha koy orijinal nike al 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 696 cevap paylaştı. Pazar bile pahalanmış 0 0 Yorumla
GenesisCode Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Çok pahalı kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Siyah1Kadın Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Pazarda nasıl 200 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum neden bu kadar pahalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir çantaya 200 tl verme hem de pazardan. Mağazalara bakarsin.
Neden pazar malı çok mu kötü oluyor
Genelde kalitesiz oluyor ve değişim falan yapicak olsun sorun olur.
Neden sırt çantası ve neden pazardan vede neden 200 tl acabaki
Ben mağazadan 50 tl ye aldım sırt çantası ve küçük boy
o nasıl pazarmış yav. pazar dediğinde 70tl üzeri çanta olmaz.
Pazardan derken? Markasız felan mı çantada
pahalı daha uyguna bulabilirsin.
O fiyata orijinal daha iyi bir şey alırsın.
O para verilmez yazık yani
git az daha koy orijinal nike al
Genelde kalitesiz oluyor
Bu da mı kalitesizdir
pazarda pahalı o fiyata
Pazar bile pahalanmış
Çok pahalı kanka
Neden
Pazarda nasıl 200
Bilmiyorum neden bu kadar pahalı
200 liraya qlnmaz be ya
Hoşuna gitti ise al