Koronavirüs, yeme alışkanlığımızı da değiştirdi. Dışarıdan daha çok yemek siparişi vermeye başladık.
Yemekler bazen zamanında bazen geç gelebiliyor. Bazılarımız her duruma karşı olumlu yaklaşırken, bazılarımız ise yemeğin zamanında gelmemesini kabul etmeyebiliyor ve teslim almayıp iade edebiliyor.
Hayır, bu kış pandemi döneminde de zaten çoğu yemeğim ya geç ya da soğuk gelmişti. Sorun değil ben 1 saat daha aç kalabilirim ya da yemeği tekrardan ısıtabilirim. Yeter ki ekmek parasını çıkarmaya çalışan kuryeye bir şey olmasın, 2 teker üzerindeler. Abimi motosiklet kazasında kaybettik bilirim nasıl bir duygu olduğunu.
Geç gelen değilde özellikle üstüne basa basa acılı olsun deyip acısız geldiği zaman iade ediyorum. Bir sefer değil arka arkaya aynı şey defalarca oldu.
Bazıları az sayıda kurye çalıştırıyor. Yani yetişebilmek mümkün değil. Dolu siparişi bir iki kuryeye yığanlar var bu durum kötü bu yüzden iade etmem. Ponçik br yapısı varsa da kızmam ponçik değilse nerde kaldı ömrüm sizi beklemekle geçiyor vs diye sinirlenirimm
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır, iade etmem. Ayrıca siparişi zamanında yetiştirmek için nasıl baskı altında olduklarını bildiğim ve böyle bir kazaya tanık olduğum için sipariş notunda "Lütfen trafikte acele etmeyin. Geç kalırsanız 'Teslim edildi' diye güncelleme yapabilirsiniz, sorun yok" yazıyorum. Allah yardımcıları olsun.
Selam :) Hayır eve geç gelen yemek siparişini iade etmem gelene kadar beklerim fakat bir daha aynı yerden sipariş vermemeye dikkat ederim daha hızlı getiren firmaları tercih ederim sonuçta beklemekten kimse hoşlanmaz hele de parasını ödediyse.
Açlıktan ölüyorsun otur ye işte neyin tribi geçen gece gördüm kurye motosikletle ev arıyordu gece yarısı günah valla yazık gönderilir mi çok komik geldi bana😂
Bazen çok uzun beklediğim zamanlar olsa da hiç iade etmedim. Yoğunluk olabilir, teslimat süresinde sorun yaşanmış olabilir.. Anlayışlı olmayı seçiyorum.
daha geçen gün iki çocuk sırf hızlı teslimat için gözümün önünde kaza yaptı biri ağrıdan ağlıyordu diğeri hareketsizdi para kazanmak bu devirde çok zor
Etmem , 1 saat aç kalsam olmem ama şikayet etsem ya da ıade etsem kurye dunyanın lafını yer değmez. Hatta sıparıs verdıgım zaman belırtıyorum kurye arkadaş motoru çalmış gıbı kullanmasın gerek yok , yavas gelsın dıkkatlı gelsin dıye.