Merhaba. Kimseden talep etmem ama böyle bir kutu hediye edilse de mutlu olurum. Sonuçta beni düşünmüş, içine birçok ürün dizmiş. Lezzetli lezzetli 😀🎉 Sevinirdim.
Gayet de güzel ve çok tatlı bir hediye hani bir söz vardır tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye işte onun tam itibariyle güzel bir açıklaması olduğunu düşünüyorum, belki yapacağım benzetmeye kadınlarımız tepki gösterecektir ama şunu düşünüyorum ki özel gününde olan bir kadına böyle bir hediye gönderirseniz onun gözünde Kahraman olursunuz.
Hemde çok güzel bir hediye 🎁 Kardeşim o zaman çok küçüktü, bende maaşımla ona böyle hoş bir hediye almıştım.. Şık bir kutu aldım ve içini de birçok çikolatayla 🍫 doldurdum.. Hediye paketinin içini açtığında öyle mutlu oldu ki, onun yüzündeki gülümsemeyi görmek her şeye değdi 💖
Çiçeksepeti dolandırıcılığı geldi aklıma. Kutuya doldurdukları totalde 40 liralık çikolatayı 150-200 liraya satıyorlar. D Sonra da bu dolandırıcılığa girişimcilik diyorlar.
Bence hiç bir anlamı yok. Artık iki günlük sevgili olan kişiler bile bunu alıyor. Hediye alacağım kişi ile aramızda manevi değerli olan birşey yapar, yaptırır veya bulup satın almak daha içten gelmiş bir hediye fazla kaloriyede gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Merhaba. Kimseden talep etmem ama böyle bir kutu hediye edilse de mutlu olurum. Sonuçta beni düşünmüş, içine birçok ürün dizmiş. Lezzetli lezzetli 😀🎉 Sevinirdim.
Gayet de güzel ve çok tatlı bir hediye hani bir söz vardır tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye işte onun tam itibariyle güzel bir açıklaması olduğunu düşünüyorum, belki yapacağım benzetmeye kadınlarımız tepki gösterecektir ama şunu düşünüyorum ki özel gününde olan bir kadına böyle bir hediye gönderirseniz onun gözünde Kahraman olursunuz.
Hemde çok güzel bir hediye 🎁 Kardeşim o zaman çok küçüktü, bende maaşımla ona böyle hoş bir hediye almıştım.. Şık bir kutu aldım ve içini de birçok çikolatayla 🍫 doldurdum.. Hediye paketinin içini açtığında öyle mutlu oldu ki, onun yüzündeki gülümsemeyi görmek her şeye değdi 💖
Çiçeksepeti dolandırıcılığı geldi aklıma. Kutuya doldurdukları totalde 40 liralık çikolatayı 150-200 liraya satıyorlar. D Sonra da bu dolandırıcılığa girişimcilik diyorlar.
@xsxixmxgxex dün bana çikolata dolu hediye kutusu hediye etti çok güzeldi ♥️
Bence güzel bir hediye 🙂
ya evet güzel bir hediye ama ben çok fazla yemem bir iki tanesini yer gerisini dağıtır veya veririm :( çünkü spor yapıyorum
Yazın dondurma daha iyi çikolata kışın ve sonbaharda çalışır, bir de sıkıcı pastane çikolataları yerine market aburcuburları neşe veriyor insana😃😃
Koparılmış bir adet papatya beni daha çok mutlu eder.
Çok güzel de acaba bi erkeğe hediye olarak alınır mı¿
Eğer bana edilse ben çok sevinirdim. Yani çok hoş güzel bir hediye, düşünmen yeter ayrıca.
Hayır istemem yaptırmam fuzuli masraf artı şeker komasına girer insan
Çok güzel değil harikanın mükemmeli bir hediye nokta.
Bir an once kalp krizinden gitmesi icin guzel bir hediye
Bu değer verdiğim bir insansa bu hediye çok sempatik gelir 😅
Kimden geldiğine bağlı. Sevdiğin insandan sa zehir bile olabilir.
Bana rom getirseler 2 şişe daha çok sevinirim kdkmmdd
Bence sevgiliye alınabilir yaa:) kızlar böyle şeylerden çok hoşlanır
Evet. Çikolatayı çok fazla severim. Biri beni düşünüp bana böyle bir hediye verse çok mutlu olurum.
Benim için hediye saklanır bir şey olmalı. Böyle bakıp aaa şu vakitte o almıştı bunu bana demem lazım..
Bence hiç bir anlamı yok. Artık iki günlük sevgili olan kişiler bile bunu alıyor. Hediye alacağım kişi ile aramızda manevi değerli olan birşey yapar, yaptırır veya bulup satın almak daha içten gelmiş bir hediye fazla kaloriyede gerek yok.
Çikolotaya verdiği. parayı verseydi daha güzel ola bilirdi
Düşünüp almışsın sonuçta güZel olur ama çok demode daha yaratıcı daha farklı bir şeyler yapabilirsin. 😄
Bu tur hediyelere bayilirim ama bana neden alan yokkk
Erzak kolisi gibi bir şey, ben sevmiyorum bu tarz hediyeleri. Vizyonsuz geliyor bana
Holdinleri zengin etmeye gerek yok evde kendim yaparım
@mysticalstarfish bak kıız
Süper yaa🤩😂😂
Tırla cips yollasın çok mutlu olurumm😂
Hayır saçma bulurum, çikolata çok sevmem.
Evet çocuk gibi sevinirdim @CrayzMan06
😍😍😍😍
Hemde nasıl güzel olurdu 🤤
Dünyanın en güzel hediyesi nett dndjdndn
Hayır çok sevmem pasta olursa ama başka 🤩🤤
Ben onu alsam yanında ekstra bişey daha alirdim
bence çok vizyonsuz bir hediye
Tabiki güzel en güzel şey çikolatadır
Anlamlı hediyeler daha iyi olur..
Bu sıcakta hayır.. zaten hediye de sevmem..
Göz boyamlar bunlar ben hediye sevmiyorum
Anlamsız, saçma ve çok cicili bence 🤷🏼♀️
hayalim ama hiç böyle bi hediye almadım
Diyetteyken zulüm olur😄
Neden hepsi çikolata😉başka şeyler de olabilir🌞
Benim için değil ben takı severim 🤗
En harika hediye budur işte 😍
Bence enfes ve süper 👌
Bana aşk itirafı yapsalar böyle yapsınlar😁😀
Ayy bn buna düşerim fenaa 🖤
Hayır sıkıcı ve aşırı romantik
başka bişey bulsunlar
Güzel tabi ama resimdeki az
Aralarda tuzlu bişeycikler arar benim gözüm
O kadar çok yiyemem çok ergenimsi geliyo bana.
Hediye kabul etmiyorum
Güzel hediye ama bu sıcakta eriyebilir.
Çok şirin bir hediye bence
Kilo problemin yoksa evet jahshwhgsg
Güzel bi hediye bence
En sevdigim hediye fikri benim. Daha ne isterim😂
Yaa bana gösteriş geliyor aşırı gereksiz
O kadar aram yok Çikolata ile 😄
En güzel hediye bence😄