Selamm 🎉
Tabi tek fiyat ürünlerden bahsetmiyorum. 😊 Ancak pazarlama payı olduğunu düşündüğünüz ürünlerde pazarlık yapmayı dener misiniz ve etkili olur mu?
Selamlar :) Pazarlık sünnettir ve imkanım varsa asla kaçırmam. Üniversite yıllarımda bir abiye dükkanında çalıştım ve çok şey öğrendim. Mağazaya bir abiyenin geliş fiyatı en fazla 50 TL oluyordu ve mağaza bu abiyeyi 900-950 TL ye satıyordu. Pazarlık yapmak isteyenler elbette oluyordu ve bu fiyatı 800 lira civarına çekiyorlardı. Sizin anlayacağınız her zaman pazarlık yapılmalı. Zorlayabildiğiniz kadar da zorlamalısınız.
Hiç yapamam zaten pazarlık yapılan yerlerden alışveriş yapmıyorum belirli markalardan aldığım için.
Cevap
8Cevap
Yok ya ben yapmam parası neyse direk onu alır çıkarım öyle bir alışkanlığım yoktur açıkçası yok pazar ediyim ürünü ucuza düşüriyim falan demem ama toplu bir alışveriş yaparsam fiyatını aza indirtmeye çalışırım ama tek parça bir üründe öyle pazarlık falan yapmam yani anca toplu alışveriş olursa o zaman belki birde ben pek beceremem öyle ya pazarlık yapmayı falan annemi götürsem yanımda o iyi pazarlık yapar ama ben hiç anlamam öyle
Yok ya ben yapmam parası neyse direk onu alır çıkarım öyle bir alışkanlığım yoktur açıkçası yok pazar ediyim ürünü ucuza düşüriyim falan demem ama toplu bir alışveriş yaparsam fiyatını aza indirtmeye çalışırım ama tek parça bir üründe öyle pazarlık falan yapmam yani anca toplu alışveriş olursa o zaman belki
Yok ya ben yapmam parası neyse direk onu alır çıkarım öyle bir alışkanlığım yoktur açıkçası yok pazar ediyim ürünü ucuza düşüriyim falan demem ama toplu bir alışveriş yaparsam fiyatını aza indirtmeye çalışırım ama tek parça bir üründe öyle pazarlık falan yapmam yani anca toplu alışveriş olursa o zaman belki
Yok ya ben yapmam parası neyse direk onu alır çıkarım öyle bir alışkanlığım yoktur açıkçası yok pazar ediyim ürünü ucuza düşüriyim falan demem ama toplu bir alışveriş yaparsam fiyatını aza indirtmeye çalışırım ama tek parça bir üründe öyle pazarlık falan yapmam yani anca toplu alışveriş olursa o zaman belki birde ben pek beceremem öyle ya pazarlık yapmayı falan annemi götürsem yanımda o iyi pazarlık yapar ama ben hiç anlamam öyle
yerıne gore .
bellı markada ya da ınternetten bu yapılmaz.
İşimiz ticaret olduğu için. Nakit ne kadar, kart ne kadar diye sorarım
Sünnet olduğu için şansımı tek seferliğine denerim ama beceremem
Hayır fiyatı ne ise o arada 50 kuruş 1 lira fark vermediğim olur mesela
Yaparım ama bilirimki yapsam da zaten mağaza sahibi pazarlık payını üstüne koymuştur
Ticaretle uğraştıgım için pazarlıksız mal almam.
Son kuruşuna kadar 😄😌
Bazen yaparim sünnet olduğu için 😊
Evet Alışverişte Pazarlık Yaparım
Uğraşmam
Hiç yapamam. 🤦🏼♀️
Pazarlık sünnettir😇
Evet Yaparım
Yapmam
Yapmam
Yapmam
Hayır hiç sevmem
Yaparım