Alışveriş & Hediyeler Sizin için alışverişin en eğlenceli kısmı nedir? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Alışverişten sonra ne yapmak size iyi gelir? Avm ici oyun salonlarını tavsiye edebilirim.😊 Sizin için alışverişin en eğlenceli kısmı nedir? Cevapla Alışveriş Soruları Nedir Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ωιтcнєя Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl En güzel tarafı alışverişin bitmesidir benim için :D 0 0 Yorumla
Lapadulaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzel bir kahve ya da arkadaşla gidildiyse oyunda olabilir. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kahve harika gidiyor gadası. Ayaklarda olan yorgunluk kahve eşliğinde geçiyor. 1 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışverişin bitmesi tabii ki ve sonra da yemek yemek çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Lalezs Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Hemen bitmesi. Hiç sevmem alışverişte uzun uzun gezmeyi 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 485 cevap paylaştı. Benim için alışverişin eğlenceli bir kısmı yok. Alışveriş başlı başına berbat ve sıkıcı bir şey. 0 0 Yorumla
Ceren09876 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Arkadaşlarımla alışverişe gitmeyi sevmem tek gitmeye bayılırım ama sevgiliyle gitmek bana aşşırı eğlenceli geliyor 1 0 Yorumla
deligaçu Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl çok üşengeç bir kız olaraktan alış verişten nefret ederim kıyafet giyinip soyunmaktan ve beklemekten de. Alış verişten sonra bir markete girip abur cubur reyonunu soymayı düşünüyorum hep 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Paketinden açıp ilk deneme falan 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alıp çıkmak 1 0 Yorumla
adımvargibiamayok Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Aldıklarımın hepsini elimde taşımak haahah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En güzel tarafı alışverişin bitmesidir benim için :D
Güzel bir kahve ya da arkadaşla gidildiyse oyunda olabilir.
Kahve harika gidiyor gadası. Ayaklarda olan yorgunluk kahve eşliğinde geçiyor.
Alışverişin bitmesi tabii ki ve sonra da yemek yemek çok güzel oluyor.
Hemen bitmesi. Hiç sevmem alışverişte uzun uzun gezmeyi
Benim için alışverişin eğlenceli bir kısmı yok. Alışveriş başlı başına berbat ve sıkıcı bir şey.
Arkadaşlarımla alışverişe gitmeyi sevmem tek gitmeye bayılırım ama sevgiliyle gitmek bana aşşırı eğlenceli geliyor
çok üşengeç bir kız olaraktan alış verişten nefret ederim kıyafet giyinip soyunmaktan ve beklemekten de. Alış verişten sonra bir markete girip abur cubur reyonunu soymayı düşünüyorum hep
yemek yedigimiz kisim
Yemek yemekkk
Benim için en güzel yer yemek yiyebildigim yerdir
7D sinema
Kararsız kalmak
Paketinden açıp ilk deneme falan
Alıp çıkmak
Elbise denemek.
Aldıklarımın hepsini elimde taşımak haahah
Aldıklarımı eve gidip kombin yapmak