İş yerindeki herkes çok zengin. Ben ise asgari ücret ile aileme bakıyorum. Ev kirası, elektrik, su, mutfak her şey benim omzumda. Kendime bir iğne almaya bile param yok. Ne yapmalıyım?
Yeni kıyafetler alamadığım için dışlanıyorum. Ne yapmalıyım?
Eğer kıyafet yüzünden dışlandığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Dışlamak isteyen her zaman dışlar. Siz her gün farklı ve marka kıyafetlerle iş yerine gitseniz dahi sizi dışlamak isteyen burnunun altında dudak var diyerek dışlar.
Bu yüzden kendinizi dışarıya sevdirmeye çalışmayın, sizi siz olduğunuz için seven insanları bulmaya çalışın.
Çevrenin boşver ve onları kendinden uzak tut. Laf söyleyen olursa sizin gibi boş belej yaşamıyorum dersin kardeşim. Hayatta etrafında çok boş konuşan olur ama seni anlayan zor olur. Kimseye göre yaşantın yok ki hayatın hakkında yorum yapmaya hakları olsun. Benim hakkımda arkamdan konuşan bile olsa yakalayıp ağzına lafı tıkıyorum ve bir daha duyarsan bu laftan fazlasını da bulursun diyorum.
Bunun içinde seni dışlayan insanlar senden uzak kalsın daha hayırlı. Elli lira bile ayirsan kendine bir bluz bikac ay biriktirip pantolon vs alabilirsin zor bir durum tabi ama kendin için bunu yapmalısın başkası için değil.
Bu saçmalık imkanların doğrultusunda harcama yapman dışlanan bir durum değil saygısızlık ihtiyacın varsa söyle sana yollayayım ya o insanlar yeni elbise alacağına kendilerime duygu ve beyin alsinlar
Yazıklar olsun böyle insanlara niye canını sıkıyorsun ki ne demişler hem ; "Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok, nice elbiseler gördüm içinde insan yok!”Böylesine lüzumsuz insanları umursama.
Bence senin bir suçun veya bir hatan yok. Bırak ne dusunurlerse düşünsünler. İs yerine temiz ve düzenli gittikten sonra senin ne giydigin ne kadar pahalı giydiginin önemi yok. Onlar dış görünüşe önem versinler sense iç görünüşe. Ben senin yerinde olsam takmam bile onları.
İnsanların İmaj Takıntısı Bazı İnsanları Üzebiliyor Maalesef. Küçücük Kartviziti Daha Modern Daha Şık Diye Kıskançlığından Ölen İnsanlar Var Bu Dünyada. Sen Takılma Onlara, Onlardan Daha güçlüsün Sen Bir Maaş İle Ailesine Bakabilirmiymiş Onlara Sor Bakalım? Ne Demiş Yunus Emre; Mal Sahibi, Mülk Sahibi Hani Nerede Bunun İlk Sahibi? Mal Da Yalan, Mülk De Yalan Var Biraz Da Gel Sen Oyalan.
Fazla takilma nice insanlar vardir uzerinde kıyafet yoktur nice kıyafetler var içinde insan yok. Kötü ve eski olabilir temiz olmasina onem ver. Geçmişte bende çok zorlandim. Hatta okul müsaremesinde arkadaşımdan ödünç kiyafet aldim. Simdi kiyafetleri koyacak yer yok. o zamanlar daha mutluyduk. Cok-da dert ediyorsan int. begen siteyi kopyala abin alsin sana.
O kadar iyi anlıyorum ki :) Dışlasınlar bırak içlerin de belli ki aşağılık kompleksi var ve bu şekilde sana saldırarak bastırmaya çalışıyorlar. Oralı olmamaya çalış umursama. Hayat bize de gülümseyecektir elbet :)
Arkaşım boşver ailen muhtaç olsa daha mı? İyi Geçim zor 1 yıldır aynı pantolonu giyiyorum emin ol senin gibi hayırlı evlat zor bulunur helal olsun sana
Kimseye ayak uydurmak zorunda degilsin. Seni ezen insanlardan uzak dur. Dislanmayacagin bir arkadas grubu edin ve bu tip ustten bakan insanlardan uzak dur