Olur mu öyle şey ya, çalışanın mı bu senin, hediye almak o kadar zor değil. Hiç bir şey yapamıyorsan bir çiçek al ve onu sevdiğini söyle yeterli, para olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bişeyi ilk defa duydum ama çok saçma sadaka verir gibi. Erkek arkadaşım bunu bana yapsa zoruma giderdi. Düşünceniz yanlış değil hediye almak isteyip anlamadığınız için böyle düşünmüşsünüz ama uygun değil bence bu fikir. Bunun yerine en basitinden bi çanta alabilirsiniz veya günlük giyebileceği bi elbise alabilirsiniz malum yaz da geldi. siz ne alacağınıza karar verip alacağınız yere gittiğinizde yardım rica edin ben pek anlamıyorum deseniz yardımcı olurlar zaten
00 Yorumla
+1 yılAlacağın hediyeden ve onun maliyetinden ziyade, senin düşünüp aldığın şey ona çok değerli ve anlamlı gelir, para vermen hediye kadar mutlu etmez bence. 😄Bazı erkekler gerçekten tam odun 😂😂yontun biraz kendinizi ya, cilalı taş devrindekiler bile duvara resim çizerdi..
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem şu eğer odunsan ve eskortmuş gibi para vermeyi düşünecek kadar düşüncesizce hareket edeceğine hiç alma demiyeceğim
Sen onu yemeğe götür bir güzel yemek yiyin sonra avm gibi bir yere götür beraber ona kıyafet beğenin
Üstünde sende görürsün sonra kasaya gidince sen ver parasını bunlar sana hediyem olsun de
Üstünde görmek istedim hepsi çok güzel oldu falan filan de hem kızın gönlü olmuş olur
Eline para vermek nedir ya😂😂00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yıl😂😂😂😂😂😂Delirdin mi sen?
O kız parayı alır, göz bebeklerine sokar 😂😂
Böyle yapma kanka 😌adam akıllı git ona beğenebileceği veya ilgisi olan bir şeyler al.
Muhtemelen alacağın yerde bayan çalışanlar vardır, onlara da anlat durumu,
"kız arkadaşıma hediye alıcam acaba ne alsam" diye.
Genellikle o çalışan kızlar iyi tercih yapar, ama çalışan kız senden hoşlanırsa büyük ihtimal kötü bir hediye seçicek sevgilin için ki sevgilin seni bıraksın diye 😂😂😂😂
Şaka değil çok ciddiyim...10 YorumlaMerhaba,
En azından bir hediye bulmak, almak bu kadar zor olmasa gerek. Yani küçük bir şey alman bile kendisini değerli hissetmesine sebep olacaktır. Para vermen pek mantıklı bir davranış değil.50 Yorumla
+1 yılOlabilir tercih meselesi istersen alışveriş çeki olarak yaptır sürekli alışveriş yaptığı bir mağaza varsa çek yaptır ver.
72 Yorumla- +1 yıl
Olmaz canım senet yazsin
+1 yılBen kabul etmezdim. Para hediye değil sonuçta ben kendim alsam bı anlamı olmaz. Sevgilimin beni düşünerek aldığı bır hediyle kendi aldğm hediye bir değil ki kendi aldğma değer veremem ama sevdiğim kişinin beni düşünerek aldığı bir çikolata kabını atmaya kıyamaz saklarım.
20 Yorumla
+1 yılRomantikliğin bile sahtesi… Bunu al bak hem ucuzunu da bulabilirsin… midyeden inci çıkıyor ya işte onu deniz sıyunda muhafaza edip yanında gümüş kolye vs bişeylerle satıyorlar.. hadi yine iyisin köfte! Gerçe ben içinde pilav olanı limon ve bira ike tercih ederim ama sen bir romantiksin.. öküx gibi gidip para verme afedersin… en azından ahşap oy bir şey yap..
00 Yorumla
+1 yılOlur hatta yüzüne çarp parayı çünkü görmemiştir belki hiç ömrü hayatında, ya hediyenin amacı zaten düşünülmek bunun için heveslenmek varken parasını versem olur mu nedir? Lütfen ya güzel sevin ya da insanların ömrünü tüketmeyin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir ama bana biri para verse bozulurdum.
Hediye almak karşıyı ne kadar tanıdığınızı gösterir ve incelik ister.
Para vermek "Sana ayıracak zamanım yok, düşünecek kadar değerli değilsin" anlamına gelir yani benim için.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ya ! Ne parası çok aşağılayıcı bir şey sanki onun parası yokmuş git al der gibi para hediye edilmez! en kötü çiçek sepetinden insan kek çikolatalardan çiçek şekilleri yolar ya ! Çok ayıp para verilir mi hiç
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana yapilsa gerek yok derdim istemezdim benim durumum olmasa paraya bir kiyafetten esyadan daha cok ihtiyacim olsa neyse ama normalde oyle al 100 200 lira bi sey al cok farkli ama gidersin paranin yetecegi bir magazaya iki kisi dersin hadi begen ben cok kararsizim sen sec dersin olur bu ama para verilmemeli
00 Yorumla
+1 yılPara vermek değil de bulamıyosan direkt ne istediğini sorup onu alabilirsin. Bence herkes birbirine sorarak ihtiyacını almalı. Böyle olmayınca çoğu gelen hediyeyi kullanamıyorum ihtiyacım olmadığı için.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan para değil.Önemli olan sevdiği şeyleri bilip ona göre seveceğini düşünüp bir şey yapmak. Bu illa maddiyat olmak zorunda değil hayat koşuşturmacasında birlikte kaliteli zaman geçirmek de bir hediye.
10 YorumlaBu hediye değil, zekat falan olur. Ama yine de sen bilirsin... Çok kaba bence
33 Yorumla- +1 yıl
Aslında parayı hediye ettim sakın harcama ha diyecen 😀
+1 yılOlmaz al bir şeyler saçma da olsa. O dediğin olur ama bir taraf çok zenginse olur, o zaman bir şey demiyorlar her türlü, hatta hediye alacağına kredi kartını verseydin vs açıkca diyor kadınlar o şekil olursa 😀
00 Yorumla
+1 yılOlmuyor birader o kadar kolay mı bu iş? Düşüneceksin, kafa yoracaksın ki zaten o sana subliminal ipuçları vermiştir. Karşındaki insan değil daha gelişmiş bir yaşam formu. O yüzden öyle parasını vererek mutlu edemezsin.
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası hediyelerin asıl amacının maddi değeri olduğunu düşünmüyorum. Hele ki bu kişi senin için DEĞERLİ biri. Yine de sen bilirsin ama bana yapılsa bozulurdum.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan hediye almak değil zaten önemli olan onu mutlu etmeye çalışmak sen basit bir şey dahi alsan manevi anlamda çok değerli olabilir o yüzden kesinlikle kendin almalı uğraşmalı kafa yormalısın
10 Yorumla
+1 yılParasını vermek yerine güzel olan fotoğraflarınızdan birini çıkartıp hoş bir çerçeveye koyabilirsin. Belki yanına da seni ona hatırlatacak güzel bir kolye ekleyebilirsin. Bir hediye kutusuna koyup güzel bir not yazarsan tamamdır. Önemli olan hediyenin senden gelmesi. Parasını vermen yanlış anlaşılır.
10 Yorumla
+1 yılParaya hediye paketi yaptır istersen 😀
Git güzel bir parfüm, ceket , makyaj malzemesi, takı , çanta ne bilim bir kadına alınacak iki ton hediye alternatifi var.10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılİstersen direktt çeyrek altın tak 😅😅
Sevdiğin insana hediye alacak kadar vakit ayıramıyorsann vazgeç bu sevdadan..20 Yorumla
+1 yılSevgini göstermen ve emek ortaya koyman gerek. O senden para değil, sevgi istiyor. Mutlaka bir fikir bulursun istersen, baştan kapatma.. Yoksa inan soğur senden..
00 YorumlaAcikcasi para vermek pek iyi degil ama bu seferde soyle bir olay oluyor birsey aliyorsun ben begenmiyorum diyor. Dogum gununde panco aldim gitti şal la onu degistirdi. Sinir bozucu bir durum aslinda.
00 YorumlaHediyedeki maksat düşünmektir para işin içiine girince samimiyeti bozabilir sen düşünecek sen karar verip alacaksın... onun nelerden hoşlandığına dikkat etsen kafi...
00 Yorumla
+1 yılOlmaz öyle şey
sakın böyle bir şey yapayım deme
sakın yapma
Makul bir hediye almaya bak elbet Onun hoşlandığı bir şey vardır Ona yönelik bir hediye seç00 Yorumla
+1 yılSaçmalama olur mu öyle şey. Kız arkadaşım diyorsun tanıyor olman lazım. Zevkine uygun bir şeyler bul. Çok kararsızsan da böyle klasik takıl hemen hemen herkesin tercih edebileceği bir şey seç
00 YorumlaHayır olmaz. Para vermek nedir çok ayıp olur. Aldığın hediye küçük bir şey bile olsa değerli olur. Sen düşünüp almış olursun, bu da daha değerli yapar. Sakın para verme! Nelerden hoşlanır biliyorsundur, bilmiyorsan da gözlemle. Çantasına, giyimine bakarak karar verebilirsin. Minik tatlı bir çanta alabilirsin, şık bir bileklik alabilirsin. Nasıl aksesuarlar kullandığını incele. Ya da biblo tarzı şeyleri seviyorsa, kar küresi alabilirsin çok hoş bir hediye olur.
00 Yorumla
+1 yılİlk defa böyle bişey duydum. Hediye dediğimiz şey gönülden kopan sizin onun için beğenip alacağınız bişey değil mi. Kendime hediye alırsam bunu hiçbir kıymeti olmaz mesela ben de.
00 Yorumlakendini değerli hissettirecek olan şey zaten senin ona seçtiğin hediye olacak parasını vermen çok değersiz hissettirir bence ki böyle bir şeye gerek yok .
00 YorumlaHediye yerine geçmez borç para vermiş gibi olursun !
30 YorumlaPara Vermek Yerine Ben Seçemedim Beraber Seçelim Diyebilirsin
30 Yorumla
+1 yılKız arkadaşın hediyenin maliyetine değil, senin onu düşünüp bişey almana sevinicek.
30 Yorumla
+1 yılÇok düşüncesizce olur. Benim eşimde bazen yapıyor git istediğini al diye ama hediyenin anlamı bu değil.Üzerine düşünülen birşey olması bir maneviyat taşıması gerekli ki anlamlı olsun.
00 Yorumla
+1 yılYa bu erkeklerdeki hediye özrü nedir kardeşim ya. Al işte bisiler... İlla işe yaramasina gerek yok butcene göre al bisi mutlu olsun.
10 Yorumla
+1 yılBana göre olmaz. Hiç benlik bir şeyler değil. Hediye alamıyor musun bir ayıcık olur ya da daha lüKS bir şeyler hediye parası vermek nedir?
10 YorumlaHediye nedir biliyor musun? Hediye o an ki duygularını, yaşattığın güzel anıları, güzel anlamları aktardigin bir nesne dir. Sen şayet ona para verirsen hediye almış değil, herhangi birşey almiş oluyorsun. Ki bence etik değil. Yapmamalisın.
10 Yorumla
+1 yılcidden ben olsam çok kırılırdım hiç doğru bir davranış değil çünkü
20 Yorumlabüyük öküzlük en kötü pahalı bi yerden öylesine bi şey al vermek istediğin para kadarlık yanına da değişim iade fişi falan koysunlar
02 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHediyeden anlamana gerek yok arkadaşın nelere karşı ilgi duyuyorsa o alanla ilgili hediye alabilirsin bu kadar basit
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz öyle. Sevdiğin insanın en azından sevdiği, hobisiyle ilgili bir hediye al.
Ne sevdiğini de biliyorsundur herhalde.00 Yorumla
+1 yılSonra kadınlar trip atıyor yeminle sevilmeyi hak etmiyorsunuz ben sevgilinin yerinde olsam 5 dk daha birlikte olmazdım senle ayrılırdım
024 Yorumla- +1 yıl
Havalara bak Allahim yarabbim siz kimsiniz ya 😂
- +1 yıl
Sorma ya hayatım bunun gibilerini reddetmekle geçti benim 😂😂😂
- +1 yıl
Cikti da ben güvenmem bunlara nişanlıyım ben. Hep paragozler ve nafakacilar. 3 senelik birliktegim var benim nişanlım Amerikalı zaten
- +1 yıl
Aynen öyle en iyisi de bu zaten ☺️
- +1 yıl
Merak etme aptal erkekler dikkatimi çekmez paragöz bunun gibiler diyorsun ben parasını vermesine karşıyım cidden mükemmel kafa
- +1 yıl
Geneliniz öyle yapacak birsey yok.
- +1 yıl
Genelleme yapmak kadar saçma bir şey yok bir çok p*ç erkek var genelleme yapalm ozaman senide onun içine koyalım? Ne kadar mantıklı? Ha bu arada bunun gibiler diyorsun ya paraya ihtiyacım yok o yüzdende senin gibi aptallara tahammül etmeyede ihtiyacım 😉 sen ne kadarlık insansansan çevrende o kadarlıktır çevrendeki kızlara suç bulma bence ☺️
- +1 yıl
Sizleri tanımak icin, sizleri bilmek icin illa arkadaş veya sevgili olunmasına gerek yok. Sizleri bilmek icin şöyle etrafına bakılması, ya da baska insanlarla nasıl muhatap olunmasına bakmak yeterki olacaktir. Benim etrafımda siz yoksunuz da size suç bulayım, ben ve bizler gördüğümüzü söylüyoruz. Sizlerin en büyük örneğiniz Şeyma subaşıdir. Yanı Türk kadınları = para demiştir iste bu kadar karaktersiz bir kadın toplumusunuz. Dediğim gibi benim nişanlım zaten Amerikali yanı zirvedeyim sizin sesiniz gelmez bana ☺️
- +1 yıl
Annenin cinsiyeti erkek heralde 😉
- +1 yıl
En büyük savunmanız bu degil mi?😂 cunku baska söyleyecek hiçbir şeyiniz yok bu sunuz cunku 😂 ama ben sana birsey daha söyleyeceğim… her doğuran ana olmuyor, olamıyor haberin olsn. Artık bu lafları söylemekten vazgeçin.
- +1 yıl
Ben bunlarin karaktersiz olduğunu biliyorum zaten. Ben sadece doğruları yüzlerine karsi söylüyorum anlamış, anlamamış umrumda bile değil bunlari ezmek bana farz oluyor ☺️
- +1 yıl
Ya sana karşı bir savunma yapmaya gerek yok burada bulunup heralde erkeklere asılıyorsun bu kadar Türk kızı düşmanı olduğuna göre Türk erkeklerine olan ilginden buradasın sanırım ☺️ emin ol senin gibiler zekası olmadı için paranın arkasına sığınanlardır
- +1 yıl
Biz mi paranın arkasına sığınıyoruz?🤗😂😂😂
- +1 yıl
Kafayı yemis herhalde 😂
Nişanlı mi erkek mi ne sandı 😂😂
Mükemmel olur süper olur. Kesinlikle öyle yapmalısın. Ne hediye alacağım diye hiç uğraşma direkt parayı hediye et.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır karşim sen bunu dinleme bak vallaha terk eder bu kız seni sap gibi kalırsın çok kaba bu durum🙄
Şey yap :
elini öptür, ipek mendilin arasına 100₺ koy
başını okşa ve “hadi bununla git bişeyler al kendine ama sakın kötü şeylere harcama haaııı” de00 Yorumlaolurmu ya , istersen soyle yap dayi yegenine zorla harclik verirya cebine sikistirir. sen direk ters kelepce yap. cebine doldur.
00 YorumlaAdamlar internet diye birşey yapmış, herşeyi ayağına kadar getirmişler. Bir google amcaya sor sana söyler sipariş ver gelsin. o kadar zor değil artık.
00 YorumlaBence çok güzel olur 😂 Mesela ben hiçbirşey beğenmem erkek arkadaşım öyle yapıyor 🤷🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediyenin amacı zaten hatıradır bana göre. Para verirsen ne anlamı kalır? Kendi parası yok mu? Küçük 10 tl'lik bi kolye alsan bile daha anlamlı. Sakın para vermek gibi bi hata yapma
10 YorumlaEn azından hediye ne alınır diye internetten baksan gırla sonuç bulursun
10 Yorumla
+1 yılAl şu parayı da üstüne başına bişe al , paçoz gibi gezme ortalıkta dicen bide :D
10 Yorumla
+1 yılVerirken başının üstünde iki tam döndürmeyi de unutma😄😄
10 YorumlaDostum hediyenin esprisi burada. Düşünme yeteneğinin gövde gösterisi.
10 YorumlaDostum hediyeden anlamıyorsan tanıdığın insanlara sorup bilgi alabilirsin ama çek verme.
10 YorumlaÇok ayıp edersin, almak mı zorundasın içinden gelmiyorsa zorla olmaz bu işler.
10 YorumlaYok artık.
Çıkarken komodinin üstüne bırak bari der sana.10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Ve beyin koşarak uzaklaşır, bir ilişki daha sona erer.
10 YorumlaSaçmalama istersen. Kızdan kendini soğutmak istiyorsan mantıklı bir seçim olur.
10 Yorumla
+1 yılBunun cevabının hayır olacağını biliyor olman gerek
00 Yorumla
+1 yılOff😂cocuğa harçlık mı veriyorsun ya şaka mısın trol mü yapıyorsun puahahah
00 YorumlaÇok saçma olur kendini küçük görebilir böyle bir durumda
00 Yorumla
+1 yılAyıp olur ya knk içinden ne gelirse al ama parasını verme derim
00 YorumlaOlmaz bence... İşin inceliği ortadan kalkar... Ne anlamı var ki o zaman
00 Yorumla
+1 yılolmaz. Hediye alma zaten farklı mekanda farklı bir gün geçirin
00 Yorumla- Devamını Gör (182)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler