Arkadaşlar bulunduğum şehirde outlet mağaza açılmış Nike Hummel adidas ürünleri vardı hep bende bu tişörtü aldım fiyatı bayaa uygundu 50 TL ye aldım orjinal olup olmadığından şüphe ediyorum sizce orjinal mi? Mağazanın fotograflarını da ekledim ürünler hep tek tek kalmıştı Hummel ayakkabılar 150-400 arası Tişörtler 50 TL Sweatshirtler 80 falandı. Nike Hummel ceketler 150-200 arası sizce orjinal mi barkod var nerden okutabilirim?
sıradan yerlerden alırsan çakma olma olasılığı çok yüksek yani nasıl olabiliyo mesela ben geçen sene adidas tshirtü yüz küsür belki daha fazlaya şimdi hatırlayamdım ama o fiyatlarda aldım nasıl 50₺ oluyo ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sıradan yerlerden alırsan çakma olma olasılığı çok yüksek yani nasıl olabiliyo mesela ben geçen sene adidas tshirtü yüz küsür belki daha fazlaya şimdi hatırlayamdım ama o fiyatlarda aldım nasıl 50₺ oluyo ya
Outlet mağazasıymış bilmiyorum bende soruyorum QR kodunu nasıl okutabilirim diye
Qr kodunu okut etiketinde ki
Logosu kabarık baskıysa orjinaldir. Dikişliyse dikişlerin simetriliğine dikkat et
Logosu kabarık evet ama sadece ordan anlaşılmaz ki ya 😂
Hologram var mı üstünde?
Fotograf ekleyemiyorum sanırım yoruma ya tşöörtün altında gri parlak bir yazı var ve ensesinde beden yazısı öyle
Hologram parlayan renkli bir logo. Alt kısmında olmalı.
Yok yazı var sadece o formaşrfs olmuyor mu ya genelde
Orijinal ürünleri böyle farklılaştırıyorlar.
Fiyatı ne kadar bunun?
50 TL ye aldım ben
Çakmadır o zaman
Üzdü 😂
Üzülme kim anlar ki
Üstündeki barkodu ve Qr kodu okutup bakıcam bakalım
Çok da takma ya :D
QR kodu okutunca ürün orijinaldir yazdı üretim yılı
Lot numarası
Desciription
Ürün kodu falan yazıları çıktıııı
QR kodu 07011522