Nişanlım kendisine 200 TL aldı. Onu da benim zorumla aldı. Pahalı diye almak istemedi ama anası 500 TL çanta aldırdı kendisine. Bu normal mi? Annesinin her istediğini almalı mıyım?
Nişan alışverişinde kaynanam 500 TL çanta aldırdı. Sizce normal mi?
Kaynanası ne yapmalı Kaynar kazana atmalı🤣🤣🤣 İnsan da birazcık insaf olur yaaa Kocasına yaptıramadığını sana mı yaptırmış Çevresine hava atar artık, kocam almadı ama aslan damadım gık demeden aldı Bence fazla aslan olma, yoksa batırır bu kaynana seni
Nişanı at kanka o karı evlenince kabir azabı gibi tepene çöker eşini yönlendirir sen bunu istemediğini söylersin eşin ne olursa olsun o benim annem der kendi evinde yabancı olursun sen düğün yapıcaksın bi sürü borcun altına giriceksin şeytan olmasa 500 liralık çanta aldırmaz sana kendiside ömür hayatında 500 liralık bi çanta almamıştır zaten ama ben kerizliğime doymam kaz geliyor tavuğu verdim dersen kümesinde bi kaz için 200 300 tane tavuk feda ediceksin kardeşim bende yaşadım aynısını böyle bikaç şey yaşadım kızda beni çok seviyordu ben anneni hiç sevmedim sanada annenle konuşma evimize gelmesin diyemem doğru mu dedim doğru dedi o yüzden yol yakınken ayrılalım zararın neresinden dönersek kardır dedim biraz ağlayıp zırladı bende yalandan gözyaşı döktüm sonra eve gelip ohhh yalandan iki ağladım başıma kalmadı bu belayıda başımızdan defettik dedim 1 sene sonra evlenmiş adamın yüzünü gördüm vallahi derbeder perişan olmuş bi adamın vaziyeti sıkıntısı ruhali anlatamam yani iyikide dedim kaçmışım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı.
Destek mi oluyorlar köstek mi oluyorlar? Nişan mi yapıyorlar soygun mu belli değill.. Yook gelinin annesi yook kız kardeşiiii yok bilmemm ne diye ekstra şeyler çıkarıyorlarrr hiç sevmediğim şeyleeer. Sadece nişanlınızla kendinize alışveriş yapınn.. Annesine veya bir başkasına bi şey almak zorunda değilsiniz..
Hayır normal değil. Damat eziyet çektirmek için mi var? yani para yoksa yoktur, varsa vardır. Bu kadar abartmak ayıp resmen. Ayrıca evlenen siz ve nişanlınız annesi değil. Ufak tefek masraflar yapılır ailelere ancak gidip 500 liraya (ki sanıyorum sadece masraf çıkarmak için aldırmış) çanta aldırmak doğru değil. Zaten uzun bir maraton var ve belki de geç yetiştiriyorsunuz. Bunun evi var, düğünü var daha birçok masrafı var. Yeniden hayat kuruyorsunuz sonuçta. Azıcık anlayışlı olsun. Yaptığı doğru değil.
25 yaşımdayım. seneye inşallah bizde evlenicez nişanlımla. Ama biz öyle masraflar yapmadık. Onun ailesi ve kendi maddi durumu gayet iyi. Biz yinede öyle masrafları yapmayı saçma buluyoruz. Çünkü sevdiğim insana ben neden yok yere parasını çarçur ettireyim? Ben bi gelinlik giyicem birde bir alyans takıcam. Sade bir nikah istiyorum. Bunu samimi şekilde söylüyorum. Çünkü üzülürüm, onun emek verip kazandığı parayı harcatmaya. Tek istediğim birlikte güzel bir hayat. Şatafatlı nişanım düğünüm çeyizim olmayıversin ne olacak ki. Bu cimrilikte değil. İçimden bu geliyor çünkü.
Kayınvalidenimi alıyosun kızınımı belli değil İyide almak zorunda değilsin ki kızına alsan anlarımda kaynanan niye kendine çanta aldırıyo kızın isteyeceğini şeyi annesi istiyo şaka gibi şimdiden seni kullanıyolar bunlar akıllı olda kimseye kendini ezdirtme gelin aldırsa bu kadar tepki göstermem de kaynanan ne amaçla aldırıyo insan biraz utanır isterken kendi kocasına aldırıyomu acaba o kadar pahalı bir çantayı bulmuşlar senin gibi saf çocuğu kullanıyolar işte bence alma almak zorunda değilsin sonuçta
Kayınvalidenimi alıyosun kızınımı belli değil İyide almak zorunda değilsin ki kızına alsan anlarımda kaynanan niye kendine çanta aldırıyo kızın isteyeceğini şeyi annesi istiyo şaka gibi şimdiden seni kullanıyolar bunlar akıllı olda kimseye kendini ezdirtme gelin aldırsa bu kadar tepki göstermem de kaynanan ne amaçla aldırıyo insan biraz utanır isterken kendi kocasına aldırıyomu acaba o kadar pahalı bir çantayı bulmuşlar senin gibi saf çocuğu kullanıyolar işte bence alma almak zorunda değilsin sonuçta
Kayınvalidenimi alıyosun kızınımı belli değil İyide almak zorunda değilsin ki kızına alsan anlarımda kaynanan niye kendine çanta aldırıyo kızın isteyeceğini şeyi annesi istiyo şaka gibi şimdiden seni kullanıyolar bunlar akıllı olda kimseye kendini ezdirtme gelin aldırsa bu kadar tepki göstermem de kaynanan ne amaçla aldırıyo insan biraz utanır isterken kendi kocasına aldırıyomu acaba o kadar pahalı bir çantayı bulmuşlar senin gibi saf çocuğu kullanıyolar işte
Kayınvalidenimi alıyosun kızınımı belli değil İyide almak zorunda değilsin ki kızına alsan anlarımda kaynanan niye kendine çanta aldırıyo kızın isteyeceğini şeyi annesi istiyo şaka gibi şimdiden seni kullanıyolar bunlar akıllı olda kimseye kendini ezdirtme gelin aldırsa bu kadar tepki göstermem de kaynanan ne amaçla aldırıyo insan biraz utanır isterken kendi kocasına aldırıyomu acaba o kadar pahalı bir çantayı bulmuşlar senin gibi saf çocuğu kullanıyolar işte
Kayınvalidenimi alıyosun kızınımı belli değil 😄 İyide almak zorunda değilsin ki kızına alsan anlarımda kaynanan niye kendine çanta aldırıyo kızın isteyeceğini şeyi annesi istiyo şaka gibi şimdiden seni kullanıyolar bunlar akıllı olda kimseye kendini ezdirtme gelin aldırsa bu kadar tepki göstermem de kaynanan ne amaçla aldırıyo insan biraz utanır isterken kendi kocasına aldırıyomu acaba o kadar pahalı bir çantayı bulmuşlar senin gibi saf çocuğu kullanıyolar işte
Normal değil kim olursa olsun tavuk yolar gibi böyle şeyler yapılmasını hal etmiyor bana göre iki kişi hayatını birleştirecekse adetler halledilir ama herşeyin bir Oluru var şahsen düğün bile istemiyorum nikah yeterli
La harbiden trol musun nesin geçen kaynananin saçını yaptırıyordun simdi de çanta alıyorsun. Bir de gecelik al kaynananla evlen bence. Ne demişler "Kızına bak anasını al"