Hediye olarak değil ama zaten adetlerimize göre 2 ya da 3 yüzük alınır. Bunlardan biri 5 ya da 1 taşlı yüzük olur. Ki ben 5 taşlı yüzüğü daha çok beğeniyorum. İlla gramı çok olup pahalı olacak diye bir şey yok. Ama parmağıma taktığımda ağır durmalı. Sonrasında alınan diğer 1 ya da 2 yüzük ise isteğe bağlı olarak modelini o an gördüğüm modeller arasından seçim yaparım.
Ooo zor soru. Nedense bizde teklifte bir yüzük, sözde alyans, nişanda yeni bir çift alyans, ynaına beş taşı vs derken yüzük kardeşliği kurulur BEn sevmiyorum açıkçası Tek yüzükle hepsi aradan çıkar ama alyans olmalı kesinlikle ancak düz sade bir çift alyans en doğalı hem daha şık geliyor gözüme. Onun dışında aşağıdaki gibi bir bebek gayet güzel olur
Selam :) Özellikle bir kriterim yok fakat evleneceğim kişinin bana tektaş hediye etmesi fena olmazdı çoğu kişinin hoşuna gidecek bir hediye olduğundan eminim bir de sevdiğim kişiden olması beni epey mutlu ederdi diğer hediyelere nazaran. İyi günler :)
Ben bu konuda çok eski kafalıyım. Altın alyans haricinde tüm elmaslar ve tek taşlar, bestaslar, tam turlar benden uzak olsun.. Alyans diyorum... Tabi ben 98'ime gelene dek çipli alyans, akıllı alyans falan da çıkar😃😃😃😃😃😃😃
Bana kalsa teli kibirin taksın yine de ona yüklediği anlam önemlidir fakat 😐 yok öylesi.. beklentim yok nasıl olursa olsun ama herkeste olan bi şey olmasın
En İyi Cevaplar