AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ben yapamıyorum ama utanıyorum. Kasiyer kız olunca kondom almaya bile bazen çekiniyorum :D
#Triggerr musadenle şu soruyu bu cevapkardan sonra şöyle degistirsek ve yorum yapanlardan tekrar yorum istesek. Sevgiliniz ya da esiniz karşı cinse iç çamaşırı satan bir satış elemanı olsa nasıl karsilar ve ne düşünürdünüz 😀😁😂😃😄
Satıcılar ile isim yok ki reyon gezip beğendiğimi ve bedenimi alırım ben 🙄 peşimde çalışan birisi gezince hangi cins olursa olsun rahat rdrmrm dnjdnd
Selam,
Annem hassas davranmam gerektiğini düşünür ama ben herkesin işini yaptığını düşünerek satış elemanlarını cinsiyetine göre ayırmam ve alacağım en iyi çamaşırı rahatça alabilirim😛
Ben direkt hiçbirini yanımda istemiyorum yani rahat olamam. Dik dik bakıyorlar, bıraksınlar da gezeyim rahatça
Penti'ye hediye almak için gittim, müşteri olarak bir hanımefendiye Jartiyer sattım 🤞 Detayı sonra😹
Bana ne ya alir geçerim. Ama eşime ben alırım iç camasirini alttaki mavili üyenin sorusunu cevapliyorum:) ne de olsa bi boxer belki atlet ahhaha
Tabiki hatta daha rahat yaparım. Çünkü cinselligi dibine kadar yasamış tüm sapık lıkların bile ustası karsımda. Çamaşır ne ki onun için gofret gbi
Napayım aga donsuz mu gezeyim gidip alıyorum ayıp bişey değil zaten karşı cinsim de biliyo boxer giydiğimizi 😀
Evet rahat bir şekilde yaparım benim için herhangi bir sorun olmaz sonuçta o işi yapıyorsa her durumda gelen insanlar olacaktır
Yaparım. O satıcı ben müşteri. Çok doğal bir şey bu. Utanan var mı?
Oha iki gün önce aklima geldi bu soru dkshdkdjdk toptan aldığım için sorun olmuyo
Toptan derken🙄
@mertcanturk satış için toptam ürün almak, sattığım ürünlerden kendim de alıyorum
Hmmm hem ticaretini yapıyorsun hemde kendin için almış oluyorsun 🙄
@mertcanturk evet onun için sorun olmuyor erkekten alabiliyorum her şeyi
Haklısın🙏🍀🙄
Yaparım canım bundan utanılacak sıkılacak bir şey yok ki.
Yaparım tabiki. O onu satmaktan utanmıyorsa ben almaktan neden utanayım. :D
Biraz utanırım ama bu da onun işi olduğu için alacağımı alıp çıkarım.
Yaparim ne olacak sonuçta onu. Bir kere gorucem hayatimda
Ben umursamam lakin utanan kadınları değerli buluyorum böylesi durumda
Yaparım, fikirlerini sorarım hatta, farklı olabilir çünkü hemcinsim bazen yalan söyleyebiliyo 😄
O kadar yani🙄
Cwkindigim olmuştur. Ama bu alışveriş yapmam manasına gelmiyor.
Sonuçta o kişi orada çalışıyor neden alışveriş yapmayayım
Karşı cinste daha rahatım ben. Hem cinsle yapmak çok daha garip
Evet, yaparım. Sosyal hayatta cinsiyetçi olayları asla takmam.
15 yaşımdayken şişme manken siparişi vermiştim gece 2 siparişi esli onaylamak için sizi arıyacaz müsaitmisiniz diye sordu satıcı bi aradı kız yerin dibine girdim şimdi benim hakkımda neler söylemiştir gece gece ergen pç e bak
Karşı cins olması ne farkeder altı üstü boaxer aliyorum hatta hangisi alayım diye soruyorum bile inan buna bazen kahkaha bile atasım geliyor...
Evet hatta gözünün içine bakarım, dönümü sen seç tatlım diye
Tam tersi daha rahat ederim. Hatta ben açık açık soruyorum sizce diyorum. Rahat eder mi diyorum. Araya kaçmaz dimi diyorum 🥰
Asla çok utanırım ic giyimde hiç rahat alışveriş etmemişim saten sevmiyom bide😣
Hiç utanmamm bi daha nerde görcen onu alır çıkarıım
Rahat olmam ama yanlızsak etrafta kimse yoksa alırım
niye yapmayayım ki altı üstü iç giyim. satış elamanı tüm hepsini daha önceden görmüştür zaten
Benim liseden bir arkadaşımın annesinin mağazasıydı, çocukta orda çalışıyordu. Tanıdığın bir erkekten almak daha da utandırıcı oluyor
Bence erkeğin görüşleri işime yarar
Evet rahat olurum çünkü o görevli sonuçta
Hayır.
Zaten netten alıyorum.
Yapamam zaten genede kadın oluyo
Aslaaaa... Gezer gezer çıkarım
Şaşkın şaşkın mi 😅
Pek rahat olmuyorum ama alıyorum
Rahatsız eder kadın olmasını terci ederim
Rahatça alırım hatta deneyip fikir bile danışırım
iç çamaşırı da mı almayalım
Hiç çekinmem. O onun mesleği sonuçta.
Yapmakta zorlanıyom😁
Evet
Sonuçta en fazla süzer
O kadar
Alırım ama rahat değil
şahsen yapmıyorum uygun bulmuyorum
Hayırrrr hayırrr asla
Ben çekiniyorum doğrusu
Kesinlike. Ondan mı utanacağım.
Yaparım hiç takmam yani kfkf
Alışverişi yaparım ama bi çekinme oluyo
Çorap alırken utanıyorum niye bilmiyorum.
Alt tarafı 1 külotlu çorap de mi niye utanıyorsam?
Alışveriş yaparken cinsiyetleri önemsemem.
Np sıkıntı olmaz bence
bence olamaz hani dayanamaz gibi ;D
Çok rahat olmaz açıkçası
Cekinecek birsey yok neden cekineyim
Oyle bir durumla karsilasmadim yani bilemicem
Gayet doğal bi şey neden çekineyim
iç giyim mağazasında erkek çalışmaz.
Öyle bir kanun mu var? Benim gördüğüm çoğu çamaşırcıda bay eleman da çalışıyor. Ezber yorum gibi geldi biraz
Gecen aldım ya baskan