Evleneli çok uzun olmadı. Bana çeyiz alışverişinde victoria secret parfüm aldı. Onlarda unutmuşum. O da gidip yeni evlenecek olan oğlunun nişanlısına vermiş. Sizce boşanmalı mıyım?
Kaynanam bana aldığı Victoria Secret ürününü diğer geline vermiş, boşanmalı mıyım?
Kaynanlamı evleneceksin tatlım? O ürünü çok beğendiysen kendi paranla al. Yani evleniyorsunuz madem o zamanda size ters gelen birşey yapıldığı zaman Sanki dünden razıymışsınız ve bu anı bekliyormuşsunuz gibi boşanmayı düşünmeyin. 🤷♀️ Al karşına adam akıllı konuş o zaman. Boşanınca o Ürünü sana vermiyecek. Sadece boşanmış olacaksın. Fakat onu sevmiyorsan zaten Boşanman gerekiyor yani. Ömür boyu mutsuz kalmak yerine boşan.
Kaynanandan boşanabiliyosan boşan tabi böyle kaynanalarla evli kalmanın lüzumu yok... hayır yani bir şey demek istemiyorum ama bunun kocanla ne ilgisi var bu yaşandı diye cidden gidip kocandan boşanmayı düşündüysen boşan gitsin kendine güzel bir kaynana bul ona göre evlen oğluyla tamam mı
Bunda kocanın ne suçu var ki. Saçma bir davranış olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kaynanacım duydum çok üzüldüm. Bemim hediyemi heralde unutup yeni geline verdin. Telafi edersin sen ama ben biliyorum. De geç allah aşkına. Onun çeyiz alışverişine mi kaldın. Tövbe tövbe. Bu kafaylada o evlilik uzun sürmez.
hemen boşan durduğun kabahat parfüm vermek nedir ya? nasil bir densizlik hemen boşan hatta eşinin nefes aldığı ortamda bile bulunma eşinin olduğu ülkeyi terket (!)