Kesinlikle alırım çünkü uzun süre kullanılıyor en son 2 tane Birkenstock almıştım hala yeni gibi duruyor üstelik gerçek mantar taban olduğu için inanılmaz rahat. Ayakkabıda ucuzculuğu sevmiyorum. şu an fiyatlar fazla uçuk ama olsun her kıyafetin altına farklı ayakkabı kombinlemekten ise bir iki tane marka olsun daha iyi bence.
Benim akıl erdiremediğim birkenstock terlikleri 🤣 parasını haketmeyen markalardan biri. Marka tercihim , pişti olmayacağım markalar. O yüzden marka seçerim
Nöbetlerden başınızı kaşıyacak vaktiniz mi yok buna bağlı olarak şık ve işinize uygun görünmek istemez misiniz? Serviste tüm gözler üstünüzde olsun. Balenciaga x crocs beyaz kod vermek için koşarken dikkatli olun.
Türkiye de olsan nasıl pahalı gelmiyor aw dalga mı geçiyon pahalı pahalı lütfen pahalı de şurdaki fiyatlara yurtdışında zenginsen bile yorumu bize göre yapman lazım senin
siz de sadece alim gucu yok diger ulkelerden fazla maas geliriniz var Abartma istersen turkiye de normal gecinen bir insan pahali demez bile 400 500 tl alacagi mal’a
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Kesinlikle alırım çünkü uzun süre kullanılıyor en son 2 tane Birkenstock almıştım hala yeni gibi duruyor üstelik gerçek mantar taban olduğu için inanılmaz rahat. Ayakkabıda ucuzculuğu sevmiyorum. şu an fiyatlar fazla uçuk ama olsun her kıyafetin altına farklı ayakkabı kombinlemekten ise bir iki tane marka olsun daha iyi bence.
Benim akıl erdiremediğim birkenstock terlikleri 🤣 parasını haketmeyen markalardan biri. Marka tercihim , pişti olmayacağım markalar. O yüzden marka seçerim
Ya ne olur akrabalarımdan biri şundan alsında ömür boyu dalga geçeyim.😂😂
Bu ne be. Gezer marka terliği almışlar altına topuk eklemişler :D
Artık iyice boku çıktı insanlara marka marka diyip göz boyayarak yaptıkları akıl almaz saçma birsey gosterissiz
Burda güzel gelmedi de yarın öbürgün moda olur kızlarda görünce beğenirim
Smsksmeksmsnfj
Çanta, saat, makyaj ve parfümde bir tık pahalıya kaçabilirim. Onun dışında marka diye pahalıya kaçmam.
Louis Vitton, Gucci Mucci anlamam,
Giyerim üstüme altıma Mavi'den, Levi's dan!
Sadece gösteriş. Tarz marz yalan.
Bu da alınmaz yani. Balenciaga' nın deriden veya kaliteli malzemeden ne kadar tarz ürünleri var, param olsa bunu almam, başkasına da aldırmam.
Marka olup olmaması hiç ilgilendiğim bir alan değil. Ben bütçeme uygun ve beğendiğim ayakkabıları tercih ederim
O kadar param olsa da bu terliğe vermem. Allah affetsin de hiç hoş değil yaa. Moda diye buna o kadar para verip alanın aklından zoru var bence. :)
Almam, eğer bu modaysa bizim köşkere tuvalet terliklerini vereyimde topuk çaksın bari, hiç değilse para dökmemiş olurum paramda cebimde kalır.
Alırım ancak terliğin de pahalısına gerek yok. Ama Balenciaga'nın ayakkabılarına verilir eğer bütçe yeterliyse.
Nöbetlerden başınızı kaşıyacak vaktiniz mi yok buna bağlı olarak şık ve işinize uygun görünmek istemez misiniz? Serviste tüm gözler üstünüzde olsun. Balenciaga x crocs beyaz kod vermek için koşarken dikkatli olun.
Ya çok tatlı duruyor. Almak istiyorum biri fikrimi değiştirmezse.
Hep aynı şeyler yaptıkları için ne yapacaklarını şaşırdılar artık
sağlıkçı olursam hastanede bundan giyerim ahajahajshjs
Rahat diye giydiğim şeyin topuklu versiyonu 😬korkunç.
Sayamayacak kadar param olsa alırım ama şu durumda almam
Crocks güzeldir hayat kurtarır gercek anlamda ama bu yolunu şaşırmış
Her markayı marka diye alsaydık oo. Bunlar giyilecek bı tarzda degil
E bu bizim yıllardır giydiğimiz Gezer markası ASDFKFKGKCKC
Bu ne be🙄 marka diye görüntüsü bile itici olan bir şeyi almam. Mesela bunu🤮
Bu ne Allah için gerçekten bunu gönül rahatlığıyla giyebilecek var mı
Silk gibi millet keriz pahalı olunca hava atacaklarya bunuda alırlar.
Beğenmediğim hiçbir şeyi almam. Markaya da takılmam.
Biz bunlara burjuvanın bir birine kitlemesi diyoruz.
Almam ama çok hoş. Yani nedense beğendim saçma görünüyor çünkü. Ama pahalı olması daha saçma
İğrenç.
Daha leş bir ayakkabı üretilmez bu nirvana bence.
Bu nasıl stiletto yav 1 tl bile vermem buna utanırım bunu giyimeye habsjsjdjd
Bedava verseler almam seçeneği de olmalıydı. Spor ayakkabıdan vazgeçmem.
1. param yok
2. olsa da almam yoksa alı-yok almam almam
Parayı kazanmanın fazla gerektirmediği gibi harcamanında fazla zeka gerektirmediğini düşünüyorum. Misal şekil a.
Hahahha bune lan 😂😂 harbiden rezalet almam.
Ya git Allah aşkına banyoda defile yapacak olsan anlarım. Bune böyle...
Kendine saygısı olmayıp parayı nereye saçacağını şaşanlar alır
Sadece marka ol ası yetmez gözüme de hitap etmesi lazım.
Gerektiği zaman alırım ama bune, pazardaki 15 tl lik terlikleri alıp altına 15 tl lik topuk koyup nasıl marka yapıyorlar
Boxer a bile para vermedigim için giymiyorum ne markasi
Büyük konuşmayalım ama sokakta çıplak ayak gezmek bundan daha iyi değil mi şimdi
Allah akıl fikir versin, alana da tasarlayana da
@yogurtlucikolata ikizim nasıl ahahahaah
Nişantası üniversitesi tıp fakültesi crossları kshdjs
Bunları alacak kadar aklımı kaybetmedim daha.
Hayır marka takıntım yok zaten
Saçmalardan seçmeler diyorum almam pahalı
bunlari almam ayrica pahalı degil
18 yaşında biri buna pahalı değil diyor aga komik ya
ben turkiye de degilim cunku orada yasamiyorum
O zaman ona göre belirtsene bide normal crocslar bile 400 lira bize göre pahalı
Sizin orda fiyatlar süper
turkiye de olsam da bana gore pahali gelmezdi fiyqtlari ama begendigim bir sey degil bazi markalar cok gereksiz seyleri moda diye piyasaya suruyor
Türkiye de olsan nasıl pahalı gelmiyor aw dalga mı geçiyon pahalı pahalı lütfen pahalı de şurdaki fiyatlara yurtdışında zenginsen bile yorumu bize göre yapman lazım senin
Herkes alabiliyorsa fiyatı iyidir
Burda %90 ı çakma crocs alıyor 90-100 liraya
siz de sadece alim gucu yok diger ulkelerden fazla maas geliriniz var Abartma istersen turkiye de normal gecinen bir insan pahali demez bile 400 500 tl alacagi mal’a
Alım gücü yoksa maaşın yüksekliğinin ne önemi var aw 2800 maaş alıyosun ay sonuna harçlığın giderin le birlikte 200-300 lira kalsa napcan
Türkiyede 2800 maaş ama aldığın bir ürün en düşük 10 lira
Dışarda 1500-2000 euro en düşük maaş aldığın bir ürün 1 euro en düşük oranla bakalım
Kim daha fazla maaş alıyormuş
turkcenizi katletmemeyi ogrenin ilk once aw ne ya? Aw diye bir kelime yok turkce de neyse iyi gunler.
Aw ın anlamını öğrenmiş oldun cevaplayacak bişey olmayınca böyle kaçarsın oturduğunuz yerden bize göre yorum yapmayın
Yazın türkiyeye gelip 3-5 bin euroyla tr bazında servet gibi parayla yaşa ye iç takılınca burayı cennet sanıyorsunuz olan bize oluyor
Çok kötü değil mii🙄Ben mi zevksizim yoksa 😂
Modada daha nasıl saçmalanabilir adlı çalışma. d
Kesinlikle hayır 🤦🏻♀️
😄 nerden başlasam gömmeye şaşırdım
Ya güzelim crocsu ne hale getirmişler
Kesinlikle almam, korkunç...
Marka diye değil hoşuma giderse pahalı ürün alırım
Paranla rezil ol adlı çalışma
Bu tür markaların kalitesi yok. Üretim. 30 tl satış 3000 tl
üstüne para verseler giymem, çok çirkin ya
ayyy çirkinlikte çığır açmış
Çok itici gerçekten sevimsiz