Bol paca jean cok keko gosterıyor kızları.. Yakısanı daha gırmedım.. Kombınlemekte cok zor.. Tercıh etmeyın bence.. Erkek saygısından bısey demez ama ıcten ıce begenmez
@KahveSacliHeRif Tüm yabancı mankenler giyerken neden Türk kızları giyince keko olsun ki. Zayıf ve uzun bir fiziğe mükemmel oluyor göbeği açık giyinince. Yaşadığım şehirden dolayı hep şort giyiniyorum. Elimde olsa giyinirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bol paca jean sakın alma.. Hıc guzel durmuyor kızlarda bırde ayakkabı ile kombınlemek cok zor..
Alırsanda pacasını dıkıs makınen varsa daralt biraz.. ya da terzıye gotur
Kanka şimdi mi sorulur dur hemen bi kombin seçelim yedekte kalsın yetişemicez yoksa
2 dakika sonranın garantisi olmayan bu yalan dünya da 2 sene sonranın planını mı yapıyorsun?
iki sene çok yakın bir gelecek gerçekten
Gayet güzel ama neden 2 sene sonra?
2 seneden sonra bulusacagız demek istemiş. Harf eksıklıgı boyle bır anlam karmasıklıgı dogurmus. Bende 2 okuyusumda anladım
He anladım, evet boyfriend pantolon giyse daha iyi olur ya da mom jean.
2 senemi :d
Güzel çok güzel
İki sene sonra mi😂
Güzel bence
Bol paca jean cok keko gosterıyor kızları.. Yakısanı daha gırmedım.. Kombınlemekte cok zor.. Tercıh etmeyın bence.. Erkek saygısından bısey demez ama ıcten ıce begenmez
@KahveSacliHeRif Tüm yabancı mankenler giyerken neden Türk kızları giyince keko olsun ki. Zayıf ve uzun bir fiziğe mükemmel oluyor göbeği açık giyinince. Yaşadığım şehirden dolayı hep şort giyiniyorum. Elimde olsa giyinirim
Güzel