Letgo Burada her türlü ürün satabilirsin en iyi yönlerinden biri video da ekleyebilmen çünkü insanlar bir ürün alcakken sağı solu nasıl merak ediyo stok fotoğraftan asla alışveriş yapmıyolar mesela video çekerek ürünlerini koyabilceğin güzel bir uygulama 2. el kitap satmak için çok uygun bir site çok fazla ürün seçeneği var ve çok bilinen sevilen ve kıymetli bir site çünkü alışveriş yapanlar içinde sorun yaşadığını söyleyen ya da böyle yayılmış bir haber yok kullanıcısını memnun eden bir uygulama.
Gardrops Bu sitede sıfır komisyon ve kargo bedava sistemi çalışıyo ikinci el satış için tercih edilebilir daha iyi öne çıkmak için fotoğraf nasıl çekilmeli vs. gibi makaleler de paylaşıyolar sıkı takipçisiysen bir şeyler kapabilirsin ünlülerden ilham alan yenilikleri de topluluğuyla paylaşıyo ve onlardan yorum alıyo site yani alışveriş yaparken bir yandan da sosyalleşebilirsin.
Letgo Burada her türlü ürün satabilirsin en iyi yönlerinden biri video da ekleyebilmen çünkü insanlar bir ürün alcakken sağı solu nasıl merak ediyo stok fotoğraftan asla alışveriş yapmıyolar mesela video çekerek ürünlerini koyabilceğin güzel bir uygulama 2. el kitap satmak için çok uygun bir site çok fazla ürün seçeneği var ve çok bilinen sevilen ve kıymetli bir site çünkü alışveriş yapanlar içinde sorun yaşadığını söyleyen ya da böyle yayılmış bir haber yok kullanıcısını memnun eden bir uygulama. Gardrops Bu sitede sıfır komisyon ve kargo bedava sistemi çalışıyo ikinci el satış için tercih edilebilir daha iyi öne çıkmak için fotoğraf nasıl çekilmeli vs. gibi makaleler de paylaşıyolar sıkı takipçisiysen bir şeyler kapabilirsin ünlülerden ilham alan yenilikleri de topluluğuyla paylaşıyo ve onlardan yorum alıyo site yani alışveriş yaparken bir yandan da sosyalleşebilirsin
Letgo Burada her türlü ürün satabilirsin en iyi yönlerinden biri video da ekleyebilmen çünkü insanlar bir ürün alcakken sağı solu nasıl merak ediyo stok fotoğraftan asla alışveriş yapmıyolar mesela video çekerek ürünlerini koyabilceğin güzel bir uygulama 2. el kitap satmak için çok uygun bir site çok fazla ürün seçeneği var ve çok bilinen sevilen ve kıymetli bir site çünkü alışveriş yapanlar içinde sorun yaşadığını söyleyen ya da böyle yayılmış bir haber yok kullanıcısını memnun eden bir uygulama. Gardrops Bu sitede sıfır komisyon ve kargo bedava sistemi çalışıyo ikinci el satış için tercih edilebilir daha iyi öne çıkmak için fotoğraf nasıl çekilmeli vs. gibi makaleler de paylaşıyolar sıkı takipçisiysen bir şeyler kapabilirsin ünlülerden ilham alan yenilikleri de topluluğuyla paylaşıyo ve onlardan yorum alıyo site yani alışveriş yaparken bir yandan da sosyalleşebilirsin
Letgo Burada her türlü ürün satabilirsin en iyi yönlerinden biri video da ekleyebilmen çünkü insanlar bir ürün alcakken sağı solu nasıl merak ediyo stok fotoğraftan asla alışveriş yapmıyolar mesela video çekerek ürünlerini koyabilceğin güzel bir uygulama 2. el kitap satmak için çok uygun bir site çok fazla ürün seçeneği var ve çok bilinen sevilen ve kıymetli bir site çünkü alışveriş yapanlar içinde sorun yaşadığını söyleyen ya da böyle yayılmış bir haber yok kullanıcısını memnun eden bir uygulama. Gardrops Bu sitede sıfır komisyon ve kargo bedava sistemi çalışıyo ikinci el satış için tercih edilebilir daha iyi öne çıkmak için fotoğraf nasıl çekilmeli vs. gibi makaleler de paylaşıyolar sıkı takipçisiysen bir şeyler kapabilirsin ünlülerden ilham alan yenilikleri de topluluğuyla paylaşıyo ve onlardan yorum alıyo site yani alışveriş yaparken bir yandan da sosyalleşebilirsin.
En kötüsü Trendyol. Hepsiburada ve sahibinden bence çok daha başarılı. Trendyol siparişlerimde hep resimdeki ürün gelecek mi telaşında oluyorum. 8 farklı satıcıdan yaptığım alışverişlerimde 6 satıcıdan aldığım ürünler resimdekiyle alakasız ürünler geldi resimde kaliteli gözüken ürünler varken bana gelen ürünler resimdekine benzemeyen ve kalitesiz ürünlerdi.
#trendyol değil. Amazon rakipsiz, hiç yanlışları olmadı. Bir ara hepsiburada derdim ama tedarik edilemeyen ürünler için önce satış 1 ay sonra iade yapmaları benim gözümde komik duruma düşürdü onları.
İnternette bir siteden Adidas ayakkabı alıyorum. Almadan önce arayıp soruyorum orijinal mi diye? Orijinal dediler. Ayakkabıyı aldım, sahte çıktı. internet siteleri güvenilir olmadığının kanıtı bu.
Kesinlikle Hepsiburada. Tabi kendi sattıkları ürünleri. İşin içine satıcılar girince tilkilikler dönüyor. Trendyol müşteri memnuniyetine önem vermiyor. O yüzden Hepsiburada diyorum müşterisini mutlu ediyor.