Alışveriş & Hediyeler Sevgilinize sizi hatırlatacak bir hediye alacak olsanız, bu ne olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 ne olur bu hediye Sevgilinize sizi hatırlatacak bir hediye alacak olsanız, bu ne olur? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheLostArtist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sevgililik döneminde el yapımı hediyeler güzel olanı. Manevi değeri olmalı ki sonrasında ayrılıklarda bunlar ne olacak kaygısı olmasın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani ayrılıkta bunlar ne olacak derken anlamadım Yorumla TheLostArtist +1 yıl Bazen sevgili iken pahalı hediyeler alınır, sonra ayrılık olduğunda bunların karmaşasını yaşarlar. Kimi geri vermek ister. Kimisi almak istemez. Ama tatlı küçük emek ile hazırlanmış hediyeler daha güzel olur. Yorumla
hüzünkraliçesi01010 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tablo ya da kıyafet falan ama ben yemeğe çıkarırdım faha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevgililik döneminde el yapımı hediyeler güzel olanı. Manevi değeri olmalı ki sonrasında ayrılıklarda bunlar ne olacak kaygısı olmasın.
nasıl yani ayrılıkta bunlar ne olacak derken anlamadım
Bazen sevgili iken pahalı hediyeler alınır, sonra ayrılık olduğunda bunların karmaşasını yaşarlar. Kimi geri vermek ister. Kimisi almak istemez.
Ama tatlı küçük emek ile hazırlanmış hediyeler daha güzel olur.
Tablo ya da kıyafet falan ama ben yemeğe çıkarırdım faha iyi
Tek taş
Sevimli bir biblo
Bal mumu heykelim
Dildo
Hediyelesmem
Dildo
Sutyen
Yastık