Bence hediye olarak güzel bir tercihte bulunmuşsun. Fakat bir insana ilk buluşmada hediye alınır mı? İşte bu konuda biraz şüphe duydum. Ben kimseye böyle bir konuda hediye almadım çünkü.
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yeni tanışmıyoruz. Uzun bir aradan sonra tekrar karşılaştığım biri ve duygusal olarak çok yakınız
Selam ✨ Öncesinde tanıştığınız birisi olduğu için biraz daha hediye alırken zevklerini bilmesenizde rahat alışveriş yaparsınız.
İlk olarak söylemek istediğim beğendiğiniz hediye güzel yani baş harfleri olması vs. hoş duruyor ama biraz daha ileri ki dönemler için hediye edilir diye düşünüyorum. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Son karar sizin 😌
Saat
Saat alırsanız beğenilmeme durumunu en aza indirirsiniz çünkü klasik bir hediye. İlla karşınızdaki kişinin zevk ve beğenisinden yana kaygıya gerek yok. Kaliteli bir saatle asil dururSaat
Bence hediye almak yerine kendi ellerinle bir şeyler hazırlayabilirsin. Yiyecek içecek ya da üzerinde uğraştığının belli olduğu ve seni hatırlatabilecek bir şey.
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten hediye alsam her yerini kendi adım yaparım ki unutamasın beni 😄
İlk buluşmada hediye olmaz bana göre karşı taraf almayacak büyük ihtimal mahcupluk durumu oluyor illaki ama illa alacam dersen de bileklik ya da saat al sürekli kolunda durur zaten, şahsen bana ilk buluşmada hediye alsalar hoşuma gitmezdi ama belki senin arkadaşının hoşuna gider ama yukarıda fotoğraftaki olmaz bence keyifli günler.
İlk buluşmada hediye alma taraftarı değilim ama illaki alacağım diyorsan sana bir tane hediye önerisinde bulunmak isterim.
Zincir Kolye
Hem şık bir hediye hem de başlarda alındığında abes kaçmayacak bir hediye olarak düşünebilirsin. Tabi kişinin giyim tarzı falan nasıldır, hangi aksesuarları kullanıyordur bunları iyi bilmek gerekiyor.
Kendisi yeter yahu ne hediyesi, ben alırım hediye. Ancak adamına göre değişir hediye. Klasik bir hediye alırsam değersiz gözükür gözüme çünkü gidiyorsun bir yere aha klasik erkek hediyesi diye alıyorsun, hiç alma daha iyi, saçmalık resmen. O yüzden cidden tanımadığın birine hediye almamalısın. Bir de kahve falan içilecek, mütevazi ama güzel muhabbetin olacağı bir görüşmede bu tür klasik özensiz işler olmaz.