Lütfen acil cevap verin
Firmamızdan sipariş verip almadığınız ürünlerin kargo bedeli tarafımızdan ödenmiştir hesap numarasına 47 tl yatırmanız gerekmektedir aksi taktirde şirket avukatları tarafımızdan icra takibi başlayacaktır diyo ne oluyo
Firmamızdan sipariş verip almadığınız ürünlerin kargo bedeli tarafımızdan ödenmiştir hesap numarasına 47 tl yatırmanız gerekmektedir aksi taktirde şirket avukatları tarafımızdan icra takibi başlayacaktır diyo ne oluyo
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ödemez isen o 47 nin üzerine bir de avukat ve mahkeme masraflarini ekleyip ( o zaman 2047 olur o para ) senden paşa paşa tahsil ederler mahkeme yolu ile.. hacize kadar gider işin ucu.
Tamm da bizim burada akbank yok nasıl ödenicek bi yardim edermisiniz
başka bir banka şubesinden ya da ptt şubelerinden eft yaptirtabilirsin onların banka hesap iban numaralarina.. bankaya gideceksin gişe hizmetlerinden sıra alacaksin.. şu hesaba eft ile para göndermek istiyorum diyeceksin.
Tamm ptt ye giderim çok sağol gerçekten 2 gibi giderim burayada yazarım yapabilirsem
parayi gonderirken açıklama kısmına kendi adını soyadını ve '' bu para şu tarihte ya da şu sipariş numarası ile firmanızdan verdiğim siparişin kargo ucretidir '' diye de not yazdirt.. oradaki personele soylersen o oraya o notu yazar parayi gonderirken.. sana verecegi makbuzu da en az 6 ay falan sakla.. bunlari yap ki parayi gonderdigin halde karşı taraf kalkarda sen para gondermedin diye dava acmaya kalkarsa elinde belgen kanıtın olsun..
rica ederim kolay gelsin..
sana yorumlarda bu parayı ödeme birsey olmaz diyenler olmuş.. birincisi birşey olur hatta çok şey olur bu parayi ödemez isen.. ayrica ikincisi bu işin bir de manevi boyutu var.. sonucta sen bu kargoyu teslim almadigin için bu kargonun parasi karşı taraftan çıktı.. senden kaynakli bir durum sebebiyle karşı taraf para ödemek zorunda kaldi.. insanlarin bedduasini ahını almamaya gayret göstermek lazim.. hele bi de temiz kalpli insanlar ise o alacagin ahlar ve beddualar sebebiyle sonra başına başka yer ve zamanda türlü türlü kötü olaylar gelebilir.. işin bu manevi yanini da düşünmek lazim.
Tamm ama ne zaman sipariş ettiğimi hatırlamıyorum kış ayındaydı off of bi bu kalmıştı gerçekten bi bu kalmıştı
tarih falan hatirlamiyorsan o zaman sadece kendi adını soyadini ve '' firmanizdan verdigim siparisin kargo ucretidir '' diye bir not yazdirtmanda yeterli olur.
Tammdır
Ya benim kredi kartım yok o falan gerekmez demi parayı elden vericem buraya göndericem diyecem eft yoluyla diyeceğim demi
aynen öyle.. kredi kartina gerek yok.
Salla geç. Korkutma amaçlı. Öyle bir alacak davası açılamaz.
Nasıl açılmaz eminmisin haciz falan diyo
Haciz de bir davadır. Bildirim gelirse itiraz edersin. O zaman herkese kargo gönderip alacak davası açalım. Var mı öyle bir dünya.
Şimdi arkadaşımı aradım ödeme dedi almamışsınki neyi ödeyeceksin dedi bi tür dolancılk bu dedi
Ben de onu diyorum zaten. Bin kişiden 47 TL aldıklarını düşünsene. 47.000TL eder. Öyle şey mi olur? Korkutma amaçlı gelmiş bir mesaj.
12 30 da arkadaşım gelcek o halledecekmiş yazıcam buraya
Geldim eve daha yeni o numarayı aradık sürekli meşgul çaldı sürekli 1 2 saat geçti yine aradık hep meşgul diyo para falan da vermedik dolandırıcılara sakin sizde vermeyin rica ediyorum bu arada hepinize çok teşekkür ederim bana yardımcı oldunuz düşüncelerinizle
Hiç bişi yapamazlar takılma seni korkutmaya calisiyorlar
Ya eminmisin 47 tl öderimde bizim burada akbank yok nasıl olacak anlamadım
Herhangi birşeye imza atmadiysan telefon kayıtları delil sayilmaz
Ama korkuyorum ya of bide bu çıktı başıma arayacam şimdi
Bence arama üstüne gitme
Gün içerisinde ödemezsen haciz diyo ama
Saçma oyle bişi mümkün olsa herkeze kargo yollar dava açarım bende
Geldim eve daha yeni o numarayı aradık sürekli meşgul çaldı sürekli 1 2 saat geçti yine aradık hep meşgul diyo para falan da vermedik dolandırıcılara sakin sizde vermeyin rica ediyorum bu arada hepinize çok teşekkür ederim bana yardımcı oldunuz düşüncelerinizle
Hiç bişey olmaz vazgeçtim almıyorım de geç korkutuyırlar
Ne nerden hangi firmadan aldın
Hiç hatırlamıyorum nereden aldım evde yoktum gelmişler alamamıştım kargoyu
Öderim onda bişey olmazda bizim burada akbank yok nasıl ödeyecem bi anlatırmısın
Ödeme ya ödemek zorunda değilsin ayrıca böyle firmalarda git sen suç duyurusunda bulun haksız kazanç elde ediyorlar ben parasında değilim zaten 47 TL hiç bişey ama insana yarattığı psikoloji kötü
Hiç bişey ödeme sen ürünü almadın ürün geri gitti firma seni aradı mı yok mesaj atıp geri çıktı seni korkutma amaçlı öyle bir dünya yok yani aldığın ürün kargo ödemesi gönderici firmaya aitse eğer sen ürünü almadıysan hiç bişey yapamazlar
Evet çok kötü biliyorum ama biraz benimde suçum var evde yoktum geleceklerini bile bile ödeyimde kurtulayım bidahada olmaz böyle şey
Senin suçun yok o an evde değilsin ara firmayı gönderin benim ürünüm kargo gelmiş gitmiş de bu almadığın bişeye para ödeme
Bırak gerek yok ben onu halledecem öğlen 2 gibi inşallah yazarım buraya
Sen bilirsin ne diyeyim
Kredi kartım yok o gerekmez demi lütfen yazın lütfen acil lütfen parayı
Kredi kartına gerek yok zaten
Bariz belliydi zaten öyle oldukları
Öde sıkıntı yaşarsın avukat parası binerse 47 olur sana 447
Tamm da nasıl ödenicek bizim burada akbank yok bi anlatırmısınız
Şirketi ara hesap bilgilerini al başka bankadan eft yaparsın onlar sana detaylı izah eder.
Hesap bilgilerini paylaşmışlar mesajda altta da numara var onu mu arayım
Onu ara açıklama kısmına ne yazacağını sor parayı kimin adına yatıracaksan onu belirt. Ödeme yaptıktan sonra da dekontu onlara gönder ve kendinde sakla.
Tammdır bi arayım bakayım
Kredi kartım yok o falan gerekmez demi parayı elden vericem
Yok ama ödedikten sonra dekontunu mutlaka al sakla
Ahahah alışveriş sitesine dikkat et ben sağlam site sandım o aklıma gelmedi girdiğin sitenin en altında sertifikası yoksa sitenin o site den kesinlikle alışveriş yapma iyiki ödeme yapmamışsın
Teşekkür ederimm
Haciz kalkti ki gelmex
firmayıara